Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aykut şapkasını yere vurmuş diyolar? :D

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Yav saka maka twitter cikti mertlik insanlik ölmüs. Resmem ins an kiliginda gezinen yaratiklar ile ayni havayi aliyoruz...

P FOR PİPPİSH @realpipish 2t

hi yolante we are turkish rapists in istanbul ... and look forward to you... come on quickly @YolantheCabau

igrenc. böyle saka bile olmaz. yok arkadas bizim türkler ....rezil

sabaha kadar döveceksin

Yav saka maka twitter cikti mertlik insanlik ölmüs. Resmem ins an kiliginda gezinen yaratiklar ile ayni havayi aliyoruz...

hi yolante we are turkish rapists in istanbul ... and look forward to you... come on quickly @YolantheCabau

Şunu sanal ihbardan bir ihbar etsek 2-5 yıl cezası var. Şikayetçi olmasa bile Yolanthe vurur geçerler cezayı.

Sorun adamı Antep'ten almamız, Toulouse'dan direk bize gelseydi bu kadar tepki görmezdi. Dany'i ben Antep'te de çok beğenirdim, bi o kadar da uyuz olurdum. 2 sene önce Antep'in kupada bizi elemesindeki baş sorumlu Dany'di :) Bize gelince de sevinmiştim gayet.
aynen oyle bende bunu defalarca yazdım bu adamı antepten değilde premier leagten liverpooldan 10 milyon euro verip alsaydık taraftarın gozunde avrupanın en iyi defans oyuncusu idi basit hataları yapmasa puyolla bile eşittutan olurdu liverpooldan gelse:)

Bunlar insan değil. Adam değil. Klavye olmasa Yolanthe'yi karşılaında görseler, bakmaya bile cesaret edemyevek akdar korkaklar, klavyeler başında kendilerini tatmin ediyorlar.

Yarım sattir guradiolanın bayerne gidişini konuşuyolar:Z3:

Babasının kim olduğu belli olmayan okuma yazması olan bir hayvan ne denebilirki ...

Soner reis, adamsın. Bir gün Eskişehir'e yolum düşerse görüşelim inşallah.

Sneijder gelirse:

h52B7E693

Sneijder gelmezse:

h078A2094

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt