Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Terimle arasında hiç bi problem yok, iletişim gayet sağlıklı, basın bu haberleri neden yapıyor anlayamıyorum dedi.

neden yapacak arkadasim,su an yazan taraftarlari gormuyormusun?

provoke edilmeye hazir, dedikoduya inanmaya hazir bir taraftar profilimiz var.

Galatasaray Emenikeyi istemiyor,Sikebahce isteyib anlasib hemde uzerinede sike transferi yapiyor ve Sekip soysuzu satilmis kalem Tahire ismarlama haber yaptiryor.

Amma burdaki bazi dusunceler bunu kesinlikle hakk ediyor net.

Parayla alakasi yok. Terim asla bir eleman degildir. Isterse yillik 20 Milyon alsin. Terim Galatasaray´in ruhudur.

Olayi büyütmeye de gerek yok. Terim daha farkli bir üslubu hakediyor. Olay bu. Benim düsüncem yani.

Siz elestirmeyelim diye bu üslubu yerinde buluyorsaniz, saygi duyarim. Terim herhangi biri degil.

Aysal´i kimse tanimazken, Terim dünyayi fethediyordu

Bu konu da sana katılıyorum Onur.Ama Başkan'ın da sanırım üslubu bu.Bi kaç yerde daha kullanmıştı.Çokta sorun yapmaya gerek yok bence.

Bu olayınbu kadar büyümesinin nedeni bizi gibime geliyor. Adamlar baştan beri aynı şeyi söylüyor interle anlaştık adamın kararını bekliyoruz. Ahmet bunu demiş, Mehmet bunu demiş hikaye.

basının elinde malzeme yok. bu kıt zamandan buldular böyle bir malzemeyi program üstüne program, haber üstüne haber yapıyorlar. Bu nu mehmet demirkol ağzı ile söyledi ki allah razı olsun galatasaraydan ki onun yüzünden bir haftadır program yapıyoruz. :D

bir sey soyleyim mi, hakk ediyorsun.

Bu kolpaci serefsiz basinin provoktor basinin yazdigi tum haberleri hak ediyorsunuz sonuna kadar./

Sirfsana degil yazdigim, senin dusuncede bu elemen konusunu boyle yorumlayan tum dusunceleridir tepkim.

Daha fazlasini hakk ediyorsunuz.

ne diyon sen be ben sadece uslup tan dolayı rahatsız oldum.fatih hoca tamam Galatasarayın bir elamanı bunu biliyoruz.sence elaman yerine daha guzel bir uslup kullansa iyi olmazmıydı?sonuçta fatih hocayıda tanıyoruz böyle şeylere takarsa görürüm ozaman ben senin gibileride

Eleman (Kelime anlamı)

• 1 Öge, unsur.
  • 2 Bir toplulukta çalışan insanların her biri
  • Örnek Metin İşimizde örnek ve kusursuz bir eleman olacağız.
  • 3 Kümeye ait varlıklardan her biri.

Şimdi Profesyonel eleman denmesinin ne sakıncısı var?

eleman kötü bir şey. kavgada söylenmez

Kardeşim boşver anlatamazsın bunlara,onlar anca işine geldiği gibi anlamaya devam eder..Bunlara Ünal Aysal bile fazla zaten,bunların başına vereceksin ki Özhan Canaydın ve Adnan Polat gibi vizyonsuz başkanları, işte o zaman akılları başlarına gelir..

futbolda başarısız olsada karakteri ile herkesten 1 adım öndedir ve stadın yapımını başlatan kişidir. Arkasından konuşturmam. Yazarken düşün de yaz

Baskan hocayi direk kendine baglayarak gerekli ayricaligi tanimistir zaten , hakkini yemeyelim

hatta Terim'den sonra gelecek hoca Aribogan'a bagli olacak

Eleman (Kelime anlamı)

• 1 Öge, unsur.
  • 2 Bir toplulukta çalışan insanların her biri
  • Örnek Metin İşimizde örnek ve kusursuz bir eleman olacağız.
  • 3 Kümeye ait varlıklardan her biri.

Şimdi Profesyonel eleman denmesinin ne sakıncısı var?

Çok fark var bizim toplum açıp sözlük anlamına bakmaz.. Toplum içinde o kelimeye ne anlamlar yüklenildiğine bakar..

Mesela "mal" kelimesi gibi bizim burlarda kurbanlık hayvana da "mal" denir hakaret anlamında da kullanılır vb gibi..

Parayla alakasi yok. Terim asla bir eleman degildir. Isterse yillik 20 Milyon alsin. Terim Galatasaray´in ruhudur.

Olayi büyütmeye de gerek yok. Terim daha farkli bir üslubu hakediyor. Olay bu. Benim düsüncem yani.

Siz elestirmeyelim diye bu üslubu yerinde buluyorsaniz, saygi duyarim. Terim herhangi biri degil.

Yavaş. Terim'i çok seven birisi olarak profesyonel elemandır lafı O'na saygısızlık etmek demek değildir. Tüm futbolcular ve hatta Fatih Terim bizler profesyoneliz derken ne demek istiyorlar? Milleti galyana getirmeye çalışmayın.

Özhan canaydın'a vizyonsuz diyen adamın aklına şaşarım.

hocam böyle iki zıt uçtan bahseder gibi başkandan fatih hocadan bahsetmeyelim lütfen. düşmanlarımızın eline prim veriyoruz ortada bi sorun yok. sadece başkanın avrupai tarzından dolayı demeçleri insanlara biraz değişik geliyor.

Fatih Terim'in hiç konuşmaması, Ünal Aysal'ın emir komuta zinciri vurgusu, resmi siteden bir yalanlama gelmemesi... Sence bunlar normal mi?

Renktaşım bu adamların işi sadece "yalanlama" değil.Emir komuta zincirinda başkan kesinlikle ve kesinlike son derece haklıdır.Ve siz yapılan iddialara prim tanıyarak bazı zatların oyunların dahil oluyorsunuz bunun bize yararı olmadığı aşikar.

Tamam siz Fatih Terim'i sıradan bir profesyonel eleman olarak görüyorsanız yapacak bir şey yok.

ben seni siradan bir uye olarak goruyorum.Fatih Terim hakkinda hic de oyle dusuncem yok.Eger Baskani dinlediysen o sozlerinin arkasiynan Fatih Terim ile ilgili dusuncelerinide soyledi.

Kotu niyetili insanlar ancak senin gibi dusunur.

amannn ÜNAL AYSAL DA-FATİH TERİM DE- SENDE BENDE.

ALLAH IN KULUYUZ İŞTE. o onu demiş bu bunu demiş. boşverin. adamların yaşı gelmiş 50-70 arasında o kadar alınganlık yapacaklarsa yaşamasınlar zaten. millet anasına babasına saymıyor şu zamanda. o kadar alıncak bişey yok..

şampiyonluk kutlamalarını hatırlatırım size.. bülent tulun dışında sorun büyük değil, muhalefet dışında tabi.

Çok fark var bizim toplum açıp sözlük anlamına bakmaz.. Toplum içinde o kelimeye ne anlamlar yüklenildiğine bakar..

Mesela "mal" kelimesi gibi bizim burlarda kurbanlık hayvana da "mal" denir hakaret anlamında da kullanılır vb gibi..

Ünal Aysal Türk toplumunda yetişmiş bir insan değil. söylediği sözde hiç bir şekilde art niyet yokken herkesten önce kendi taraftarımız saçmalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt