Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

çocuğu tek yakalamışsınız sağdan soldan vuruyorsunuz. dikkat edin onun babası sizin babanızı döver.

Yahu bir insandan Türkçe'yi doğru kullanmasını istemenin neresi abartmak? En azından "turkce" yazılaması gerektiğinin bilinmesi gerekir çok mu zor yani?

Ben gördüğümü uyarırım görmediğim de beni bağlamaz, şikayet edersiniz gereği yapılır.

emir sato, hayri cund, vs. türkcenin resmen icine ediyor, daha bi gün bu yüzden ceza aldiklarini görmedim.

hani bunlara da "görmedim" diyemezsin, cünkü istisnasiz her mesajlarinda yapiyorlar.

emir sato, hayri cund, vs. türkcenin resmen icine ediyor, daha bi gün bu yüzden ceza aldiklarini görmedim.

hani bunlara da "görmedim" diyemezsin, cünkü istisnasiz her mesajlarinda yapiyorlar.

Görmemen ceza almadıkları anlamına gelmez..Israrla yabancı dil kullandıkları için ceza aldıklarına şahitim ben mesela..

Nöbetin duyuma ihtiyacı var ama duyumculardan ses seda yok..

Neyse,konu başlığını amacı dışında meşgul ettiğimiz için kusurumuza bakmayın.Sneijder'den ötürü birbirimize sarmaya başladık. :asd:

Görmemen ceza almadıkları anlamına gelmez..Israrla yabancı dil kullandıkları için ceza aldıklarına şahitim ben mesela..

ceza aldilarsa o zaman ceza panosunda yazar, ben öyle bisey göremedim, eger sen gördüysen, bana linkini gönder bi zahmet.

Tebrik ederim,hiçbir yazım yanlışı yok :o Kafayı yedim bu Wesley Sneijder yüzünden.:o

ceza aldilarsa o zaman ceza panosunda yazar, ben öyle bisey göremedim, eger sen gördüysen, bana linkini gönder bi zahmet.

Panoda geçmiş cezalar yer almıyor eminim biliyorsundur, merak ediyorsan yöneticilere sorabilirsin..Rahatsız olduğun bir durum varsa da yöneticilere ilet durumu..Transfer nöbetindeyiz uzatmayalım bence.

Agalar yeni geldim isten, bugünü bir özletlermisiniz?

1999'da dünyanın en iyi oyuncusu seçilen Brezilyalı Rivaldo, 40 yaşında ülkesinde Sao Caetano'ya sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı./sporx

Konu değişsin biraz :) Ne topçuydu be..

Koltuğumda bacak bacak üstüne atıp çayımı yudumluyorum. Sneijder rahatsa biz daha rahatız anasını satayım.

1999'da dünyanın en iyi oyuncusu seçilen Brezilyalı Rivaldo, 40 yaşında ülkesinde Sao Caetano'ya sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı./sporx

Konu değişsin biraz :) Ne topçuydu be..

fenere attığı frikikle canizaresti yanılmıyorsam ona attığı röveşata golü hala gözümün ucunda :rolleyes::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt