Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler italya cephesinden her hangi bir gelişme olmadı mı bugün?

Ekmek musap çarpsın kuran evliya çarpsın sıkıldım bu muhabbetten.

Ya tamam Sneijder suan beklemede. Anladikta, digerlerinde neden asama kaydedilmiyor. Birini bekleyip diyerinemi baslayacaklar :rolleyes:

İhraç edilmiştim mod gardaşlara dedim Sneijder in yüzü suyu hürmetine beni affedin dedim. Affettiler saolsun uslu durmak kaydıyla:D

Yanlıs Reiz gelmezse beni tekrarda ihraç ederlermi acaba:confused:
olum sen avatardakiysen necatiye benziyon lan:asd: ondanmı sevmiyon nedir adamı.

sneijder e adam gibi cd hazırlayın taraftar görüntülerinin içinde olduğu. aynı gün imza atmazsa ben de bişey bilmiyorum. belliki galatasarayı sneijdere yeterince iyi anlatamamış yöneticiler. ikna edememişler adamı

burda bırı transfer oldu dıye kaynak bıldırmesın

arkadas bunların alayı yalancı

c4F47.jpg

Snejderin Faslı arkadaşları var ve orda zaman geçirmeyi seviyor, yani bizim kültürümüze çok yabancı değil, hatta yakın.

Ünal Aysal(Dün):Sneijder ile anlaştık. Oyuncunun İnter ile arasındaki pürüzleri gidermesini bekliyoruz. Perşembe veya Cuma günü acıklanır.

Ünal Aysal(Bugün):Sneijder'e teklifimizi ilettik. Oyuncunun cevabını bekliyoruz.

Sedat Doğan: İnter ile anlastık. Oyuncuyla henüz anlaşmadık.

Bu mu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmış haliniz?

bosuna beklionuz sneyderi

maleseft.

Divan konuşmasında öyle bir şey demedi. Basına konuşmuş sanırım, orada demiş olabilir.

Ben İnternet sitelerinde okudum.

Ünal Aysal ayrıca, Wesley Sneijder'in transferi konusunda Inter ile anlaşmaya vardıklarını ve Hollandalı futbolcudan cevap beklediklerini ifade ederek; "Sneijder'den şu anda cevap bekliyoruz. Bu konuyu bu denli büyütmeye gerek yok. Kendisine 3-4 günlük bir süre verdik. Sneijder olursa olur olmazsa da daha önceden de belirlediğimiz üzere 'B' planımız var. Bu plan üstüne yoğunlaşacağız. Sneijder olmazsa dünyanın sonu değil" dedi.

şuan da başkan dışında tek dinleyebileceğimiz adam ırmak kazuk. adam sneijderin evinin önünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt