Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaşlar fifa 13 oynuyordum ps3te. bugün takip etmedim haberleri. Bir süreliğine sneijderi galatasaraya koydu oyun online kadrolardabir maç oynadım sneijderle. sonra çıkıp tekrar girdim sneijder yoktu. acaba hazırlık mı yapıyor fifa ya da bir bug mu oldu.

Renktaşlar fifa 13 oynuyordum ps3te. bugün takip etmedim haberleri. Bir süreliğine sneijderi galatasaraya koydu oyun online kadrolardabir maç oynadım sneijderle. sonra çıkıp tekrar girdim sneijder yoktu. acaba hazırlık mı yapıyor fifa ya da bir bug mu oldu.

he çok zor iş ya sımdıden provasını yapıyorlar :D

Transfer Nöbeti

5 subata kadar demek avrupada baska takima gidemiyor demektir

Ya interde kalacak yada bize gelecek...

Bu konusmalardan sonra interde falan kalacagini sanmiyorum...

Bu yuzden bu kadar rahat bizimkiler demekki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende Call Of Duty oynuyordum ordan da çıkarmışlar Sneijder'i..

Madem böyle bir şey var bizim başkan Moratti'ye nedir bu kanka, vazgeç şu alacağından veya makul bir fiyata indir de biz bari ödeyelim gibi bir şey söylemez mi yahu? Nedir bu sürünceme, transfer ya olur ya olmaz. Bu durum ikisi arası bir şey.

sneijderin alacağı VARMIŞ bak varmış diyorum masal gibime geliyor cünkü

bu adam hiçmi şut çekmez,adamın üstüne üstüne gidip sağa gidip pas atmaktan başka bişey bilmiyor :SS:

nasıl izliyon yahu sen. 2 defa pozisyon geliyor. 2 sindede vuruyor. emre ç gibi olsun gördüğü yerden avutaa???

adamın özelliği adam eksiltmek-pas vermek. ineasta bile bir maçta 1-2 şut çıkarıyor.. 19 yaşında ki adam hele bir büyük takıma gelsindee..

Seten haklı çıktı genelde bu transfer döneminde, doğrudur bence.

Biz napacaz 1 sene oynamamis adami?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Inter de kalırsa 1 sene oynamamış olacak sonra kurallar gereği bonservisini alıp istediği takıma gidecek

veya şu anki bizim teklifimizi kabul edecek ve bize gelecek.

yanlış anladın herhalde benim yazdığımı

Bütün heyecanı kaçtı bence transferin , gelmesede olur modundayım şu anda. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt