Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Siz 12 ay çalıştığınız yerde 3 aylık maaşınızı bırakıp gider misiniz?

1,2 milyon Euro'da bu adamın yıllık gelirinin 1/4'ü.

Sneijder için EVET...

Yapmayın Allah aşkına bu tür adamlar sırf 1-2 M € yılda fazla kazanmak için katara falan gidiyorlar.. Bu adamlar için şimdilik küçük olabilir ama geleceği için büyük bir para alabileceğinin en fazlasını almak zorunda..

Ben bir şey diyeceğim arkadaşlar.

Şimdi dikkat edin son açıklamalarımızın çoğu "bizde çok Sneijder" vs... Yani hep "olursa olur" bakışı ile gözdağı verme.

Bence mahsuz yapılıyor psikolojik olarak yapılıyor. O pürüzlerin neticesine etki edebilmek için. Yani ciddi bir durum var ortada ve olumlu. Taktik yapıyor bizim yöneticiler kısacası.

moratti çekilmiş sneijder ile klub muhasebecileri görüşüyormuş

Oh ırmak'ta ne güzel bu bahane ile Milano'da tatil yapıyor 2 gündür:) Akıllı adammış :)

Yapmayın Allah aşkına bu tür adamlar sırf 1-2 M € yılda fazla kazanmak için katara falan gidiyorlar.. Bu adamlar için şimdilik küçük olabilir ama geleceği için büyük bir para alabileceğinin en fazlasını almak zorunda..

Sneijder için maddiyat ilk tercih olsaydı 100 kere gelmişti.

Emrah çok güzel yazıyon kardeş katılıyorum valla biz adam olmayız...

Bizdeki bu transfer taraftarlığı , skor taraftarlığı bitmedikçe ne teknik adam ne de başkan dayanır...

BİZ derken Türk insanını kastediyorum...

Kuşlar bile Azize'ye gram laf dedirtmiyorlar.. Burda yaşı 16 olan biri bile Ünal Bey diyebiliyor...

kıymet değer bilmiyoruz. daha ekmek diyemeyen çocuk cıkıyor 70 yaşında milyar dolarları olan adamı beceriksiz diye sallıyor senin dediğin gibi.

İnter git vermiyorum bu parayı demiş midir ? hayır.. onlarda 500-700 birşeyler teklif etmiştir...

Ulen iyice sıyırdık :D

neyse renktaslar ben kactim hepinize iyi ve herseyden önemlisi hayirli nöbetler

önümüzdeki saatlerde bi açıklama olabilir dedi ercan taner. NASIL Bİ AÇIKLAMA ORAYI DİNLEYEMEDİM

Adam karısıyla şimdi gününü gün ediyo biz burda 1 haftadır paşam gelcekmi gelmicekmi onu tartışıyoruz ADALET

Gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama tüm haberlerden ve röportajlardan çıkardığım sonuç Sneijder oynamak için gelecek. Öyle para mı alayım yatayım ayağı yapmayacak. Katar ligine gider gibi gelmeyecek bize. Adam kariyer peşinde. Bi yarım sezon daha kadrodışı kalırsa kendisi de biteceğini biliyor. Adam gibi teklif veren de yok o yüzden gelirse gelir.

Adam sürekli hayatımla ilgili çok önemli bir karar diyip duruyor. Kariyerinin peşinde adam sırf parayı düşünmüyor bence. En azından şampiyonlar liginde boy gösterip topclass bi takıma giderim diye düşünüyordur. Bir yandan da Türkiye'ye gelmek risk, Türkiyeye gelip de parlayıp giden çok az sayıda yabancı var e bide yaşı var 28. Ben bile baya ikilemde kaldım durumunu düşününce :) İnşallah gelir bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt