Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gokhan zan bile 2,3 maç ust uste oynasa şu serdar azizden iyidir hiç bir özelliği yok! dannyi şimid d-smartta son braga maçını tekrarını veriyor daha dikkatli izleyeciğince adam nerdeyseher topu kesmiş çoğu pozisyona arakadan gelip yetişmiş nerdeyse sıfır hatayla oynamış ve bu adamı hala beğenmeyen şımarık taraftarlar var.

hangi kanalda spor programi var su an?

Aynen kardeşim Dany'yi tek geçerim,hız desen hız güç desen güç illa ki bazı kusurları var riskli oyun veya zaman zaman kademe hataları vs.olabilir ama daha genç bi oyuncu ve ligin ilk yarısında adam hem kendi bölgesini hemde sol beki adeta tek başına idare etti..Bi Serdar Aziz balonudur almış başını gidiyor bende anlam veremiyorum

Gerçekten şaka yapmıyorum kendi kalesine attığı gol ve ufak tefek hatalar haricinde Dany inanılmaz bir adam o hız o güç bulunmaz hint kumaşı , Boyu da 1,84 çok da kısa değil idare eder.

öyle deme ya. liverpool belki bu aralar iyi degiler pek ama arada sirada cikislari olan takimdir. bu sneijder transferide onlar icin firsat transferi ola bilir ki ilac gibi gele bilir bu onlar icin. Sneijderin oraya gitmek istememesi 2 neden ola bilir. 1cisi liverpool okadar ücreti ödeyemesi oyuncu icin 2ci ise liverpoolun sampionlar ligi sansi zor baya. ligde arsenal-chelsea-manu-city ve hat totenham varken sneijder gelse yeterli olrmu ?! onun hesabini yapmiyorlar degildir ingilizler.

Liverpool Genclestirme politikasında bir nevi feda diyorlar onlarda o kadar masraflı oyuncu alamazlar isteselerde

Copa del Ray var..

Barca 2:1 Malga / dakika 55

Dany serdar'dan da ömer'den de çok daha iyi.. eğer stoper alacaksak Dany'den iyi bir oyuncu olmalı , Serdar aziz hiç güvenilir bir stoper değil.. Neden forumda bu kadar şişirildiğini anlamıyorum

transfer hastalığı takıma gelen oyuncu her zaman daha iyi olacak beklentisi

Sneijderin kriterlerine uyan ingilterede 2 takım var Biri manu biri arsenal ikisininde Sneijdere ihtiyacı yok suna katılmam ama eger bu iki takım isterse sneijderi bize 5 mn € imza atarken senelik onlardan 2,5 alcagını bilse gider oynar

gokhan zan bile 2,3 maç ust uste oynasa şu serdar azizden iyidir hiç bir özelliği yok! dannyi şimid d-smartta son braga maçını tekrarını veriyor daha dikkatli izleyeciğince adam nerdeyseher topu kesmiş çoğu pozisyona arakadan gelip yetişmiş nerdeyse sıfır hatayla oynamış ve bu adamı hala beğenmeyen şımarık taraftarlar var.

Sorun adamı Antep'ten almamız, Toulouse'dan direk bize gelseydi bu kadar tepki görmezdi. Dany'i ben Antep'te de çok beğenirdim, bi o kadar da uyuz olurdum. 2 sene önce Antep'in kupada bizi elemesindeki baş sorumlu Dany'di :) Bize gelince de sevinmiştim gayet.

Yeri değil belki ama dün Teke-Tek feci imiş yav...

Ama Serdar Taşçı 'ya hayır demem:ayatollah:

Irmak nerede beyler ? İçimize umut serpiyordu nasıl uyucam şimdi ben bu gece :sad007:

Sneijderi transferin son gününe kadar beklermiyiz sizce

hangi kanalda beyler, futoblu programi, Irmak fln beklyirosunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt