Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Afellay'da S04'de görünüyor. Sezon başında mı aldılar ben inanın takip etmiyorum. 2-3 maç özetini izledim S04'ün hepsi o. Orda da defansları kötü idi.

Peki raffaeli gec.. Diyelim Bastos schalkenin teklifini kabul etti.

Adamlarin hücüm hattini gördünmü?

Farfan

Huntelaar

Holtby

Draxler

(Bastos)

biz buna Burak Yilmaz ile mi cevap vericegiz?

Melo

Selçuk

gününde olursa Hamit

Eboue

Muslera

kendi takımımızı itin bir yerine sokmayalım. Tamam eksiğimiz var ama futbolcularımıza haksızlık etmeyelim

Farfan

Huntelaar

Holtby

Draxler

(Bastos)

bence fazla abartmamak lazim cok sorunlarla ugrasiyorlar ve yeni t.direktör ,takim icinde sorunlar yasiyorlar

Afellay'da S04'de görünüyor. Sezon başında mı aldılar ben inanın takip etmiyorum. 2-3 maç özetini izledim S04'ün hepsi o. Orda da defansları kötü idi.

Sezon başı aldılar, ama sakat büyük ihtimal bizim maça kadar sakatlığı iyileşmeyecek.

amın abı allah korusun ya bu sene bızı fıtık eder...onu oynatacağına alt yapıdan oynat daha ıı

Niye öyle düşünüyorsun. Geçen sene bu adamla şampiyonluğu almadık mı? Tamam o zaman Çağlar' la oynayalım. :)

Farfan

Huntelaar

Holtby

Draxler

(Bastos)

Arkaşadım siz daha Burak Yılmaz ı hor görün. La adam daha napsın kendi kendine röveşota(100defa yazıp sildim nasıl yazılıyodu la bu kelime:asd:) ile orta açık toto suyla golmu atsın napsın. Holtby denen bebe Selçuktan daha mı iyi. Kalecileri kim abicim bunların. Şahsen bizim kalemizde dünyanın sayılı kalecilerinden biri var. Eboue..

Kendimizi çok küçük görmeyelim. Çokta büyükte görmeyelim.

Schalke-Galatasaray eşleşmesi kafa kafaya eşleşmedir. ikiside bir birine denktir.

Şimdi bizim takımın problemi ne ?

Öncelik sırasına göre yazarsak ;

1- Stoper

2-Yaratıcı sıkıştığımız anlarda bize maç kazandıracak biri yeni adıyla winner

3-Solbek

Para yok değil var bunu bizzat başkan dedi..

Ha devre arasında hem çok maliyet olur hemde takımına uyum falan derken lig biter..

Hiç uğraşma o zaman Semih'in Milli takımdaki partneri Ömer Toprak Stopere

Bizim klubümüzü önceden bilen Keita Winner olarak

Solbek ? En ciddi sorunumuz gibi gözükse de aslında ama en kolay çözülecek yer.. Riera mükemmel oynuyor.. sene sonuna bırakabiliriz..

Ömer toprak ve Keita'yı almak problem olmaz diye düşünüyorum

Keita hiç bi zaman winner olmadı.

Arkaşadım siz daha Burak Yılmaz ı hor görün. La adam daha napsın kendi kendine röveşota(100defa yazıp sildim nasıl yazılıyodu la bu kelime:asd:) ile orta açık toto suyla golmu atsın napsın. Holtby denen bebe Selçuktan daha mı iyi. Kalecileri kim abicim bunların. Şahsen bizim kalemizde dünyanın sayılı kalecilerinden biri var. Eboue..

Kendimizi çok küçük görmeyelim. Çokta büyükte görmeyelim.

Schalke-Galatasaray eşleşmesi kafa kafaya eşleşmedir. ikiside bir birine denktir.

kalecileri timo hildebrand cok iyi kaleci ama su siralar formsuz

burak yilmazin nesini begenmiyosunuz bazen namkorluk yapiyo taraftar acayip derecede hemde sampiyonlar liginde ve ligde bize cok katki saglayan adamin nesi kotu

Keita hiç bi zaman winner olmadı.

Bizim takım ARENA'da zorlanıyor.. puan kayıplarımızı genelde Arena'da yapıyoruz...

Karşı takım tüm blokları kapatıyor.. kontralarına cevap veremiyoruz, Burak ve Umut pivot santrafor özellikleri olmadığı için de ilerde top tutamıyoruz..

Bize fark yaratacak bir oyuncu gerek, ben yönetimin transferdeki beceriksizliğine bakarak en olası transfer Keita olarak gördüğüm için onu yazdım..

Ayrıca Keita iç saha maçlarında döktürür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt