Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her demeste 3 oyuncu alınacak denılıyo baskanı sevıyorum...kımse art nıyet aramasın kurumsallaşmadan bahsedıyo ama uygulamıyo transferlerı kampa yetıstırecen ...

Ne yapmalasın peki transferi kampa yetiştirmek için? Çözüm söyle? Parayı basarsın adamı alırsın gibi bir çözümse bu söyleme. Çünkü Sniejder transferi pazarlık aşamasında falan değil. Diğer söyleyeceklerimde altta yazıyor.

kurumsallaşma denince akla ilk önce B.Münih gelir. Bakın adamlar Guardiolayı 6 ay öncesinden alıyorlar. Helal olsun.

Bizde ligler başlayacak daha 3 oyuncu alacağız. Süper valla. Seneye oynarlar artık

Burası Almanya değil. Oynanan lig Bundesliga değil, senin takımın B. Münih değil. Ayrıca sözettiğin adam şu anda boşta olan birisi. Senin yapmak istediğin transferlerde boşta bekleyen adamlar değil. Olaylara hep Türk gözüyle bakıyoruz. Herşeyin para ile hallolacağını düşünüyoruz. Ama herşey para değil ne yazıkki.

Sneijder'in uzaması normal. Son güne kalsa bile normal. Ama stoper ve sol bekin ligin ilk maçına yetişmemesi anormal.

Aynen şual sol bek ve stoper takımda olsa kimse bu kadar sorun etmezdi. Sneijder 31 ocakta gelsin beklenirdi. Öncelik stoper ve sol bek ama hala ses yok bence yapılmayacak.

Ne yapmalasın peki transferi kampa yetiştirmek için? Çözüm söyle? Parayı basarsın adamı alırsın gibi bir çözümse bu söyleme. Çünkü Sniejder transferi pazarlık aşamasında falan değil. Diğer söyleyeceklerimde altta yazıyor.

Burası Almanya değil. Oynanan lig Bundesliga değil, senin takımın B. Münih değil. Ayrıca sözettiğin adam şu anda boşta olan birisi. Senin yapmak istediğin transferlerde boşta bekleyen adamlar değil. Olaylara hep Türk gözüyle bakıyoruz. Herşeyin para ile hallolacağını düşünüyoruz. Ama herşey para değil ne yazıkki.

+1. Ayrıca Bayern Munich'in uzun araştırmalar, görüşmeler, anlaşmalar sonucunda transfer yaptığını bilmemize rağmen devre arası Shaqiri transferini yapamadık diye yönetime sallamak da ayrı bir kafa. Biz daha Shaqiri'nin adını duymamışken adamlar transferi bitrirmiş, biz yönetime sallıyoruz.

Keisuke+Honda+Japan+v+South+Korea+International+GefBdc6hd4_l.jpg

Rüyalarda buluşuruz.

Bu stoper nolcak böyle.Hoca şaka maka Hakan'ı alternatif olarak tutacak sadece.Allah korusun bi sakatlık bi ceza Hakan-Zan ikilisi göbekte :(

Ben Zan'ın fazla kücümsendiğini düşünüyorum cok sakatlandığı icin. Bence TR'deki en iyi yerli defans hala Semih'ten sonra

Ben Zan'ın fazla kücümsendiğini düşünüyorum cok sakatlandığı icin. Bence TR'deki en iyi yerli defans hala Semih'ten sonra

Bence şu yorumun sebebi de sadece bizde oynaması ve bazen oynaması. Fena değil ama uzun süreler alsa ağır hakaretleri sıralarız. Ama Serdar Aziz ile filan uğraşmayalım, Gökhan da o kadar oynar.

Sneijder 31 ocak'a kadar zamanım var demesi ile birilerine mesaj veriyor da olabilir...

bakıyorumda bu sneıjder takımın da onune gectı

çok kafamız agrıyacak hıc polemıgı bıtmeyecek hayırlısı olsun neyse

sneıjder transferın sov tarafı alırsın alamazsın kızmam ama senın takımın sol bek stoper ısterken sadece bununla uğrasmak nereden bakarsan bak kurumlaşma deyıl...not yonetıme saygım var ..ama bazı gerceklerıde yazmak lazım..lakın bu yonetım olmasa selcuk engın burak hamıt muslera eboue rıera melo gıbı oyunculara sahıp olmazdık ama dedğin gıbı takıma ıhtıyac olanı yap sonra odaklanalım sneıjdere beklerız 31 ocağa kadar

intere paramı verın gıdeyım dıyor

bu kadar yonetıcı yalancı olamz

hele hagı olmak istıyorum dıyor

Ya yöneticiler yalan söler bu kadar şey olmayın. Yöneticide insan sonuçta.

Şike yapmasınlarda ben yalan sölemelerine razıyım:)

Günaydın bu arada herkeze

intere paramı verın gıdeyım dıyor

bu kadar yonetıcı yalancı olamz

hele hagı olmak istıyorum dıyor

veya başka bir takım yada takımlara mesaj veriyor da olabilir...

31 ocak'a kadar kararımı vermeyecem sizde ona göre tekrar düşünün gibisinden...

o değilde kadıköy deki maça şampiyon olarak gidersek Melo maç sonuna doğru sahanın ortasına geçip tribünleri işaret edip Meriless hareketi yapsın nasıl olsa 4 maç cezası hadi bize torpil geçseler 5 maç

hatta soyle değilim sene sonu ıcın oyuncularla ılgılı gırısımız varmı sımdıden baslıcaksın.... cunku sen yonetımdesın bazı seylerı nabız yoklucaksınız.....hemen schalke 04 cıkınca herkes elerız dedı...adamlarda aynı kesın elerız dıyo.. yanı demek ıstedığım elerız dıyosunuz elendığınızde hemen eleştırı...

ya sneijder meselesi kabak tadı verdi artık. . ne oldu carlinhos? noldu stoper? bunları açığa kavuşturmak gerekir. zamanımız fazla kalmadı. ki daha gelecek takıma alışacak vs... ölme eşeğim ölme. kısacası hiç de iyi değerlendiremedik bu devre arasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt