Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneıjder transferın sov tarafı alırsın alamazsın kızmam ama senın takımın sol bek stoper ısterken sadece bununla uğrasmak nereden bakarsan bak kurumlaşma deyıl...not yonetıme saygım var ..ama bazı gerceklerıde yazmak lazım..lakın bu yonetım olmasa selcuk engın burak hamıt muslera eboue rıera melo gıbı oyunculara sahıp olmazdık ama dedğin gıbı takıma ıhtıyac olanı yap sonra odaklanalım sneıjdere beklerız 31 ocağa kadar

Sol bek için görüşülen isimler Carlinhos ve Wolfsburg'un sol beki (İsmini hatırlayamadım). Görüşmelerden olumsuz cevap alındı. Bu yüzden Fatih Hoca başka bir isim almaktansa eldeki oyuncularla devam etme kararı vermiş olabilir. Yani gelecek adamın eldekilerden daha iyi olması gerekir. Sol tarafa transfer yapılması gerekiyor diye yine gidip Çağlar kalitesinde bir adam mı alalım yani? Bu sessizliğin sebebi de bu olabilir. Herkes Sniejder haberine odaklandığı için bu gelişmeleri ne basında ne de burada fazla görmüyoruz. Çünkü herkesin konuştuğu tek konu Sniejder.

Medyada bu transfer konuşuluyor diye diğer konularda hiç bir şey yapılmadığı görüşünün hakim olması normal. Ama bu doğru değil. Siz inanabiliyor musunuz Fatih Terim isim verecek ve bu isimlerle görüşülmeyecek? Bu olası değil.

Herkes sneijdere odaklanmış durumda yönetimde öyle sanki diğer bölgelere takviye gelemyecek gibi

Sol bek için görüşülen isimler Carlinhos ve Wolfsburg'un sol beki (İsmini hatırlayamadım). Görüşmelerden olumsuz cevap alındı. Bu yüzden Fatih Hoca başka bir isim almaktansa eldeki oyuncularla devam etme kararı vermiş olabilir. Yani gelecek adamın eldekilerden daha iyi olması gerekir. Sol tarafa transfer yapılması gerekiyor diye yine gidip Çağlar kalitesinde bir adam mı alalım yani? Bu sessizliğin sebebi de bu olabilir. Herkes Sniejder haberine odaklandığı için bu gelişmeleri ne basında ne de burada fazla görmüyoruz. Çünkü herkesin konuştuğu tek konu Sniejder.

Medyada bu transfer konuşuluyor diye diğer konularda hiç bir şey yapılmadığı görüşünün hakim olması normal. Ama bu doğru değil. Siz inanabiliyor musunuz Fatih Terim isim verecek ve bu isimlerle görüşülmeyecek? Bu olası değil.

Toulouse un sol bekinin ismi geçti bir ara. bilmiyorum belki kaynak tırı vırıydı.

Edit: https://www.transfermarkt.com.tr/tr/cheikh-mbengue/profil/spieler_56795.html

bu adam

Ya arkadaşlar Genel Kurul'da başkan anlaşamadık dedi... Galatasaray başkanının bütün Türkiye'ye yalan söyleyecek hali yok. Yok eğer anlaştığını söylerse Kap kulübe çöker, yok Moratti parasını vermiyor, yok ailesine soracak, yok babası geldi.... Bu yazılıp, çizilenler tabiri yerindeyse taraftara plasebo etkisi yapıyor. Futbolcu kulüple anlaşmadı; kısacası büyük kulüplerden transfer teklifleri bekliyor. Yani olmazsa bize gelecek gibi bir görüntü var.

sneijderin daha çok vaktim var demesi onu kulübün önüne koyan intere verilmiş ultimatomda olabilir. paramı vermeden gitmem, gideceğim takımıda ben seçerim, benim acelem yok diyebilir. Zaten açıklamasıda bunun gibi bişey "çok başarı kazandık böyle bitmemeliydi" der gibiydi....

oyle o kadar acıklama yapıldı hepsımı yalancı bunların

intere cektırıyor resmen

olurda gelirse bu kadar bize çektirdiğine değsinde bari kuruşuna kadar alsın interden.

Gelse zaten seneye alacak intikamını CL de bol bol çıkar bize italyanlar

Hazır bonservis ücreti de yokken neden Kaka ile ilgilenmiyoruz. Sneijder den daha mı maliyetli olur ?

Ilk yarinib ortalarinda takimin eksigini görürsün ve gereken futbolcularla temasa gecersin..ön protokollü imzalarsin ve alanya kampina yetisdirirsin buladar basit..

Ama bizimkiler lige ara verilmeden 1-2 hafta önce temaslari kurmaya basliyor herhalde

Ilk yarinib ortalarinda takimin eksigini görürsün ve gereken futbolcularla temasa gecersin..ön protokollü imzalarsin ve alanya kampina yetisdirirsin buladar basit..

Ama bizimkiler lige ara verilmeden 1-2 hafta önce temaslari kurmaya basliyor herhalde

bu dediklerini dünyada kaç tane takım yapıyor

Ya arkadaşlar Genel Kurul'da başkan anlaşamadık dedi... Galatasaray başkanının bütün Türkiye'ye yalan söyleyecek hali yok. Yok eğer anlaştığını söylerse Kap kulübe çöker, yok Moratti parasını vermiyor, yok ailesine soracak, yok babası geldi.... Bu yazılıp, çizilenler tabiri yerindeyse taraftara plasebo etkisi yapıyor. Futbolcu kulüple anlaşmadı; kısacası büyük kulüplerden transfer teklifleri bekliyor. Yani olmazsa bize gelecek gibi bir görüntü var.

Anlaşamadık demedi. Henüz oyuncuyla anlaşmadık dedi. Oyuncu karar vermek için düşünüyor dedi. Algıda problem mi var?

hayirli sabahlar herkeze.

ilk haberi ben veriyim schalke bastos almaya calisiyor ve büyük ihtimalle alicaklarda.

biz alsak olmazmiydi.

Başkan hocaya Pargalı muamelesi yapmaya başladı inşallah bir gece kendisi uyurken yöneticilerine sözleşmesini fes ettirmez.

olabılır ama rıera sakatlandı 3 ay yok kım oynucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt