Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany serdar'dan da ömer'den de çok daha iyi.. eğer stoper alacaksak Dany'den iyi bir oyuncu olmalı , Serdar aziz hiç güvenilir bir stoper değil.. Neden forumda bu kadar şişirildiğini anlamıyorum

Ben sana söyleyim adamda topçu tibi var duruşu falan aynı Hierro gibi Ferdinand gibi güven veriyor o kadar.

Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..

Aynen kardeşim Dany'yi tek geçerim,hız desen hız güç desen güç illa ki bazı kusurları var riskli oyun veya zaman zaman kademe hataları vs.olabilir ama daha genç bi oyuncu ve ligin ilk yarısında adam hem kendi bölgesini hemde sol beki adeta tek başına idare etti..Bi Serdar Aziz balonudur almış başını gidiyor bende anlam veremiyorum

diego duruken wesleyi ne yapcaklar. gidip uefaya bile gidemeyen heckingli wolfsburga mi gidecek. biralin yaw, duyum getirin duyum:)

Wolfsburg Magath zamanı sampiyonluk atılımı ve sonrasında cok yatırım yaptı biraz aldı sonra battı mevzu bu artık hem buyuk paralar vermiyorlar veremezler ayrıca ligde kümede kalma savası veriyor takım kim dediyse nerden cıktıysa artık sneijder falan:D

Irmak nerelerde ya milanonun hızlı gecelerine kapıldı heralde:)

Serdar Aziz nedir ya ve ya Ömer Toprak.Dany Semih Serdar Taşçı ile 7-8 sene stopere ihtiyaç duymayız.

hiç bi haber yok ünal aysal sneijder gelmezse gelmesin dedi bende acayip heyecan var sanki 5 dakika sonra açıklancakmış gibi bir tek lincoln gelince formasını almıştım sneijder gelirse hemen GS store a koşucam yeterki gelsin

Hocam Liverpool mu kaldı ya Eskişehirspor'un bile geleceği daha parlaktır onlardan :D

öyle deme ya. liverpool belki bu aralar iyi degiler pek ama arada sirada cikislari olan takimdir. bu sneijder transferide onlar icin firsat transferi ola bilir ki ilac gibi gele bilir bu onlar icin. Sneijderin oraya gitmek istememesi 2 neden ola bilir. 1cisi liverpool okadar ücreti ödeyemesi oyuncu icin 2ci ise liverpoolun sampionlar ligi sansi zor baya. ligde arsenal-chelsea-manu-city ve hat totenham varken sneijder gelse yeterli olrmu ?! onun hesabini yapmiyorlar degildir ingilizler.

Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..

dany on numara stoper birader basit oynamayı öğrenince de ki inşallah öğrenir 11 numara olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt