Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Transfer Nöbeti
Aykut şapkasını yere vurmuş diyolar?
Aykut şapkasını yere vurmuş diyolar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav saka maka twitter cikti mertlik insanlik ölmüs. Resmem ins an kiliginda gezinen yaratiklar ile ayni havayi aliyoruz...
P FOR PİPPİSH @realpipish 2t
hi yolante we are turkish rapists in istanbul ... and look forward to you... come on quickly @YolantheCabau
Yav saka maka twitter cikti mertlik insanlik ölmüs. Resmem ins an kiliginda gezinen yaratiklar ile ayni havayi aliyoruz...
hi yolante we are turkish rapists in istanbul ... and look forward to you... come on quickly @YolantheCabau
Zaten gelmezse sırf bu tweet yüzünden gelmez![]()
niye ne olmus ki
aynen oyle bende bunu defalarca yazdım bu adamı antepten değilde premier leagten liverpooldan 10 milyon euro verip alsaydık taraftarın gozunde avrupanın en iyi defans oyuncusu idi basit hataları yapmasa puyolla bile eşittutan olurdu liverpooldan gelseSorun adamı Antep'ten almamız, Toulouse'dan direk bize gelseydi bu kadar tepki görmezdi. Dany'i ben Antep'te de çok beğenirdim, bi o kadar da uyuz olurdum. 2 sene önce Antep'in kupada bizi elemesindeki baş sorumlu Dany'diBize gelince de sevinmiştim gayet.
Adaş Sneijder gelecek bence, gelirse ciğer ısmarlıyacaksın tamammı?![]()
abi gelsinde kendi ciğerimi közleyim vereyim ona

Yarım sattir guradiolanın bayerne gidişini konuşuyolar:Z3:
adam müzmin sakat. bende cok begeniyorum, ama iki senedir 5 mac oynayip sakatlaniyor:sad007:
gelmekde ister. ama stuttgart baya para ister minimum 7-8
Olm ciğeri ben istiyorum ahahahahahaha![]()
Yeri değil belki ama dün Teke-Tek feci imiş yav...