Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oglum olursa ismine diarra koycamki futbolcu olunca piyasasi olsun :cool:

Bu Sneijder niye Inter'de kalmakta ısrar ediyor acaba Inter bunu kadroyada almıyor ki alsada Inter son yıllarda düşüşte ne ligte akıyo ne CL'de amacı ne yani ne diye tutturdu bu adam anlamadım.

Bir yerde okumuştum. Güvenilir ama hatırlamıyorum şimdi. Sissoko'yu istemişiz. Ama kabul etmemiş Türkiye'ye gelmeyi.

Sissoko sözleşmesini yenilemedi Touluse'da şimdiden anlaşıp sene sonunda bedavaya getirme şansımız var ayrıca da daha 23 yaşında...Melo için 6.5 milyonluk opsiyon maddemiz var ki ben bu Melo'ya 1 milyon bile vermem ayrıca 30'una merdiven dayamış bi adamın sene de aldığı 3 milyon da cabası...İdmandan çok tatil yaptığını söylemiyorum bile...

Türkiye'deki transfer anlayışı malumunuz ortada...

Yöneticilerimizin çoğu 1960 model , çağın transfer anlayışı hiçbirinde yok..

Hocanın istediklerine de mırın kırın yapıyorlar..

Shakiri ? Podolski ?

Bizim ülkeye topçu getirmek çok zor hakikatten. Kulübün adı da olsa lig rezalet, bir ligi yurtdışında 1 tane bile yayınlayan kanal olmaz mı ya? Derbileri bile yayınlayan kanal yok. Galatasaray olsan kaç yazar?

denemeden bilemezsin.

bende Belhanda yı fenere yedirmezler diyordum ama oyuncu gitmek istiyor. Montp başkanı tam kırık :D yoksa fener aldıydı

Şimdi çoğu kimseye garip gelecek ama Belhanda'yı almak çok büyük iş..

Bizim içinde Djurcic i almak çok büyük iş..

Sneijder için harcanan zamana yazık..

Oturup bir fırsat transferi yapabilirdik , Sneijdr'e verilen paralara bakınca..

Ever Banega Melo'nun yerine alınabilir mi acaba ?

Shakiri ? Podolski ?

ya Shaqiri B.Münih aldı bu transfer yüzünde bırakın yönetimi suçlamayı Allah aşkına.

Podolski kendi gelmek istemedi.

İsteyen arayabilir Sneijder'in menajerini.

[TABLE="class: people, width: 654"]

[TR="class: even"]

[TD]LERBY Soren[/TD]

[TD]Essel Sports Management[/TD]

[TD]Pieter Braaijweg 53

NL-AMSTERDAM 1099[/TD]

[TD][email protected]

Tel:+31-20/626 33 35

Fax:+31-20/626 70 21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ulan tüh sabah beni aramış bu adam..

Bilmiyorum noyu diye cevapsız düşürdüm :sad007:

bizim lig lesh :o keske para babalari bi kac anadolu kulübünü alsada adam etse ligi ama önce iyi bi temizlik sart türk futbolunda

Herkez Tutturmuş Snejder Snejderi Alıcağına Al Ömer Toprakla Çok İyi Bir Sol Bek Zaten Bir Şekilde Gol Atıyorsun Defans Kurgun Harika Olur Sene Sonundada Burağın Yanına Çok İyi Bir Forvet Al 5 Sene Ambargo Koy Lige

ya Shaqiri B.Münih aldı bu transfer yüzünde bırakın yönetimi suçlamayı Allah aşkına.

Podolski kendi gelmek istemedi.

Şhakiri transferinde karşılıklı pazarlıklar oldu mu ? olmadı mı ?

İstedikleri parayı verip kapatacaktın bu transferi...

Sen bonuslarla uğraşırken elin oğlu geldi aldı gitti..

Şimdi döktürüyor.. al alabiliyorsan ..

30-40 milyon euro isterler şimdi..

Shakiri ? Podolski ?

O konuda kesinlikle haklısın..

İşte biz taraftarların bile gayet basit görebildiği oyuncuları,futbolun bizzat içinde ki kişiler nasıl oluyor da göremiyor inanılır gibi değil..

Emin ol sırf taraftarlardan kurulu 50-60 kişilik bi scout ekibi kurulsa,bu taraftar kulüpten maddi manevi hiçbir şey talep etmeden en iyi oyuncuları önerebilir bunda da çok iddialıyım.

Şimdi çoğu kimseye garip gelecek ama Belhanda'yı almak çok büyük iş..

Bizim içinde Djurcic i almak çok büyük iş..

Sneijder için harcanan zamana yazık..

Oturup bir fırsat transferi yapabilirdik , Sneijdr'e verilen paralara bakınca..

Sneijder transferi son güne kadar uğraşılabilinir sonuçta World Class bir oyuncu alacaksın ama şu anki durumda defansa bir takviye hala yapılmaması kim veya kimlerse bundan sorumlu onların ayıbıdır.

Herkez Tutturmuş Snejder Snejderi Alıcağına Al Ömer Toprakla Çok İyi Bir Sol Bek Zaten Bir Şekilde Gol Atıyorsun Defans Kurgun Harika Olur Sene Sonundada Burağın Yanına Çok İyi Bir Forvet Al 5 Sene Ambargo Koy Lige

Ligi ne yapacağız boşverelim ligi vizyonumuz avrupa ona göre haraket etmeliyiz bence Ömer Toprak çokta ahım şahım bir oyuncu değil bence Fener'de olsaydı yedek olurdu tıpkı Kesimal gibi vs. alınacaksa Serdar Taşcı daha mantıklı.Ben olsam stopere yabancı alıp solbeke Türk olarak Ziya Erdal'ı alırım bu çocuk gerçekten iyi en azından Sivas'ta öyle alıp denenebilir 88 doğumlu daha ve bu sezon 6 asist 1 golle oynamış ligte bizim beklerden iyi yani ama niyeyse hiç gündeme gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt