Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan en azından ufak pürüzler kaldı çözülmeyecek gibi değil tarzında bir söylemde bulunsaydı olumlu görebilirdik bence...Şu aşamada Sneijder için öncelik olmadığımız çok açık bence

En kötü zamanımızda bile bu kadar gerilmedi insanlar .lafimız bos konuşmalarına basına malzeme vermelerine .1 hafta önceye kadar hakkımızda hiçbir olumsuz haber yoktu şimdi aç bak yüklendikve yükleniyorlar .buna bazılarımız inanmıyor yalan olduğunu biliyor ama birçoğuda inanıyor .ilk kötü sonuçta ( ki inşallah olmaz hiç istemiyorum ) iyice abartacaklar.

Abi bazı saf taraftarlar basının her dediğine inanacak diye Başkan ne yapsın buna inananın ne hocasına nede başkanına güveni vardır.Basın yüklenir tabi çünkü başarılıyız ve önümüzde çok önemli bir eşik var eğer bu sezonda şampiyon olursak artık fener falan yakalayamaz bizi hem sportif anlamda hemde ekonomik anlamda. Kulübümüz gelişiyor ama kulübümüzle aynı oranda taraftarımızın bir kısmının geliştiğini söylemek zor.

alternatifin mi var derse adam :lol:

gerekirse hiç adam almam. bu ne lan adam bizi stepnede tutuyor. başkan resti çeksin bakalaım nasıl it gibi peşimizden koşuyor. bizim verdiğimiz teklifden iyisini bulamaz. biz ona değil o bize mecbur

Abi bazılarının yorumlarına bakıyorum sinir krizi geçirecem az kaldı...

Kimsenin yalan söylediği falan yok.. ADAM KARAR VERECEK herkes onu bekliyor...

Eleman lafını neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. Fatih Terim Galatasaray kulübünün bir çalışanı , maaş alıyor yığınla . Tabii ki en önemli elemanlardan biri.

Büyütmeye gerek yok. Ben garipsedim acikcasi. Biz Türküz. Duygusaliz. Terim hayatini vermis Galatasaray´a. Ünal Aysal´dan da eskidir. Eleman falan filan yakistiramiyorum. O bizim elemanimiz degil, ruhumuzdur, efsanemizdir.

Ynt: Transfer Nöbeti

Evet beyler, Başkan kayda değer birsey söyledi mi?

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başkanım sen boşver sana sallayanları,senin kıymetini bilmeyenler utansın...

40 yılın başında adam akıllı vizyon sahibi,kulübün her branşına yatırım yapan,sağduyulu ve başarılı bir başkan başımıza gelmiş,hala mırın kırın edenler var.

Neymiş efendim hocaya "profesyonel" demiş "maaşlı çalışan" demiş,bir dolu konuşmadan 2 kelimeyi cımbızla çekip Fatih Terim üzerinden başkanı yıpratma politikası izleniyor.

Eğer iş hayatında başarı istiyorsanız duygusallığınıza set çekeceksiniz,gerçek bir profesyonel gibi işinizi yöneteceksiniz.Aynen başkanın dediği gibi emir komuta zinciri altında olmazsanız herkes kulübün sahibi gibi davranır.İstediği gibi at koşturur...

Şunu herkes kabul etmeli; Fatih Hoca bu takımın sadece saha içinde ki başarısından ve futbol branşının ihtiyaçlarından sorumludur,geri kalan şeyler başkanın ve yönetimin sorumluluğundadır.

Her kim ki,bir diğerinin işine müdahele etmeye kalkarsa işte asıl o zaman kaostan çıkamayız,başarılar da hayal olur..

O değil de hangi sezon bizim transferler son günden önce bitmiş de bu sene bitecek?

gerekirse hiç adam almam. bu ne lan adam bizi stepnede tutuyor. başkan resti çeksin bakalaım nasıl it gibi peşimizden koşuyor. bizim verdiğimiz teklifden iyisini bulamaz. biz ona değil o bize mecbur

renktaş R.Madrid den Inter' e gelirken de aynı olaylar oldu.

Bu futbolcunun yapısı böyle bizi stepne tutması ile alakası yok.

bruno olayi nedir?

Kulüpten tazminat alacağı vardı Bruno'nun, başkan da ona karşılık belli bir süre maaş vererek danışmanı olarak çalıştırdı. 31 Aralık'ta da kontratı bitti.

Bazı kongre üyeleri hala Bruno'nun Sneijder transferinde de müdahil olduğunu iddia ediyorlar, başkan da doğru olmadığını açıkladı.

Büyütmeye gerek yok. Ben garipsedim acikcasi. Biz Türküz. Duygusaliz. Terim hayatini vermis Galatasaray´a. Ünal Aysal´dan da eskidir. Eleman falan filan yakistiramiyorum. O bizim elemanimiz degil, ruhumuzdur, efsanemizdir.

haklısın fakat bu elamanı olduğu gerçeğini değiştirir mi?

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Son olarak; resmi açıklamalar ve demeçler için bazı yasal prosedürlerin olduğunu hatırlatırım, KAP'a bildirim yapma zorunluluğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt