Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarının muhtemel haber başlıkları

" Sneijder için Karar günü "

" Sneijder transferinde son 24 saat "

" Sneijderin kapı komşusu transfer hakkında konuştu "

" A yöneticisi: Sneijder büyük ihtimal kabul edecek "

ben halen oguz altayin sözleriniden sonra bekliyorum persembeyi ve cumayi bakalim ne cikacak

sneijder anne babasını cagırmıs danısmak icin...İki ihtiyar simdi turkiyeyi eski turkiye sanıp adamı doldurusa getirsinlerde izle...Bunlar eski kafalı olur anne babaya kaldıysa bu is

bu transfere en basından beri % 99 olmaz diyordum..isin icine anne baba girdiyse % 100 diyorum....Beklemeyin arkadaslar diger haberleri takip edin derim...

Kasımpaşayı yendikten sonra açıklanır, Cuma gecesi çok şükela olur.

mehmet aslan ulan noldu gstvyi açın birde utanmadan konuşuyor

sneijder anne babasını cagırmıs danısmak icin...İki ihtiyar simdi turkiyeyi eski turkiye sanıp adamı doldurusa getirsinlerde izle...Bunlar eski kafalı olur anne babaya kaldıysa bu is

bu transfere en basından beri % 99 olmaz diyordum..isin icine anne baba girdiyse % 100 diyorum....Beklemeyin arkadaslar diger haberleri takip edin derim...

Türkiye'yi "turkiyeyi" olarak yazınca yeni Türkiye mi oluyor?

Ana babayı çağırdı çünkü eşiyle İstanbul'a gelicek.Okul bitane kadar jr Sneijder Babanae Annaneye emanet.:)

ümidim %95 in geri kalan kısmı :(:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt