Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Sampiyonlar liginde yoluna devam eden ve ayni zamanda kendi liginde sampiyonluga giden hicbir takim ilgilenmez bu adamla veya ilgilendeydi bile coktan o takimin kampina katilmisti

O yuzden sneijder fazla hayal kurmasin buyuk takimlar teklif verecek diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer Nöbeti

2 milyon az para mi beyler?

Hele ki profesyonel birisi birakir mi o parasini?

Denilenler dogruysa tabi...

Cevap: Transfer Nöbeti

heh sabahtan beri bilen birisi arıyorum bu elemanı.

anlatsana biraz bu M'bengue yi?

menajeri filan doğrulamış fransız basınına göre

Diger baslikta detaylica anlatdim ama kisaca guvenilir ve duzgun karakterli solbek, defans anlayisi iyi hucuma da destek veren, kuvvetli ama teknigi eboue kadar super degil

"The conclusion of the story could get to the weekend with a buyout of Inter approximately 2 million. Always acknowledged that a Greater Europe it disrupt." Thus, theGazzetta dello Sport , which confirms that the real issue is the severance pay claimed by the Dutch Inter.

Wesley'nin 2 milyon alacağı varmış, Interle ipler geriliyor. Biraz daha saygı göstermemiz lazım Sneijder'e. 2 milyon az para değil. Almak istemesi normal.

Baros gitse onun yıllık aldıgını Sneijder'e versek biter bu iş :D

sneijder kararsız bir kişiliğe sahip bence :) sorunlar şuana kadar giderilirdi

aynı durumda ben olsam 6 ay karar veremezdim hak verdim bir an :D

günaydin dostlar :) sneijder ne alemde yoldamiymis :cool:

neden karar vermesi için süre vermıyoruz ya adam resmen son ihtimak olarak düşünüyor parasını alıp ingiltereden teklif gelse cekip gidecek oraya

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Aykut Kocaman: "Galatasaray'ın ilgilendiği Sneijder'i alabilirdik. Agzim bir kere Krasic'ten yandi, yogurdu ufleyerek yiyiyorum"

Ah senin yalanını.. yerim ben. Dönek herif :o

Transfer Nöbeti

neden karar vermesi için süre vermıyoruz ya adam resmen son ihtimak olarak düşünüyor parasını alıp ingiltereden teklif gelse cekip gidecek oraya

Nereye gidrrse gitsin yasi itibari ile son transferi olacak

Bu yuzden bence cok uzadi

Eminim çoğu kişi(bende dahil) bu ülkeden uzaklaşmak ister. Sneijder düşünüyor çok mu?

Bence Sneijder olayı bugün yarın biter. Eğer bitmezse transfer iptal demektir. Çünkü haftasonu tatil bilindiği gibi :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt