Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya beyler biri cevap verse keske :)

Neye dayanarak umutlandiniz? Ben baskanin aciklamalarini dinledim ve resmen bu transfer yatti gözüyle bakiyorum artik.. Birsey mi kacirdim yoksa?

ırmak ı sneijderin evinin önüne dikmişler :lol::lol:

şuan bi inanç geldi bana :) sneijder gelecek. adam sadece acele karar vermiş olmak istemiyor bence bize gelmeyi istiyor

Bende şu durumdayım..

tam-aydinlanacam-bi-gulme-geliyo-tobe-393x431.jpg

hakan gelmicek adam yüz kere gelmicem vs derdi ama ortada öyle bişey yok ve Moratti aradan çekilmiş Sneijder ile Klup Muhasebecileri görüşüyormus alacak verecek dalgasına

ama umutlanma renktaş sen öyle olurda açıklanırsa daha sevinirsin :)

Adam acik acik daha kolay kolay karar vermeyecegim diyor ?

Sneijder için maddiyat ilk tercih olsaydı 100 kere gelmişti.

Adam öz önce paragözdü forumun gözünde :yenieek:

Adam daha 28 yaşında ve CL'de 2.Turda oynaayacak bir takım bulmuş tabiki kariyerini düşünecek 31-32 yaşına gelince zaten 4-5 M €luk boş kontratlara imza atar..

Ünal Aysal'a tüm uğraşları için teşekkür ediyorum. Biraz erken konuşuyor fakat iyi niyetinden hiç şüphem yok başkanın. Ayrıca Galatasaray'a nifak tohumları ekmeye çalışan medya da ağzının payını bugün hem başkanın ağzından hem de kulübün resmi websitesinden almıştır. Fatih Hoca'nın listesinin 1 numarası Sneijder'miş. Umarım olur Sneijder transferi, takıma güç katar fakat olmazsa da kendi keyfi bilir kimse Galatasaray'dan büyük değil.

gelisme varmi?

Sneijder Taraftarlarin Havaalaninda onu beklemesini duyunca gururlu bir gülümseme olusmus diye yazmisti bugün bir italyan gazeteci :)

Ya beyler biri cevap verse keske :)

Neye dayanarak umutlandiniz? Ben baskanin aciklamalarini dinledim ve resmen bu transfer yatti gözüyle bakiyorum artik.. Birsey mi kacirdim yoksa?

başkan olumsuz konuşmuyorki.25 sneijder derken futbol takımına kıyak çekiyor.artı olumsuz birşey olsa şu anda bitmişti bu iş divanda açıklardı hemende siteye koyarlardı yazıyı.bekleyiyoruz diyor.olabilir diyor hatta sonunda daha ne desin

beyler bu sneijdere yaptığımız koreografileri ve taraftarımızın büyüklüğünü gösteren bi video mutlaka izletilmeli. umarım izlemiştir

Yahu algilama yetenegimiz bu kadar farklimi yahu? :D Baskan resmen alistiriyor taraftari, yok bizim takimda 28 Sneijder var, gelmez ise dünyanin sonu degil, alternatifleri hazir fln?

Ayrica Sneidjer cikip ben kolay kolay daha karar vermem diyor.. ? Baskan ama biz süre verdik diyor? Yani su an baya bi düstü gelme ihtimali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt