Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

A.Villa olarak düşünme renktaş olayı.

PL ve Türkiye spor toto ligi olarak düşün :D

ama tabikii uğraşmadan alamayız

Ya işte aslında Sneijder'i alabilsek bu açıdan da bi eşiği atlamış oluruz..

Yani adam sırf Premier Lig diye vasat altı takımları tercih edeceğine Muslera'lı Eboue'li Sneijder'li Şampiyonlar Ligi takımı olan Galatasaray'a gelmeyi tercih eder..

Gerçi Fransa Ligi'nden İngiltere'ye giden çok adam olmuyor..Mesela Sow,Niang hatta Belhanda bile en parlak zamanlarında Türkiye'yi tercih ediyorlar hatta geldikleri takımda fener yani sen düşün :D

O yüzden keşke Sissoko üzerinde yoğunlaşabilsek ama acaba farkında mıdır bizim teknik heyet veya yönetim onu bilemiyorum tabi

Beyler selam. Gelişmeler neler dün geceden beri? Sağolun....

burda basta ben ve benım gıbı dusunen bırcok arkadasımızın oldgunu goruyorum okuyorumm...kardesım senın sol bekın yok rıera oynuyor adama bısey olsa balta denen emeklı futbolcuyu koyacaksın adamın kafada futbol bıtmıs kasmıyor kendını, senın stoperın yok bu ıkı bolgeye takvıye yapılırdı ardından ay sonuna kadar sneıder ıcın beklerdın kımsede agzını acmazdı acamazdı ne taraftar ne basın ne teknık heyet....

acık ortada baskan ve danısmanları bır transfer nasıl yapılmamalı bunun en guzel ornedıgını sunuyor su donemde....

Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır.

Böyle sözleri gördükce baska seyler gelirdi aklıma şimdi sneijderden baska bişey gelmio lan hollandada herifler böyle ibne g-oluyo demekki:o

Sneijder'in maliyeti o kadar abartılcak bir maliyet değil bence ya hatta o kalitedeki bi adam için resmen kelepir ... En büyük avantajı bonservisi inanılmaz düşük ...

yıllık 4,5 civarı bir paraya gelecek.

Sneijder in getirileride olacak sponsorlar,reklam anlaşmaları,formalar vs vs.

Şampiyonlar ligine gidebilmek için Türkiye'de şampiyon olmamız gerekir. Takımdaki eksikliklere bakacak olursa tek Sneijder bizi kurtarmaz..

Ligi ne yapacağız boşverelim ligi vizyonumuz avrupa ona göre haraket etmeliyiz bence Ömer Toprak çokta ahım şahım bir oyuncu değil bence Fener'de olsaydı yedek olurdu tıpkı Kesimal gibi vs. alınacaksa Serdar Taşcı daha mantıklı.Ben olsam stopere yabancı alıp solbeke Türk olarak Ziya Erdal'ı alırım bu çocuk gerçekten iyi en azından Sivas'ta öyle alıp denenebilir 88 doğumlu daha ve bu sezon 6 asist 1 golle oynamış ligte bizim beklerden iyi yani ama niyeyse hiç gündeme gelmiyor.

O adam benimde aklıma gelir hep,hemde yerli bir oyuncu yani seneye öyle veya böyle birde yerli sol bek almamız gerekecek..

Ayrıca Sivasspor bu ligde büyük takımların tarzına en yakın oyun tarzını sergileyen anadolu ekibi,o yüzden Ziya da bize gelse sisteme uyum problemi yaşamaz çünkü zaten hücumcu bir takımın sol beki olarak geliyor,ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek türden bi oyuncu olduğunu düşünüyorum bende

Şampiyonlar ligine gidebilmek için Türkiye'de şampiyon olmamız gerekir. Takımdaki eksikliklere bakacak olursa tek Sneijder bizi kurtarmaz..

Türkiye de o kadar kötü durumda değil renktaş kadro.

hele Sneijder gelirse bambaşka bir kadro yapılanması Türkiye için.

şu dediğin sözler kendi futbolcularımızı kötülemek

son duyumcumuz oguz reis bakalaım perşembe cuma gelişme olcakmı

Ülke değiştirmeyi hayat memat meselesi olarak görüyorsa ,geldiğinde adapte olması çok zor olabilir.Umarım geldiğinde annem , annem diye ağlayıp durmaz ;yoksa faydadan çok zarar getirir.

Türkiye de o kadar kötü durumda değil renktaş kadro.

hele Sneijder gelirse bambaşka bir kadro yapılanması Türkiye için.

şu dediğin sözler kendi futbolcularımızı kötülemek

Federasyon-Azize etkenlerini de düşünerek yazıyorum...

Bir daha düşün kadro yeter mi yetmez mi diye..

İşimizi şansa bırakmayacağız hakemlerin bile elini kolunu bağlamalıyız 4 sene üst üste şampiyon olurken rakibe ve hakemlere şans tanımadığımız gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt