Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hagiyi Fatih Terim istemedi deniyorda ,adam gelsin diye ben bu sene para almasamda olur yeter ki alın diyen adam Fatih hoca.

Arkadaşlar, Sneijder için son 24 saat haberini daha veren olmadımı?:sad007:

Maç 3 - 2 bitmişti 3 golüde Rivaldo attı diye hatırlıyorum...

hemde canizarese atmıştı,korkunçç birşeyyyyy :ayatollah::ayatollah:

Aslında bu golün esas esprisi, sezonun son maçıydı bu ve son dakikada oldu.

Bi de gol olursa kafadan milyon dolarları takıma ekstradan kazandırabilecek bir vuruşun, üstelik de mesafeye rağmen fantezi sayılabilecek yöntemle ve golle noktalanacak şekilde sonlanması çok güzeldi.

izlediğim en etkili gol vuruşudur bu yüzden.

gullit e bogazda balik bile yedirmistik ama son anda yatmisti transferi:)

Overmars haberi yalan.

Tıpkı Rijkaard'ın ve Gullit'in geleceği haberi gibi.

Hatta Rijkaard'ın futbolcu iken sözleşme imzaladığı ama o dönem ki terör olaylarından dolayı bunu red ettiği söylenmiştir.

Hatırlıyorum hatta Gullit' kaptanlık felan verilecek tarzda konuşuluyordu o dönem sonrasında Hagi gelmişti o yaz mı idi yoksa önceki yaz mı bilmiyorum ama Overmars da diğerleri gibi yalandı.

Zira o dönem Overmars'ın gelmesi mümkün değildi.

dedigin haber 90 li yillardi...gullit gelmisti zaten ali samiyeni tesisleri gezdi is imzaya gelince kız arkadası engel olmustu transfere...

Aslında bu golün esas esprisi, sezonun son maçıydı bu ve son dakikada oldu.

Bi de gol olursa kafadan milyon dolarları takıma ekstradan kazandırabilecek bir vuruşun, üstelik de mesafeye rağmen fantezi sayılabilecek yöntemle ve golle noktalanacak şekilde sonlanması çok güzeldi.

izlediğim en etkili gol vuruşudur bu yüzden.

Golden sonraki ortamda inanılmazdı bir ayin vardı adeta nou camp ta 100 bin kişi rivaldo nun ismini söylüyordu marş şeklinde inanılmazdı gerçekten...

Kisaca internet sitelerinin dünya ve ülke siralamalarini gösteriyor. Ne kadar cok bu forumu ziyaret eden ve alexa eklentisini sahip üye/ziyaretci varsa o kadar yükseliriz. Bu sekilde Internet ortaminda sayginligimiz daha da artar.

hata veriyor chrome ekle dedim,olmadı ?

dedigin haber 90 li yillardi...gullit gelmisti zaten ali samiyeni tesisleri gezdi is imzaya gelince kız arkadası engel olmustu transfere...

Evet doğrudur gelmişti ancak ozaman bitikti zaten sene 94-95 fln olucak.

Wesley Sneijder transferi Cuma gunu tr saati ile 2-3 civarlari aciklanacak :yenieek: (imo)

Bide böle tam umutsuzken patlıyo ya transferler yine öle olmasın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt