Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben başkanın konuşmalarından yani ligtvdeki olanlardan sonra sneijderin geleceğini düşünüyorum

Hayret herşeyden bir halt çıkaran taraftarımız Basın açıklamasında "Yılda 6.5 M € alıyorsanız ve Başka bir takıma 2/3 fiyatına gidiyorsanız tabiki düşünürsünüz bu kontrattan fedakarlık edip Galatasaray'a geliyor" Sözünden yaşasın almışız gibi bir tepki gelmiyor :D

Transfer Nöbeti

Demek ki Sneijdere düşünmesi için son kez süre verilmiş ve alternatifler konuşulmaya başlanmış. Bakalım karar ne olacak

Şunu demek istemiş..

Adam diyor 1.5 milyon euro gibi bir paradan feragat edip GELİYOR tabiki oturup düşünürsünüz..

insanların o şekilde düşünmesinin sebebi başkan bu konularda bazen heyecan yapıp agzından kaçırıyor böyle ufak tefek şeyler :D

Hayret herşeyden bir halt çıkaran taraftarımız Basın açıklamasında "Yılda 6.5 M € alıyorsanız ve Başka bir takıma 2/3 fiyatına gidiyorsanız tabiki düşünürsünüz bu kontrattan fedakarlık edip Galatasaray'a geliyor" Sözünden yaşasın almışız gibi bir tepki gelmiyor :D

napalım sinerji yaratıyoruz.olumlu düşünüyoruz

Hayret herşeyden bir halt çıkaran taraftarımız Basın açıklamasında "Yılda 6.5 M € alıyorsanız ve Başka bir takıma 2/3 fiyatına gidiyorsanız tabiki düşünürsünüz bu kontrattan fedakarlık edip Galatasaray'a geliyor" Sözünden yaşasın almışız gibi bir tepki gelmiyor
biggrin.png

abi geliyor diyor resmen:):)şimdi dinledim ehe

Derken biri o şekilde anlayıp yazmış bile :D

geliyor bak önceki mesajlara :D

geliyor bence başkan ağzından kaçırdı azıcık

ılgaz çınar @sultani124

Ünal Aysal'ın "Fransızca" düşünüp "Türkçe" konuşmasının 2.örneği bugün sergilendi, "La cerise sur le gateau" pasta üstü kiraz hikayesi

ılgaz çınar @sultani124

"Çilek" olarak Türk Futbol Terminolojisine girmişti ana aslı "Kiraz" idi. "Eleman" profesyonel şirket yöneticisinin ağzından yine yeniden+

ılgaz çınar @sultani124

Fransızca düşünülüp talihsiz biçimde Türkçe söylenen bir betimleme, Fırtına kopartır mı, bence evet

4. dakika civarlarında da ben bonservis konusunda anlaştım sonra arkadaşları gönderdik kontrata döktüler diyor :asd:

yasasin almisiz :)

lig tv roportajda anladığım iş artık bitme noktasında başkan sanırsam cebinden verecek hale gelmiş parayı:D

Bende insanların vücut dillerinin olduğuna inanırım..

Başkanın yüz ifadesi çok ciddi bir sorunların olduğunu gösterir gibiydi...

Yani her zamanki Başkan yok, sanki olumsuz bir havası var gibiydi..

laylaylom galiba sana göre gelmeler, hoppa şınayder galiba sana göre beklemeler :D

[video=youtube;sZUZnwoc4VA]https://www.youtube.com/watch?v=sZUZnwoc4VA[/video]

:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt