Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref reis şu konuda sana katılmıyorum, oyuncuların kalitesinden çok fatih hoca faktörü var.. tabi onuda getiren yönetim ama oyuncu bakımından ben öyle düşünmüyorumm. maddi olarak evet fazla bişey harcamadılar minumumdan maksimum performans elde edilmiş görünsede.

daha üst düzey 1-2 isim olsaydı. şpl de ve ligteki konumumuz daha iyi olabilirdi gelecek için..

murat kardesim gorusune saygiliyim. ancak; degil terim, mourinho olsa zapatali, barisli, servetli, caglarli, ayhanli, canali, mustafa sarpli bir kadroya pek bir sey yapamazdi :-)

Ulan NTVspor yatacak yerin yok Bursa As Kadrosuyla çıkmış.. Fener Genç Ağırlıklı Kadrosuyla çıkmış bir Salih vardı Fenerde genç.. Allah Belanızı Versin ya...

Bursa as kadrosuyla mı çıkmış? Adamlar 60.dakikadan sonra sırf çoluk çocukla oynadılar ya, fener sow cristian Allah ne verdiyse sürdü sahaya...Aynı maçı biz oynamış olsak neler derlerdi, çoluk çocuğu zar zor yendiler diye yerden yere vuruyorlardı şu an...

yani kısaca şu. birşeyler yapıyorlar ama ileri seviyede son noktaya gelinmiş başka transfer yok..

hayırlı olsun. koskoca transfer dönemini snejder bağladık. inşallah olur. o da olmaz ise yandıkk o zaman. bırakın takviyeyi eksik de dahada çoğalacak..

şu anda.

stoper mevki sıkıntılı. sol bek ne olur ne olmaz. orta saha göbekte bir tek melo-yekta var. hamit-aydın-engin selçuk-emre

amrabat---??

burak-umut-elmander.

sol bek gerekli bence.. sol bek gelir ise. riera öndede kullanabiliriz..

---hamit-----danny--semih--carlinhos---

-------------melo----------

--snejderr---selçuk---riera

--------umut-------burak-------

belki böyle bişey olabilir.

2 milyon euro'yu burada bircok arkadasimiz ruyada dahi (ben de dahil) bir arada gorememisizdir. birakin da adam hakkini alsin :-)

herkese iyi nobetler, gorusmek uzere..

aynen oyle bazilarimaz dun bu para hic birsey diye konusuyordu neyse, eger somut bir gelisme olursa transferde bizi burada haberdar edersen seviniriz..

selamlar..

Seref abim iyi günler nasilsin?

Sorum olucak Sneijder disinda görüstügümüz futbolcular varmidir bildiginiz?

murat kardesim gorusune saygiliyim. ancak; degil terim, mourinho olsa zapatali, barisli, servetli, caglarli, ayhanli, canali, mustafa sarpli bir kadroya pek bir sey yapamazdi :-)

yok ben fatih terim geldikten sonra ki mevzu için dedim. başarılı görünüyor ya transferde, bunun sebepi fatih terim olmasıı. geçimişe dönük ferguson-morunhio beraber olsalar o sene bişey çıkmazdıı zaten..

Eğer 31 ocakta karar verecekse ben olsam 7,5 milyon olan teklifi arttırırım. Schalke maçında tam hazır olması için herşeyi yapardım. eğer teklifi kabul ettiyse.

şeref bey, serdar taşçı ismi hiç gündeme geldi mi bizde. olmasını en çok istediğim bir transfer, gökhan inlerle birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt