Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şurda ay sonuna ne kaldı 15 gün sonra herşey belli olur...

28 tane Sneijder varsa 29.'yu neden aliyoruz o da var :asd:

yine oldukça profesyonel konuşmuş bu konuda helal olsun...

ama büyük çelişkiler var

neden birisi çıkıp oğuz altay'a neden böyle şeyler söyledin de o açıklama yapma gereğini duydu diye sormaz?

ne salak gazetecilerimiz var

nerde abuk subuk sorular onları sorsunlar

ayrıca başkan çok rahat bu konuda o yüzden diyorum ki bu inter ile bizim aramızda başka bir boyutta anlaşma var...

Oğuz Altay konusunu soramazlar çünkü basın GERÇEKLERİ değil polemik olacak şeyleri sorarlar ki prim yapsınlar..

Başkan basına yaptığı açıklamada net konuşuyor. Sürekli yüzde hesapları yapılıyordu gelecek, gelmeyecek diye artık bundan kusasım gelmişti. Şimdi ben vereyim yüzde bari artık foseptik çukuruna dönsün :D %95 alternatiflere yöneldik. :asd:

abi geliyor diyor resmen:):)şimdi dinledim ehe

Ya Seref nereden bilecek. Bu olayin ic yuzunu anca ust duzey yoneticiler ve Terim bilebilir. Dikkat edin ust duzey yonetici diyorum. Oraya kadar gelebilen adam da agzini kapali tutmayi bilebilir diye dusunuyorum. Duyumcularin hepsi salliyor.

Sneijder'i paragöz yaptınız, üçkağıtcı yaptınız, ne şeref bıraktınız ne haysiyet.. Ehh olurda adam gelir iyi oynarsa o zaman şimdi sayanlardan birinin bu adama adamın dibi, aslanım vs dediğini hele bir göreyim... :yenieek:

Sabahtan beri pc başında nöbet bekleyen varsa tavsiyem çıkıp 1-2 saat hava alsın arada oksijende şart hem bir kapalı bir ortamda sürekli birşeyler okuyup düşünmek hem sinirlerini hem kendini yorar insanın..

Başkan güzel konuşmuş da keşke daha önce konuşsaydı bu kadar kirlilik olmazdı ortada. Açık ve net bir kaç gün daha bekleriz gelirse gelir gelmese başka alternatiflerimizi değerlendiririz. Bunun haricinde bugün geldi yarın geleccek oraya gitti buraya geldi laflarına inanıp kendinizi heder etmeyin arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt