Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yanlis yapiyor iste. Dedigini bende biliyorum. Senin icin Fatih Terim sadece bir eleman mi peki?

Eleman lafını neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. Fatih Terim Galatasaray kulübünün bir çalışanı , maaş alıyor yığınla . Tabii ki en önemli elemanlardan biri.

profosyonel degilse parayla calismasin.Baskan klubden para almazken sayin Fatih Terim hakki olan parayi aliyor.Profosyonellik degilmi?

Tamam siz Fatih Terim'i sıradan bir profesyonel eleman olarak görüyorsanız yapacak bir şey yok.

Beyler kolay gelsin noluyor böyle hararetlenmiş buralar.

yalanlama geldi:

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün yayınlanan Fanatik gazetesindeki "Ünal Aysal: Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da" başlıklı haberin gerçeklerle kesinlikle bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Söz konusu gazetenin haberini düzeltmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Bir şirkette tüm çalışanlar elemandır. Profesyonellik bunu gerektirir. Profesyonel bir başkanımız var buna alışın.

Doğru olanda budur Fatih hoca Galatasaray spor kulübünün bir elemanıdır aynı zamanda efsanesidir.

Başkan demiyorki sıradan bir eleman diye dediğini duymadım biz neden bu olayı büyütüyoruz.

Bu kulübün sahibi belli taraftarlar ve kulüp üyeleri.

Sonra başkan ve yönetim kurulu gelir

Sonra Spor yöneticileri Fatih hocada spor yöneticisi klübümüzde sadece teknik direktör değil

Sonra da oyuncular ve teknik ekip yardımcıları masörler gibi diğer

son dakika:

Remy imzayi cakti, haftalik £70,000 den fazla alacak QPR de, bonservisi icin rekor ucret deniyor ama rakami aciklanmadi ama medya da 12 milyon euro gibi rakamlar yazildi

bekleyin oğuz altay ile de açıklama gelecek...

ulan bu sneijder gelmezse var yaa...

Oğuz Altay @Oguz_Altay

Çünkü medyanın ve bazı çevrelerin bilgi kirliliğiyle yarattığı kaos ortamından Galatasaray taraftarının mağdur olmaması içindi.

Şirket yöneticileri için anlaşma = imza karşılığıdır. sniejder imzayı atmadan ne anlaştık derler ne de kap a bildirirler. imza atıldıktan sonra kap a bildirilmezse o zaman şirket olarak ceza yer bildirim yapılmadı diye. Başkanın anlaştık demesi için adamın imzayı atması lazım

Başkan'ın konuşma tarzından hala anlamıyoruz.. Bu adam gelmeden öncede böyle konuşuyordu.. Adam yıllardır yurtdışında yaşıyor o yüzden bazı kelimleri sözlük gibi çevirip söylemesi doğal.. Mehmet Demirkol'un da söylediği gibi Başkan düşünürken muhtemelen Türkçe düşünmüyor.. O yüzden kaynaklanıyor bu yanlış anlamalar yani Muslera'ya Mal derken onun sözlük anlamından bahsediyor..

Oğuz Altay @Oguz_Altay

Transfer yada süreçleri bizim işimiz değil, mevcut en doğru bilgiyi net şekilde aktardım sizlere.

gostersene aydınlalım

kardesım konu serf falan degıl taraftar ıyıce odaklandı bu olaya

kım gelırse onune patlıyor serefte bıraz anlayıslı olmalı

patlayan taraftar gerizekalidr kisa ve net. kim ustune alinirsa alinsin, bu kadarda transfer odaklisi olmaz ki insan.

Inan gizli yurutulup disari bir sey sizmasaydi bu gun buralarda naralar atilarak nerde transferler diye aglayan bebelerle dolacakti burasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt