Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biraz abartmadinmi sence kardesim ?

Yahu bir insandan Türkçe'yi doğru kullanmasını istemenin neresi abartmak? En azından "turkce" yazılaması gerektiğinin bilinmesi gerekir çok mu zor yani?

Forum içersinde kısaltmalardan tut,türlü türlü imla kuralı ihlal ediliyor.Türkçe'nin,İngilizce'yle harmanlandığı anlar bile oluyor.Buna çoğu kez şahit oluyorum.Bu konuda bu denli hassasiyet gösteriyorsan herkese karşı aynı tavrı takınacaksın.

Ben gördüğümü uyarırım görmediğim de beni bağlamaz, şikayet edersiniz gereği yapılır.

Bu forumda kusura bakmasınlar ama herkes kendini akıllı sanar biri takım hakkında iyi gittiğinde dahi olumsuz yorum yapınca fenerli olur ama bizimde bildiğimiz birşey var ki bunu yapanların belkide bir çoğu Galatasaray'lı falan değil tamamen şov işinde saygı olun biraz..:rolleyes:

hocam o kuralı süs diye koymuşlar oraya. daha 1 kere uygulandığını uyulduğunu görmedim. devamlı her mesajında yabancı kelime kullananlar, devamlı sonuna yabancı kelime ekliyenler var ama daha ne uyarıldığını ne ceza aldıklarını gördüm :)

Bunu da oku Mertcan.Benim gördüklerime şahit olan bir başka üye daha.

cok sikildim bu isten yaw twitterde duyumcular varmi birseyler

iyi geceler renktaşlar inşallah sneijder gelir bugün :)

Bunu da oku Mertcan.Benim gördüklerime şahit olan bir başka üye daha.

Raporlayın diyorum ya işte ben de size. Üstelik forum yöneticisi olarak değil, Türkçe'nin doğru kullanılmasını savunarak verilmiş bir cevaptı o ama herneyse. İstediğiniz gibi takhılaphilirsinhizxx :ka21:

Yahu bir insandan Türkçe'yi doğru kullanmasını istemenin neresi abartmak? En azından "turkce" yazılaması gerektiğinin bilinmesi gerekir çok mu zor yani?

Ben gördüğümü uyarırım görmediğim de beni bağlamaz, şikayet edersiniz gereği yapılır.

Mod olmamama rağmen ben bile senden daha çok şahit oluyormuşum demek ki bu duruma.Bu da rütben adına tuhaf bir durum.

Bu forumda seçkinci ve elityen bir tavır her zaman vardır malesef... Tek derdi Galatasaray sevdası olan sayısız arkadaş bu tavır ve zaman zaman yaşanan linç kültürü yüzünden forumdan soğuyor...

bende yurtdisinda kaliyorum ve farkettiysen bende I ve $ harfleri yok sirf sen mutlu ol diye gidip baska bir klavye alicak degilim..

ne demek istedigimi anladigin sürece bir problem olcagini düsünmüyorum :ayatollah:

Mod olmamama rağmen ben bile senden daha çok şahit oluyormuşum demek ki bu duruma.Bu da rütben adına tuhaf bir durum.

Moderatör değilim :) Benim görevim sürekli bunu kovalamak değil ama gördüğüm yerde müdahale etmek görev kapsamımda. Ki dediğim gibi o mesajı yönetici kimliğimle de yazmamıştım ama nedense forumda birşey yazdığımız an direk etiketimiz ile değerlendiriliyoruz.

bende yurtdisinda kaliyorum ve farkettiysen bende I ve $ harfleri yok sirf sen mutlu ol diye gidip baska bir klavye alicak degilim..

ne demek istedigimi anladigin sürece bir problem olcagini düsünmüyorum :ayatollah:

Türkçe karakter olmaması sorun teşkil etmiyor benim için böyle de mutluyum :ka21:

transfer ve duyum falan olmayınca nöbetçiler kavga ederek vakit geçiriyor.. neye saracaklarını şaşırdılar..

schalke bastos'u istiyormuş lyon dan

Moderatör değilim :) Benim görevim sürekli bunu kovalamak değil ama gördüğüm yerde müdahale etmek görev kapsamımda. Ki dediğim gibi o mesajı yönetici kimliğimle de yazmamıştım ama nedense forumda birşey yazdığımız an direk etiketimiz ile değerlendiriliyoruz.

Türkçe karakter olmaması sorun teşkil etmiyor benim için böyle de mutluyum :ka21:

Arkadaşın tahsili yetmiyordur belki üstüne gitmemek lazım böyle durumlarda

bayağı durgunlaştı ortalık. konuyla alakasız bir şey sorayım salman'a noldu?

Kardeşim belki şu an Mod değilsin ama bu görevi yaptığın zamanlarda olmuştu.Kaldı ki müdahale etme hakkın varsa Mod'dan farksızsın benim gözümde.Ben sana onu,bunu kovala demiyorum zaten herkesin yazım tarzı az buçuk belli.Düzgün yazma konusunda sürekli ihlal yapan 3-5 üye bile sayabilirim ama bunların bir kez olsun uyarıldığını görmedim.Benim tepkim bunaydı.Bir kural varsa herkes için geçerli olmalı.Bunlara ben bile şahit oluyorsam senin daha iyi bilmen gerekir diye düşünüyorum,hepsi bu.

Nokta koymamışsın.Lütfen dikkat edelim.

Ortalıkta tam transfer havası var yalnız.. Ben bugün bekliyorum o hepimizin çok sevineceği haberi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt