Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler sakin olun, gelirse gelir gelmezse de sağlık olsun. Bu kolpa duyumcular yüzünden hepimizin ruh sağlığı bozuldu. Cuma günü kritik bi lig başlangıcı var, artık ona konsantre olsak hepimiz açısından daha sağlıklı olacak görünen o ki.

Başkan kulübü şirket zihniyetiyle yönetiyor, bu mali açıdan tabi önemli zaten borç durumundan da faydalı olduğu belli oluyor.

Ancak Fatih Terim gibi bir efsaneye "profesyonel bir elemanımız", "emir-kumanda zinciri işlemek zorunda" vs. tarzında yaklaşımı hiç hoş değil...

Bence biz buna alışık olmadığımız için ters geliyor. Bende senin tam aksini düşünüyorum '' emir-kumanda zinciri '' söylemine %100 katılıyorum hocam.

basına der p.sembe cuma belli olucak ve doğrudurda bu ama divanda bu topun altına giremez ağzından çıkan hersey divanda resmi bir sözdür......

Ya arkadaşlar koskoca başkan çıkıp divan üyelerine yalan mı söyleyecek? Yok söylerse ceza yeriz vs vs... Biraz gerçekçi olun ya! Şu aşamada anlaşma diye bişey yok. Önümüzdeki günlerde olur mu, olmaz mı bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok.

Vallahi burada psikolojiniz bozulmuş yok Oğuz Altay yok Sneijder kabul etmemiş.Ey renktaşlarım adam çıkıpta Sneijder ile anlaştık demeyecek heralde? Bu hataları yapmayacak kadar bilgi sahibi değil mi bunlar! Oğuz Altay söyleyince başkan direkt yoldan söylemiş mi oluyor ? Bu cezai işlemlerde direkt kendi ağzından açıklama yapması lazım..

salladim der olay kapanir.

borsayi daha dikkatli takip et...

Arkadaiım şuan borsadayım daha dikkatlisi mi var? Neyse 6 şirketin mahkemesinde bulundum ne olacağını görürsünüz herhangi bir sıkıntıda..Kapatalım şimdilik konuyu..Diğer tüm herkes yönetimden birinden aldık haberi diye tweet veya gazete haberi giriyor ama Oğuz bey direkt Başkan DEDİ kesindir diyorsa sıkıntı olur..Hayırlısı

benim anlamadığım bjk de samete kadar herkes nene ile ilgileniyoruz dedi genede bişe olmadı :confused:

Başkan konuşuyor olayları anlatıyor,millet hala Oğuz Altay car curt zart zurt diyor.Oğuz Altay kim be kardeşim? O da bizim gibi taraftar.

gostersene aydınlalım

kardesım konu serf falan degıl taraftar ıyıce odaklandı bu olaya

kım gelırse onune patlıyor serefte bıraz anlayıslı olmalı

yok usta seref iyi bisey dese reis oluyor kötü dedim mi zaten patladı falan diyor artık herkes bunalmıs onu diyorum

Bir şirkette tüm çalışanlar elemandır. Profesyonellik bunu gerektirir. Profesyonel bir başkanımız var buna alışın.

Gitsin profesyonelligi Aribogan´a filan yapsin. Fatih Terim´e "Eleman" diyemez. Cünkü "profesyonel elemandan" cok daha fazlasidir Fatih Terim.

Bence biz buna alışık olmadığımız için ters geliyor. Bende senin tam aksini düşünüyorum '' emir-kumanda zinciri '' söylemine %100 katılıyorum hocam.

Fatih Terim yerine herhangi bir teknik direktör olsa doğru bulabilirim, ama Fatih Terim Galatasaray'a kazandırdıklarıyla bu kulüpte sıradan bir teknik direktörün çok ötesindedir.

ısrarla interle anlaştık lafının altında bence başka şeyler var gibi...

hem moratti hemde aysal çok rahatlar...

arkadaşlar bence kap falan diye kendimizi avutmayalım bu adama teklif yapılmıs ama cvp vermemiş gerçek şu ki ilk seçeneği değiliz allah aşkına anlaşmıs olsak 1 haftadır imzalamazmı adam ki kendiside hayati bi karar vericem demiş

Abi işini bilmese milyar dolarlık şirketleri nasıl olsun :D

Adam tam avrupali baskan gibi resmen. kimse fatih hocaya eleman demis ve sayre demesin. Baskan taraftar olarak yaklasmiyor isine ki cok dogru bence. Tam pro baskanimiz var ki avrupada calismak isteyen cok hocada böyle ister. Avrupada baskanlar farkli degildir . manuda bile farkli degildir ve orda bir ferguson gercigi bulunmakta.

Başkan Fatih hoca istiyor, herangi bir itirazı, tereddütü yok diyor. Çıkan haberler uydurmaymış.

"Sneijder'in maliyeti 5.5 milyon euro falan değil, daha altındadır bu rakam. Inter ile biz 7.5 milyon euro üzerinden anlaştık. Şimdi sırada Sneijder var. Galatasaray TV'de Sneijder açıklaması yaptıktan sonra Sneijder ile ilgili en ufak bir açıklama yapmadık. Bu açıklama benim ilkerime uymuyor. Sneijder ile yüzde 99 anlaştık şeklinde bir açıklamam olmadı ve bu konuda da gerekli yalanlamayı kulübün sayfası üzerinden yaptık""

Arkadaiım şuan borsadayım daha dikkatlisi mi var? Neyse 6 şirketin mahkemesinde bulundum ne olacağını görürsünüz herhangi bir sıkıntıda..Kapatalım şimdilik konuyu..Diğer tüm herkes yönetimden birinden aldık haberi diye tweet veya gazete haberi giriyor ama Oğuz bey direkt Başkan DEDİ kesindir diyorsa sıkıntı olur..Hayırlısı

hicbir sikinti olmaz, sen rahat ol. Bisey söylersen o sadece seni baglar, ister baskasi hakkinda o bana böyle dedi der, o zaman bende twitter'da yazayim baskani evinde ziyaret ettim bana Sneijder transferi bitti dedi diyeyim.

Yok öyle memleket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt