Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

herkes gider ama fatih terim kalır bunu unutmasınlar. fatih terim bizim için sadece görev aldığı zamanlarda yok. o gerçek bir galatasaraylı ve galatasarayın tarihine geçmiş bir isim. insanlar ölümsüz olabilmek için iz bırakacak şeyler yapmalı. fatih terim de bunu yapmış bir isim. kimse kendini ondan büyük görmesin, kimse onun önüne geçmeye, onun önünü kesmeye çalışmasın. yapmaya çalıştıkları işin ağırlığını taşıyamaz, altında kalırlar. benden söylemesi.

Sen hangi lafı ne şekilde anladın? Bu nasıl bir galyana gelme tarzıdır? Senden söylemesi derken? :asd:

Neyse sen bence fazla galyana gelme.

.

ne demek ortamı germeye çalışıyor? fatih terim için yanlış bir şey mi söylemişim? eğer yönetimle aralarında bir sorun varsa yönetim hocanın gönlünü almalı restleşmemeli bunu söylemeye çalıştım. sneijder gelse fatih hoca istemese sen yönetimin yanında mı yer alacaksın yani. ben böyle bir ihtimalin olma olasılığına karşı konuştum. ikili tartışma olmaması için kırıcı olmamaya çalıştım ama lafını bil de konuş

Üslubuna dikkat et. Millet gergin zaten. Sen harfleri normal boyutunda yazarsanda burda herkes mesajını okur. Kimsenin Fatih hocaya bişe dediği yok hemen celallenme :yenieek:

Taraftar iyce sasirdi, Baskanin kullandigi kelimelere laf yetistirmek icin twitter olsun forum olsun Galatasaraya verilecek destegin 5 mistini yapiyor.

Yok cok para alacakmis buna laf atanlar var... arada bir ikitane de Wesley Sneijderi begenmiyorum diyerek herkese meydan okuyor kendi düsüncesini kabullendirmek icin.

Allahim bunlara biraz saglikli bakis acisi nasip eyle bizlerede bol bol sabir eyle.

------------------------------------------------

Par konusunda orda bir sürü insan oturuyor yönetimde, imkanimiz yok ise itirazini yapmalilar görevleri acisindan! onlarin sorumlulugu Galatasaray'in saglikli kalmasi.

Baskanin laflarindan birseyler cikarmak isteyenler art niyetlisiniz transfer taraftarisiniz ve Galatasarayli oldugunuza hayatta inanmam.

benim sevdam bu renklere bu isime GALATASARAY, yok ali oynamis veli oynamis...bunlarla gurur duyarsam tek nedeni benim sevdigim kulübü daha iyi yerlere varmasina aldiklari paranin karsiligini vermeleri!

Unutmayalim, Baskan Aysal kelime hazinesi kit olabilir, belki de Ingilizce, Fransizca dillinde düsünerek Türkceye ceviriyor. Bu sıkıntıyı ben de cok cekiyorum. Ben araba derim Türkcesi taksi olur, Türkce olan Taksi hollandada sadece ücretli olan taksiler olur. Otobus, Minibus, Kamyon,Tir bunlari Avrupada dogmus veya bu ortamda büyümüs insanlarin ayirtmasi sanildigi gibi bir dogal sey degil.

----------------------------

Sonucta bekliyecegiz brothers, Ya gelir Sneijder ya gelmez... Baskana kizmak, "yöneticilere"kizmak, Imparator'a laf atmak bize yakismaz. ha seviyeli bir sekilde elestiririz buna kimse itiraz etmes ters de cikmamali. Transfer olusmazsa Baskan prestij kayibi yasar, Galatasary kulübüne birsey olmaz ve bizler taraftara da birsey olmaz (ha gidip önüne gelen kuslara SNEIJDER GELDI SIZI KADIKÖYDE MAF EDECEYIZ diye hava atarsan af edersiniz salakligi kendiniz yapmis olursunuz. )

Sonucta sahislara degil bizim Sevdamiz Galatasaray ismine. Imparatoru bile sevmemizin tek nedeni Galatasarayimizda teknik direktör olarak basarilar elde etmesi ;)

Neyse sneijder gercekten gelmıyecek heralde :(

Umarım Sneijder gelmez. Onun yerine bernard ile carlinhos alınsa ne iyi olurdu.

Sen hangi lafı ne şekilde anladın? Bu nasıl bir galyana gelme tarzıdır? Senden söylemesi derken? :asd:

Neyse sen bence fazla galyana gelme.

çıkan haberler için konuştum. yönetimle fatih terim arasında anlaşmazlık olduğu haberleri uzun süredir çıkıyor. böyle bir şey varsa fatih terim galatasaray taraftarı için en önemlisidir dedim. doğru söylemişim herhalde değil mi? küçümseyici alaycı tavrın da hiç hoş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt