Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler bu sneijdere yaptığımız koreografileri ve taraftarımızın büyüklüğünü gösteren bi video mutlaka izletilmeli. umarım izlemiştir

bjk maçına yetişse gözleriyle görürdü ama s04 maçlarında gözleriyle görür yüzkere twit atmışlardır o konuda ama izledimi bilmiyorum :yenieek:

Yahu algilama yetenegimiz bu kadar farklimi yahu? :D Baskan resmen alistiriyor taraftari, yok bizim takimda 28 Sneijder var, gelmez ise dünyanin sonu degil, alternatifleri hazir fln?

Ayrica Sneidjer cikip ben kolay kolay daha karar vermem diyor.. ? Baskan ama biz süre verdik diyor? Yani su an baya bi düstü gelme ihtimali.

rest çeksen yarın gelicek ciddiyim bak :)

Yahu algilama yetenegimiz bu kadar farklimi yahu? Baskan resmen alistiriyor taraftari, yok bizim takimda 28 Sneijder var, gelmez ise dünyanin sonu degil, alternatifleri hazir fln?

Ayrica Sneidjer cikip ben kolay kolay daha karar vermem diyor.. ? Baskan ama biz süre verdik diyor? Yani su an baya bi düstü gelme ihtimali.

Oğuz Altay'a söyledikleri benim için yeter. Bugün yine tekrarladı. Olumsuz bir durum yok.Normalde %43 olarak bakıyordum ama yine %70 gelir diyorum.

bu adam yatmaya değil top oynamaya gelicek bence anasını ağlatıcak ligin :yenieek:

Sneijder'i başka birileriyle karıştırmayın lütfen adam şuana kadar gittiği hiçbir takımda yatmamış 3 takım değiştirmiş zaten istikrarlı da..

Bu arada Pep ile Bayern anlaşmış enteresan herşey iyi giderken TD değişikliğine gittiler... :SS:

Ünal aysalın açıklamaları,yanında barındırdığı adamlar ve bu adamların açıklamaları ve bu adamların ağzını kapatamaması,Fatih terimi basının önüne atması,fatih terime transfer konusunda canlı yayınlarada 3. kişiler aracılığıyla cevap vermesi v.s v.s

Son dakika haberlerine görede Fatih terim hakkında eleman lafını kullanması,divan üyelerinden bir tensizin melo ve engine saldırması.Bunların hiç biri tesadüf değil

Galatasaray başkanlığı Ünal aysala büyük gelmiştir

Fatih terim bu yıl futbol açısından çok büyük yanlışlar yapmıştır.Ancak tüm bunlara rağmen Ünal aysal fatih terimin galatasaraylılık konusunda tırnağı olamaz

Yahu algilama yetenegimiz bu kadar farklimi yahu? :D Baskan resmen alistiriyor taraftari, yok bizim takimda 28 Sneijder var, gelmez ise dünyanin sonu degil, alternatifleri hazir fln?

Hakan 3 haftadır Sneijder konuşuluyor ve Cuma bu takımın maçı var adamın ne demesini bekliyecektik ki başka ?

Ünal aysalın açıklamaları,yanında barındırdığı adamlar ve bu adamların açıklamaları ve bu adamların ağzını kapatamaması,Fatih terimi basının önüne atması,fatih terime transfer konusunda canlı yayınlarada 3. kişiler aracılığıyla cevap vermesi v.s v.s

Son dakika haberlerine görede Fatih terim hakkında eleman lafını kullanması,divan üyelerinden bir tensizin melo ve engine saldırması.Bunların hiç biri tesadüf değil

Fatih terim bu yıl futbol açısından çok büyük yanlışlar yapmıştır.Ancak tüm bunlara rağmen Ünal aysal fatih terimin galatasaraylılık konusunda tırnağı olamaz

bugun la gazetta sporda! bütün söylentilere kulak asıp bu adam gelmeyecek diyenler için olumlu bir söylenti verelim madem; sneijder'in bugün la gazetta dello sport'ta bir röportajı yayınlandı. yıldız oyuncu "ben inter ile önemli başarılar elde ettim. tarih yazılan başarılarda payım vardı. ben takımdan ayrılmam için üzerimde kurulan baskıyı hak etmiyorum. g.saray ile anlaştım ama karar vermeye zorlandığımı hissediyorum." dedi.

gssözluk alıntıdır!

Sneijder'i başka birileriyle karıştırmayın lütfen adam şuana kadar gittiği hiçbir takımda yatmamış 3 takım değiştirmiş zaten istikrarlı da..

Bu arada Pep ile Bayern anlaşmış enteresan herşey iyi giderken TD değişikliğine gittiler... :SS:

pep wesley'den uzak dursunda çokta fifi :asd:

bjk maçına yetişse gözleriyle görürdü ama s04 maçlarında gözleriyle görür yüzkere twit atmışlardır o konuda ama izledimi bilmiyorum :yenieek:

sneijder twitterına baksa zaten görecek de benim korkum bu lavuk twitter ına hiç bakmamış olabilir. :)

Hala TSN okuyosun ne diyim ben sana :asd:

İyi akşamlar arkadaşlar yeni geldim başkanın açıklamalarına Irmak'ın haberlerine vs. baktım kafamda tarttım ettim ve şuan cidden çok umutluyum Sneijder açısından olcak bu iş olcak :yenieek:

Büyük gelmiştir cümlesi dahi kendinden utanmıştır üstadım böyle bir yazının içinde anlam bulmasından dolayı :) yapmayın ayıptır :b5:

'Bekle Süper Lig Sneijder geliyor, dagilin' demesi yeterli olurdu aslinda.

Bence mantıklı açıklamalar yaptı. Sadece üzerimizde Sneijder isminin futbolcu olarak büyüklüğü var ve ne olacağını kestiremiyoruz. Zaten kalkıp orada oyuncuyla anlaştık deseydi herhalde borsaya mecburen bildirim yapmak zorunda olacaktır. Beklemek ve sabır diyoruz artık başka çare kalmadı.:o

Sneijder'ın ne zman geleiceği umrumda değil.Şu berbat defans beni düşündürüyor.Hadi onu geçtim Riera-Hamit bek oynadığında kanat oynayacak adam kalmıyor.Nu oyuncuların bek performansı da muamma.Bİr stoper ve ya bek almak bu kadar mı zor.

Yahu sali gününe kadar cok önemli presentation hazirlamaliyim, finansal - ekonimi - kriz - financial markt, global market fln, birde ingilizce. Yemin ederim ben su an bunun basinda oturmaliyim ama konsantre olamiyorum ya :o

Sali günü o 10-20 kisinin önünde yanarim ben böyle giderse :sad007: Kafam karisik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt