Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Ligtv dinledikten sonra ne çıkardınız ? Sizce gelicek mi ?

Cevap: Transfer Nöbeti

Basta oldugu gibi artik ben bu transferin olmayacagini düsünüyorum, kesin ve net. Ben bile cok inanmistim, ama artik bana göre bu is olumsuz sonuclanir.

Bu arada, bazi arkadaslar Sneijder bugün yarin gelmezse hic gelmesin diyor. Arkadaslar iyimisiniz' Sneijder ilk iki maci kacirssa ne olur, yeterki gelsin !

Ben cok istemistim Sneijder'i ama simdi basta oldugundan daha da az inaniyorum.

al bendende okadar.. nasil dinliyorsunuz anlamiyorumki..

Başlarında diyor

"Yılda 6.5 M € alıyorsanız ve Başka bir takıma 2/3 fiyatına gidiyorsanız tabiki düşünürsünüz bu kontrattan fedakarlık edip Galatasaray'a geliyor tabiki düşünecek"

gibisinden bir cümle söylüyor burdan çıktı sanırım o anlam :D

Bende insanların vücut dillerinin olduğuna inanırım..

Başkanın yüz ifadesi çok ciddi bir sorunların olduğunu gösterir gibiydi...

Yani her zamanki Başkan yok, sanki olumsuz bir havası var gibiydi..

normal renktaş adama şu son bir ayda medyanın demediği kalmadı.

atmadığı iftira, söylemediği söz kalmadı.

70 yaşında adamı itham ettikleri durumlar ayıp artık

her ne kadar kap bildirimi olmadan evet geliyor diyemiyorsa, aynı mantıkla olumsuz birşey olsa hayır gelmiyorda diyemez...

ya bir kere bu adam parasında indirime gitmiş eğer gitmemiş olsaydı çoktan hayır gelmiyorum derdi bizde açıklama yapardık.demek ki fiyatını indirdi.

laylaylom galiba sana göre gelmeler, hoppa şınayder galiba sana göre beklemeler :D

5ceeb695f339d5bcdf6437e9a573230b.jpeg

normal renktaş adama şu son bir ayda medyanın demediği kalmadı.

atmadığı iftira, söylemediği söz kalmadı.

70 yaşında adamı itham ettikleri durumlar ayıp artık

Bence Başkanımızın yorulmaya başlamasının ilk işaretleri..

Erken yorulursa bizim için hiç iyi olmayacak..

Bi mal gazeteci de çıkıp sneijder dışında transfer çalışmaları var mı demedi ya sinir oldum.

ya bir kere bu adam parasında indirime gitmiş eğer gitmemiş olsaydı çoktan hayır gelmiyorum derdi bizde açıklama yapardık.demek ki fiyatını indirdi.

fiyat indirimini kabul etti de zaten gittin teklif yaptın...

başka türlü nasıl teklif yapacaktın?

Ligtv dinledikten sonra ne çıkardınız ? Sizce gelicek mi ?

Valla ben onu dinlemeden öncede gelecek diyordum hatta sabah herkesle kavga ediyordum dünden sonra bende netleşti gelecek.. Başkan'ın söylediklerinde rakamlar oturdu sadece 7,5 M € bonservis 4-4,5 M € gibide bir maaş vereceğiz sanırım

bu adam açıkça para seçimi değil yaşam seçimi yapacağım diyor. belliki bu adama istanbulda yaşacağı mükemmel yaşam, taraftarın ve kulübün büyüklüğü yeterince iyi anlatılamamış.

fiyat indirimini kabul etti de zaten gittin teklif yaptın...

başka türlü nasıl teklif yapacaktın?

hayır orda divan kurulu üyeleri ve azı medyaya diyorum bunu şu kadar maaş bu kadar istiyor diye bir sürü laf vardı ortalıkta.ayı sinan dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt