Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melih akşama bitio cezan hadi iyisin :D

Sneijder is coming.:b5:

BARzbgpCMAQxuLf.jpg:large

Günaydın herkese. Gelecek beyler, er ya da geç gelecek. İnanıyorum.

Gelmeyecekse de dükkânın önünü kapamasa bari. Biz de işimize bakarız artık Erman Kılıç mı olur kim olur bilmiyorum :D

Gunaydın bizim yonetim melonun transferini kac ayda bitirmişti

Meloyu aylarca sallandıran yonetim Sneijderi 1 haftada bitirecegınimi sanmıstınız

Sol bek ve stoper açıklansaydı Sneijder'i 31 Ocak'a kadar tatlı bir rüya olarak beklerdik..

Transfer Nöbeti

Günaydın herkese

Sent from my iPad using Tapatalk

Sol bek şart hemen alınması lazım.

Re: Transfer Nöbeti

Transfer dönemi başlamadan bu takımın ihtiyacı olan hiç bir bölgesine transfer yapılmaması çok üzücü. Her defasında aynı hataları yapmaktan usanmadı mı bu yönetim. Takım sanki çok güzel futbol oynuyor da bir Sneijder transferi ile herşey düzelecek.

Bu takıma kesinlikle CL'de başarı istiyorsak kaliteli bir sol bek lazım. Riera şimdilik idare ediyor ligde ama bazı CL maçlarında defensif açıdan yetersiz kaldığı çok net belli oldu. Kaldı ki Riera sakatlansa hiç güven vermeyen iki tane sıradan sol bek var takımda.

Gelelim stoper bölgesine biz bu filmi daha önce izledik aslında, stoper bölgesinde oyuncu kıtlığı yüzünden Kewell bile stoper oynamak zorunda kalmıştı. Allah korusun Semih ve Dany sakatlansa kim oynayacak. Riera mı oynayacak o bölgede, zaten zorunlu olarak sol bek oynatılıyor.

Gökhan Zan ve Balta oynar demeyin onları ne durumda olacağı hiç belli olmaz, çok riskli bir durum bence. Yabancı sınırı göz ardı edilince yerli stoper şart bu takıma.

Sneijder transferi olmaz ise onun ayarında bir oyuncu şart, takım pozisyon üretmekte zorlanıyor. Sol kanat transferine bence şu an için gerek yok eğer sol bek alınırsa. Sağ kanat için Hamit/Engin/Aydın ve hatta Yekta rotasyonu şimdilik yeterli gibi gözüküyor. Enginin de bir an önce eski formuna kavuşması lazım.

Bir de bu takıma kaliteli yabancı bir forvet lazım aslında ama onun için sezon sonunu beklemek daha mantıklı.

Biz transferleri beklerken hangi zaman diliminde bunlar takıma adapte olup uyum sağlayacaklar. Şunun şurasında 1 ay sonra Schalke maçı var.

Yönetim elini çabuk tutmalı ve gereken takviyeler derhal yapılmalı, yoksa Schalke ile oynayacağımız maçlar hüsran ile sonuçlanır gibime geliyor.

Umarım herkes sadece CL'de tür atladığımızı ve devre arasını lider bitirdiğimizin dışında ilk yarıda oynanılan kötü oyunu da unutmamıştır.

Transfer Nöbeti

Schalke macı tarihi 13 mü 20 şubat mı?

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt