Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit Semih Dany Riera

Aydın(Engin) Melo Selçuk Yekta

Burak Umut

Sence bu kadro iyi mi?Engin'nin toparlandığını sanmıyorum.Aydın zaten bir maçın 5 dakikasında oynar, oynamaz.İleride topla kavga eden 2 forvet.Tek umudum Elmander Melo ve Hamit'in 2. yarıya formda girmesi.

Bu arda forumda Carlinhos ve Kerim Frei efsanesidir gidiyor. ben daha maçlarını izlemedim bu adamların. Çok mu iyiler?

kerim frei biz değil yabancılar shaqiri ile kıyaslıyor. ayrıca izledim ben çok ta iyi. yaşına göre çok kreatif ve sorumluluk sahibi.

carlinhos izledim ama uzun değil. flumunse-a.minero maçı idi tabi tabi. r10-bernand gözüme çarpmıştı orda amaaa:D

Oyuncuyla da anlastiysak niye yamuk yamuk aciklamalar yapiyor Italyan medyasina? Baski yapmayin da, önemli karar da. Nasil anlasmaymis bu?

İşte benim için önemli olan bu gülümseme alaycı bir gülümseme mi ? yoksa bir sevinç gülümsemesi mi ?

Gururlu bir gülümsemeymiş ama gurulu nasıl gülümeseniyor hayal edemedim :D

Görsellerde arattım gururla gülümsemek diye ama çok garip tarzda gülümsemeler çıkıyor :D

Bu transferin olması çok zor ark yöneticilerde umutsuzluğu yüzlerinden okunuyor

Bende Riera konusunda acayip yanıldım.. Ama Riera da Allahı var kendisi bile inanmıyordur performansının bu kadar artacağına..

Mesela ben Burak'ı da yeterli bulmuyorum.. Ama herkes beğeniyor..

Umarım o da yanıltır beni...

Sneijder'e gelince ben gelmeden kendisinden bıktım ... Gelse bile Taraftarımız bence çokta benimsemeyecek bu gidişle..

Hepimizde benzer durumlar olmuştur. Sneijder gelirse ve liderliğini gösterirse taraftar onu kabul eder ama yok İstanbula alışamadım falan yaparsa tepki çeker haklısın.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Divan Kurulu Toplantısı'nda Wesley Sneijder transferi hakkında açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılı taraftaların merakla beklediği Hollandalı yıldız Sneijder ile anlaşıldığı yönünde çıkan haberlere cevap veren Sedat Doğan, böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getirildi.

Görüşmelerin gizli tutulmaması hakkındaki eleştirilere cevap veren Sedat Doğan, "Sözleşmeler imzaladığına borsaya açıklama yapmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Inter ile anlaşma sağladık ama futbolcuyla anlaşma sağlanmadı. Geçmişte normal kulüp çatısı altından faaliyet gösterirken taransferleri saklıyorduk. Ancak artık böyle bir durum kalmadı. Açıklama yapmak zorundayız. Inter ile bir anlaşma imzaladık. Fakat ortada oyuncu ile bir anlaşma yok."

Öte yandan sarı-kırmızılı yönetici Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasındaki Galatasaray- Beşiktaş derbisinin Türk Telekom Arena'da oynanacağını söyledi.

Yemin ederim rezillik. Ulan hiçbirinizin birnbirinizden haberi yok mu? Ua başkanı - Ünal bey ile görüştüm Sniejder ile anlaşılmış ufak prüzler var diyor, bu çıkıyor anlaşma yok diyor Başkan yard. çıkıp %95 diyor tam komedisiniz. Ali Dürüst çıkıp yalanlasada rahatlasak. yani bir iş bu kadar ele yüze bulaşır.

Yahu mesele şuan tam olarak sneijder'in kafasında.

Mesele tam olarak Türkiye macerasına hazır mıyım? sorusu

Yani diyeceğim ciddi telkinlere kabul diyene kadar gerek var.

yok interele alacak meselesi falan geçiniz.

1--yÖNETİCİLER:Anlaştık Cuma İstanbul'a gelecek...

2--WESLEY:31 Ocak'a kadar vaktim var...

ÇÖZEN VAR MI????????

Oyuncuyla da anlastiysak niye yamuk yamuk aciklamalar yapiyor Italyan medyasina? Baski yapmayin da, önemli karar da. Nasil anlasmaymis bu?

Morattiye diss atıyordur.

Yada önceki haberleri hep önümüze getiriyorlardır. Buna benzer bir açıklama önceden görmüştüm. Tek farkı havaalanına giden taraftar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yalan dolan hepsi..

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu transfer bize gösteriyor ki biz yıldız transferine alışmamışız :D Yıllardır Kaka , Drogba'nın ismi geçiyor kimse isyanlarda değil daha 10-15 gün oldu Sneijder ismi geçeli ve resmi anlamda ilk defa bu kadar yaklaştık herkes bıktık diyor oysa son 3 yıldır Kaka isminden kimse bıkmıyor bekliyor :D :o

[h=1]Şota'dan Sneijder Yorumu[/h][video=youtube;J_zbvN16ed0]https://www.youtube.com/watch?v=J_zbvN16ed0[/video]

bir haftadir yarin bitecek denip duruyor. ümidim kalmadi

ulan kanırttınız kardeşim artık valla, şino parçalıyla sahaya çıksa bile aklımda sorular olacak belkide inanamayıp o değildir bu falan diyeceğim, neyse 2 gün kaldı maça biraz kendimize geliriz.

Ali Durust u bekleriz bi o konusmadi : :asd:

ali_durust_555.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt