Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref resi hoşgeldinn

boşver şimdi snejderi başka transfer varmı? nereye düşünceleri var? resmi adımalr atıldımı?

saygılarrr şeref paşa reis of dutyy:D

merhaba, iyi nobetler :-)

birkac gun once italya seferi var dedigimde bana sallayan arkadaslar buradalar mi?

umarim ozur dilemenin erdem bir davranis oldugunun bilincindedirler. neyse, onlari da seviyorum. canlari sag olsun :-)

ibrahim seten'in istihbarati dogru. bulent tulun gercekten italya'da. dun isvicre'ye voleybol macini izlemeye gitti. ardindan karayoluyla milano'ya gecti. tesaduf ki, voleybol macimizin oynandigi yer ile milano arasindaki mesafe karayoluyla 1.5-2 saatlik mesafedeydi.

taslar yavas yavas yerine oturuyor. oyuncunun bizden baska x bir kulube transfer olmak gibi bir imkaninin olmadigini yine birkac gun once dile getirmistim. bunun da ana nedeni protokolun 5 subat'a kadar uzatilmasiydi. yani bizimle inter arasinda resmi anlasma var. bu saatten sonra inter tutup da oyuncuyu bir baska kulube bizim rizamiz olmadan veremez.

sabredelim. her seyin resmiyete dokulmesine az kaldi.

Ne sancılı dönemmiş be :) Kısa sürede biter umarım.

5 şubat olayı doğruysa sneijder başka takıma gidemez bu kesin ama bize geleceği hala kesin değil:o

Şeref Bey başka transfer girişimimiz var mı?

sneijder bu protokol hakkında ne düşünüyor acaba ? pek insani bir protokol gibi gelmedi bana , kimseyi tek seçeneğe mecbur bırakamayız koca transfer dönemi boyunca

evet pek insani bir durum degil acikcasi. bunu objektif bir galatasaray taraftari olarak soyleyebilirim. acikcasi inter'le atilan imzalarin sneijder'in rizasiyla gerceklestigini dusunmuyorum. ancak oyuncunun eli mahkum... o kedi buraya geleceeeeek :-)

BAzw1ASCAAA2nNt.jpg:large

Mehmet Arslan.

benım kafam karıstı beyler bu adam mehmet alı erbılın bı ara programına cıkan jess vardı o degıl mı??:D

beyler yeri değil ama alexa yı kurdum. Ne işime yarayacak. Bi aydınlatsanız. Bu TAG ne demek. Biraz cahilimde.

kırmızı üye yazan yerde senin istediğin bir şey yazacak 1 ay boyunca. moderatörlere mesaj atarsan yaparlar herhalde. başka bir işine yaramıyacak, siteler arası ratinng aracı bu. GSC'nin daha iyi yerlere gelmesi için yapılıyor :)

Yahu Bülent Tulun ilgilensin işte bu işle, kulüpte başka yönetici yok mu arkadaş stoper ve sol bek transferi ile ilgilenecek?

Madem Milano' da Tulun, hazır gitmişken Chivu' yu da tutsun getirsin.

evet pek insani bir durum degil acikcasi. bunu objektif bir galatasaray taraftari olarak soyleyebilirim. acikcasi inter'le atilan imzalarin sneijder'in rizasiyla gerceklestigini dusunmuyorum. ancak oyuncunun eli mahkum... o kedi buraya geleceeeeek :-)

insallah

Herkes Kerim frei alınsın filan diyoda bir milli maçda izleyip ama durun bi ya adamın kariyerinde profesyonel ne bir golü nede bir asisiti var

profesyonel hayatımdamı? adam zaten yeni yeni oynamaya başladı. reserve ligte firkikten bile çaktığ varr.. izlemeyenlere değil izleyenlere sor. ben en az 4 maçını izledimm.. 1 i internetten

Transfer Nöbeti

Bende en çok bunu merak ediyorum. Adam zorlamı gelecek yani

Bizim teklifimizi de kabul etti diyorlar demekki zorla birsey gorunmuyor

Ama inter bu protokole dayatarak 2 milyonu vermek istemeyebilir

Karisin kirli oyunlar dedigi buymus demekki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şeref reis şu Toulouse un sol beki ile herhangi bir ilgimiz varmı?

fransız basını oyuncunun menajerinin ağzından var demiş.

eğer bir cevap verirsen sevinirim

filip djuricic'i isteyen arkadaslar adina uzgunum. zira kulubu oyuncuyu -en azindan simdilik- birakmak istemiyor. o transfer simdilik rafa kalkti.

fransa'da cikan dedikodular hakkindaysa bir bilgim yok. dedikodu, oyuncuyu pazarlamak icin ugrasan menajer oyunu olabilir.

snejder transferi zaman işi.

diğer transferler ne olacak şeref reis? bence önemli olan bu. 5 şubat kadar biş şekilde netleşecek işte..

filip djuricic'i isteyen arkadaslar adina uzgunum. zira kulubu oyuncuyu -en azindan simdilik- birakmak istemiyor. o transfer simdilik rafa kalkti.

fransa'da cikan dedikodular hakkindaysa bir bilgim yok. dedikodu, oyuncuyu pazarlamak icin ugrasan menajer oyunu olabilir.

:yenieek:eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt