Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Sneijder'in gönlü olmasa o sözleşme yapılamazdı.Yahu bu adam esir değil ki.Şikayet etse İnter al aşağı ederler..Kolay mı öyle?

başka teklif yok ki? ayrıca ikili ilişkiler mevcut?

Ne ikili ilişkisi varmış? Bahsi geçen para 8 milyon. Sneijder'e yarım sezonda ödeyeceği parada 3m. Toplamda 11m eder. Bu protokol yüzünden Sneijder'i başka takıma satmaz oda Galatasaray'da oynamam Inter'de kalırım derse edeceği zarar 11m.

Empati yapıyorum neden bu transferi sadece Galatasaray ile sınırlandırayım.

Bence de sneijder + sol bek veya stoper gelir. En fazla 2 transfer

baska oyuncular hakkinda bildigim bir sey yok maalesef. ancak oyuncu isimlerini bilmesem de en az hem stoper hem de sol bek icin adimlar atildigi herkesce biliniyor. benim tahminimse sneijder'le birlikte en fazla bir oyuncu daha transfer edilir, ara transfer kapatilir. gonlumden gecen tandeme takviye yapilmasi yonunde.

renktas simdi Sneijder da korkulcak bi olay varmi..

merak ettiğim 1 şubatta transfer dönemi bitiyorken enden 5 şubat protokolü imzalanmış

baska oyuncular hakkinda bildigim bir sey yok maalesef. ancak oyuncu isimlerini bilmesem de en az hem stoper hem de sol bek icin adimlar atildigi herkesce biliniyor. benim tahminimse sneijder'le birlikte en fazla bir oyuncu daha transfer edilir, ara transfer kapatilir. gonlumden gecen tandeme takviye yapilmasi yonunde.

Şeref sen bu yönetimin transfer de beceriksiz olduğunu kabul ediyor musun ?

resever lig bizde paf ligini biraz değişiği .3 tane normal oyuncu oyntabiliyon ona bakarsak ama tam rakam vereyim

paf takımlar filan hariç 34 maça çıkmış(lig kupa avrupa) .resmi maç profesyonel liglerder hak geçmesin odenseye bir tane golü var. 34 maç 1 gol asisit yok .reseve ligi kıyas alamayız

eğer 5 şubat olayı doğruysa tarihe takılmayın.

oyuncunun direncini kırmak için yapılmış bir durumdur bu.

bu kadar basit.

2 milyon euro'yu burada bircok arkadasimiz ruyada dahi (ben de dahil) bir arada gorememisizdir. birakin da adam hakkini alsin :-)

herkese iyi nobetler, gorusmek uzere..

Ünal Başkan GSTV'de programa 8 ocakta çıktı ve orada F.Terim listeyi yeni verdi demişti. 9 günde nasıl olsun bütün transferler biraz sabır ve bunlardan biride Sneijder yani...

Yeni bir çocuğumuz oldu 5 Şubat :D

Yalnız babası belli değil , seten mi , mehmet arslan mı , tulun mu ?

Bence her ne olursa olsun transferin son gününe kadar Sneijder i kovalamalı çünkü bu transfer bir fırsat transferidir böyle bi fırsat varken son güne kadarda beklenmelidir.

Ne ikili ilişkisi varmış? Bahsi geçen para 8 milyon. Sneijder'e yarım sezonda ödeyeceği parada 3m. Toplamda 11m eder. Bu protokol yüzünden Sneijder'i başka takıma satmaz oda Galatasaray'da oynamam Inter'de kalırım derse edeceği zarar 11m.

Empati yapıyorum neden bu transferi sadece Galatasaray ile sınırlandırayım.

Enerji sektorunde falan birlikte is yapicaklarsa 8 milyon paraya bakmaz moratti konusulan paralar daha fazla cunku bulunduklari sektorde. morattiye her turlu avantaj sagliyor demekki bu anlasma

2 milyon euro'yu burada bircok arkadasimiz ruyada dahi (ben de dahil) bir arada gorememisizdir. birakin da adam hakkini alsin :-)

herkese iyi nobetler, gorusmek uzere..

sağolasın Şeref Bey sadece bildiklerini paylaşıp, umut tacirliği yapmadığın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt