Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bişey diyecem. snejder 1,2 m euro için fifa gitse veya futbolcu sendikasınaa ordaki alamazmı??

siz diyorsunuzki alacağı var orda onu almaya uğraşıyor.

bizde diyoruzki süre kısıtlı olmaz ise diğer alternatifler.

sonuç: istese şimdide imza atar. avukatlarını gönderir, fifa ya şikayet eder veya futbolcu sendkisına gider. sözleşmesi ne zaman bitiyor. yıl sonumu?

34cimbom34 ‏@34cimbom34 carlinhos ve sneijder gelir serdar aziz süpheli serdar olmaz ise ömer istenir oda olmaz ise a2'den birini bulur fatih hoca

Hadi iyi hissedelim biraz. Sneijder'i yeniden koydum avatar hadi bakalım bekliyoruz.:b5:

34cimbom34 ‏@34cimbom34

fanatik gazetesinin haberine resmi siteden açıklama gelecek diye bir haber aldım bakalım doğruysa ne yazacaklar çok merak ettim

34cimbom34 ‏@34cimbom34

haber doğruymuş demekki açıklama geldihttps://www.galatasaray.org/kulup/haber/15747.php …

bu adam kım yahu nerden haber alıyor doğru tahmin etti yine

Saat'i kontrol ettinmi ? Ben etmedim bi bak, belki sonradan yazmis olabilir :asd:

Transfer Nöbeti

Bence Sneijder geldikten sonra yasal yollarlada parasını alır. Adadan teklif bekliyor gibi

bişey diyecem. snejder 1,2 m euro için fifa gitse veya futbolcu sendikasınaa ordaki alamazmı??

siz diyorsunuzki alacağı var orda onu almaya uğraşıyor.

bizde diyoruzki süre kısıtlı olmaz ise diğer alternatifler.

sonuç: istese şimdide imza atar. avukatlarını gönderir, fifa ya şikayet eder veya futbolcu sendkisına gider. sözleşmesi ne zaman bitiyor. yıl sonumu?

Sneijder'in 2014 ya da 2015'de bitiyor sözleşmesi.

Refik Arkan' Alıntı:
14.01.2013 Sneijder'in transferi bu akşam netlik kazanacak. Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok

Bülent Tulun' Alıntı:
10.01.2013

Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek. Bu iş bitmeden bir başka transfer ya da ikinci bir transfer olup olmayacağını söyleyemem

Sedat Doğan' Alıntı:
13.01.2013 Bu akşam haber bekliyoruz

Abdürrahim Albayrak' Alıntı:
11.01.2013 Bu akşam kesin haber verecek.

Ünal Aysal' Alıntı:
Bugün;

3-4 gün daha bekleriz

Sonuç malum.

neden bu kadar suredır beklıyoruz? neden onceden bu kadar afıs edıldı bu transfer ? aklıma tek bır secenek gelıyor o da galatsarayın borsadakı hısselerden elde edecegı gelır bana gore bu transfer bıttı ... yanlıs dusunuorsam benı aydınlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt