Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cevap: Transfer Nöbeti
Yüzde kaç oldu beyler son durum bugün giremedim yoğunluktan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben öyle birşey duymadım???
hayret neresinde diyor
bi ara fedakarlık yapıp gelecek mi geliyormu diyor sen nerde kanıya vardın![]()
ntvsporda spor merkezi başlasın da bakalım ırmak kazuk bugün bi bilgi almış mı

torrent programını kapattı başkan. %95 diye bişey dememiş.
Yarın karar verecek :trollface:
Sneijder'i paragöz yaptınız, üçkağıtcı yaptınız, ne şeref bıraktınız ne haysiyet.. Ehh olurda adam gelir iyi oynarsa o zaman şimdi sayanlardan birinin bu adama adamın dibi, aslanım vs dediğini hele bir göreyim... :yenieek:
Sabahtan beri pc başında nöbet bekleyen varsa tavsiyem çıkıp 1-2 saat hava alsın arada oksijende şart hem bir kapalı bir ortamda sürekli birşeyler okuyup düşünmek hem sinirlerini hem kendini yorar insanın..
Başkan güzel konuşmuş da keşke daha önce konuşsaydı bu kadar kirlilik olmazdı ortada. Açık ve net bir kaç gün daha bekleriz gelirse gelir gelmese başka alternatiflerimizi değerlendiririz. Bunun haricinde bugün geldi yarın geleccek oraya gitti buraya geldi laflarına inanıp kendinizi heder etmeyin arkadaşlar...
Sneijder'i paragöz yaptınız, üçkağıtcı yaptınız, ne şeref bıraktınız ne haysiyet.. Ehh olurda adam gelir iyi oynarsa o zaman şimdi sayanlardan birinin bu adama adamın dibi, aslanım vs dediğini hele bir göreyim... :yenieek:
Sabahtan beri pc başında nöbet bekleyen varsa tavsiyem çıkıp 1-2 saat hava alsın arada oksijende şart hem bir kapalı bir ortamda sürekli birşeyler okuyup düşünmek hem sinirlerini hem kendini yorar insanın..
Sinan Gokayca @sinangokayca
ote yandan abim gibi cok sevdigim fatih hoca stoper istedi birde sol bek istedi listeden sadece 2 ismi biliyom stoperden ama ..
buyuk itimal caglar+para ile serdar aziz gelebilir.ama oncelik serdar degil.carlinhos var bir de arkadaslar bu hafta basladi gorusmeler
hatta baslamis olabilir gelecek hafta her sey belli olcak
https://twitter.com/sinangokayca
Hayırlı olsun o zaman yavaştan umutları atalım çöpe.
1 40 itibaren dinle
1.40 - 1.50 arası
yok bence bu iş olacak çünkü sneijder premier ligden kısmet bekliyordu ama şuana kadar çıkmadı bundan sonra da çıkacağa benzemiyor. el mahkum gelecek ama süreyi biraz kısaltmak için başkanın rest çekmesi lazım sneijdere bence.
Bu adamı tanıyan var mı?