Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neden bu kadar suredır beklıyoruz? neden onceden bu kadar afıs edıldı bu transfer ? aklıma tek bır secenek gelıyor o da galatsarayın borsadakı hısselerden elde edecegı gelır bana gore bu transfer bıttı ... yanlıs dusunuorsam benı aydınlatın

Ne kadar kâr edicen ki yahu. Adam gelip Sneijder geliyor muş 1 milyar dolar para mı koyacakta etkileyecek. Borsa dediğin şey hep sonuç odaklı.

neden bu kadar suredır beklıyoruz? neden onceden bu kadar afıs edıldı bu transfer ? aklıma tek bır secenek gelıyor o da galatsarayın borsadakı hısselerden elde edecegı gelır bana gore bu transfer bıttı ... yanlıs dusunuorsam benı aydınlatın

anlamadıgım için borsa konusu edemiycem ancak borsa için bu adamı bjk maçında falan oynatamazsak ne anlamı kalır :sad007:

sundan şüpheleniyorum acaba sneijder her gece reddediyor bizikilerde ertesi günü yeni teklif sunuyorlar aksama cevap bekliyorlar :asd:

Sneijder her gece, bu gece olmaz başım ağrıyor diyor diye haber varmış La Gazzetta Della Sport'ta. Simon Austin de haberi teyit etmiş.

beni düşündüren şu. snejder gitmesini isteyen böyle bir kulubu varsa.

yıl sonuna kadar futbol oynamasa yinede sözleşmesi mevcut. bu enayilik olur.

bence manu dan teklif bekledi. çünkü onlara teklif eden bir tek o vardı geçmişte.

6 x 2= 12

7,5 bonservis= 19 milyon euro interin cebinde kalacak.

2 aylık maaşını vermeme gibi bir durum söz konusu olabilirmi?

bu iş cuma günü oldu olmadı, kaka ya teklif yapalım. ayrıca tarih 17 si bugun. cuma günü 20 si olacak ve 10 gün kalacak.

diğer mevkilere oyuncu gelmez ise, 10 numara mevkinide bulmak zor olur 10 günde çünkü meblağlar büyük olduğ için oda uzun sürer..

çok ince bir çizgi. cuma günü sondur benim için....

Ah umut en güçlü zehirdir derler oldurmez süründürür.

Biz; Sneijder Perşembe ve ya Cuma açıklanmaz o mevkide oynayan adamın morali bozulur diyoruz adamlar Almanya'yı hallaç pamuğu gibi atan Heynkes'i takmıyor.:)

altın kapılarımız kan oldu şınayderr

:sad007:

Bekler Gibi

Bir Kış günüydü

Geleceğini duyuk, Kalbimiz ısındı, yüzlerimiz güldü,

Bi Anne askerden geleceğe oğlunu bekler gibi,

Bi Ögrenci Okul hayati biteceğe bekler gibi,

Bi Aşık olan, sevgilisini bekler gibi,

Bekledik seni.

Hem yakın, hem uzakdın bazen.

Bekleyeceğiz... bi Taraftar Sneijderi bekler gibi.

Beyler selam. Gelişmeler nelerdir bugünkü? Teşekkürler...

yine bize hüsran yine bize hasret var yine bize düştü çileksiz günler eyvah!

Kayışlar koptu yine..

kemer.jpg

Ben bundan aldım kaç yıldır kopmuyor, çok kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt