Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Var mi bir erişte ?

Hagi'nin gelişini hatırlayan var mı? Ya da şöyle sorayım, Hagi gelmeden önce Fatih Hoca istemiyordu söylentileri doğru mu?

[video=youtube;DkysK33B0lo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DkysK33B0lo[/video]

Hagi'nin transfer süreci, yöneticilerin ağzından: (6:30'dan sonrası önemli)

youtube da hagi belgeseli var,fatih hoca deli gibi istiyor hagiyi duygulanmamak elde değil o belgeseli izlerken..

Peki yine bi Hagi sorusu yakalamşken sorayım :D "Overmars gelecekti hazırdaki para bi gecede değer kaybetti Hagi geldi" bu doru mu peki? :D

Overmars haberi yalan.

Tıpkı Rijkaard'ın ve Gullit'in geleceği haberi gibi.

Hatta Rijkaard'ın futbolcu iken sözleşme imzaladığı ama o dönem ki terör olaylarından dolayı bunu red ettiği söylenmiştir.

Hatırlıyorum hatta Gullit' kaptanlık felan verilecek tarzda konuşuluyordu o dönem sonrasında Hagi gelmişti o yaz mı idi yoksa önceki yaz mı bilmiyorum ama Overmars da diğerleri gibi yalandı.

Zira o dönem Overmars'ın gelmesi mümkün değildi.

Bugün açıklanacak sneıjder transferi. rahat olun. yeni bir tarihin yazılacağı başlangıç noktası.. çok güzel şeyler olacak çok....

adam evinde ailesiyle keyif yapıyor hasret giderior bugun.... :D bugun hc bi haber gelmez gelirsede inanmayın zaten evinde su an anne babasıyla

Yarın açıklanacakmış Sneijder :rolleyes:

Bu ne abi,bu zımbırtıyı kurunca ne oluyor bize katkısı ne bilmiyorum ben,tag ne ayrıca :SS:
Kisaca internet sitelerinin dünya ve ülke siralamalarini gösteriyor. Ne kadar cok bu forumu ziyaret eden ve alexa eklentisini sahip üye/ziyaretci varsa o kadar yükseliriz. Bu sekilde Internet ortaminda sayginligimiz daha da artar.

Bir anda 284'den 279 ciktik Alexa degerlerinde, tesekkürler.

Peki yine bi Hagi sorusu yakalamşken sorayım :D "Overmars gelecekti hazırdaki para bi gecede değer kaybetti Hagi geldi" bu doru mu peki? :D

Hayır böyle bir şey yok..overmars fatih hocanın en sevdiği futbolculardan biriydi.1998 yılında dünya kupası sırasında şu anda kupada oynayan hangi futbolcuyu kadronuzda görmek istersiniz diye bir soru sorulmuştu hocaya ..overmars muhabbeti ordan çıkıyor.. o günkü koşullarda mümkün değildi transferi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt