Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tesekkurler superim. sen nasilsin? :-)

isim bilmesem de gorusulen futbolcularin oldugu biliniyor. zaten bunu bilmemek icin kör olmak lazim. cris gitti, ujfalusi'nin sakatligi uzadi, geriye tek stoper gokhan zan kaldi. o da cogu zaman 18'e bile alinmiyordu. tahminim stopere mutlaka birini alacaklardir.

reis bişey diyecem..

yabancı olsa olmaz. çünkü mmaş ve bonservis demek.

gurbetçi desem yedek olmaya razı olurlarmı çoğu maçta ve bonservis yüksek

yurt içi desem fiyatları biliyoruz..

alt yapıdan veya genç birini alsak ?? yedeklesek orayı..

sol bek alıp sol tarafada çare bulunur belki??

2 milyon euro toplayalım beyler hadi . Benden 1000 TL

İnter'le alıcak vericek sorunudan değil adam kariyeri için gelmek istemiyor.İtalya'da röportajında sorun para değil dedi.Tabi röpotaj gerçekse.

25 milyon taraftariz ... 2 milyon Galatasarayli ciksa 1 euro verse = 2.35 tl .. Morattinin Paypal hesabina aktarsak ..Oda sneijdere verse .. olmami .. :)

isim bilmesem de gorusulen futbolcularin oldugu biliniyor. zaten bunu bilmemek icin kör olmak lazim. cris gitti, ujfalusi'nin sakatligi uzadi, geriye tek stoper gokhan zan kaldi. o da cogu zaman 18'e bile alinmiyordu. tahminim stopere mutlaka birini alacaklardir.

serdar aziz düşünülüyor :)

5 şubata kadar nasıl süre veildi anlamadım transfer dönemi bitecek o zamana kadar :Z6: Açıklandıysa k.bakmayn

İşte biz o günleri çabuk unuttuk Şeref..

Sanki Selçuk'u, Muslera'yı, Eboue'yi, Burak'ı, Melo'yu başka yönetim getirmiş gibi davranıyoruz.. Yönetim'e beceriksiz diyoruz, transferde başarısız ilan ediyoruz ama yaptıkları transferlerin %70-80'inden tutmuş tutmayı geçtim beklediğimizin üzerinde verim almışız..

Geçen sene Muslera,Eboue,Melo,Selçuk,Elmander,Engin,Ujfa bütün beklentilerin üstünde çıktı hemen hemen hepsi kendilerini aştı.. Bu sezon öyle veya böyle Burak CL'de 6'da 6 yaptı, Dany geldiğinde yedek olur diyordum hatta eleştiriyordum beklediğimden iyi oynadı.. Umut'un bu kadar gol atacağını kaçımız tahmin ediyorduk ki?

Benim yönetimi tek eleştirdiğim nokta sürekli kamuoyuna demeç vermeleri ve her yönetiminin görev yetkilerini aşan konularda konuşmaları..

kulube neredeyse bastan asagi yeni bir anlayis geldi. polat zamaninda galatasaray sayginligini, vizyonunu neredeyse tamamen yitirmisti. ancak her sey unal aysal ve ekibiyle gerceklesti. bugun butun branslarda ataga kalktiysak bunun nedeni unal aysal ve onun liderci kisiligi sayesinde oldu. aslinda en buyuk transferimiz ne terim ne sneijder ne melo ne de burak. en buyuk transferimiz yillardan beri ozlemini cektigimiz unal aysal ve yonetimidir.

umarim degerini biliriz de eskisi gibi hak ettigimiz yere tekrardan geliriz :-)

Cok sükür abim.

Kesinlikle stoper alinmasi lazim. Ayni görüsteyim

sV36Y.jpg

Biraz önce amazon.com müşteri hizmetlerinden bir arkadaşımla konuştum Sneijderin 2 hafta önce Türkiyeyi tanıtan bu iki kitabı sipariş etmiş, eline kitap 1 hafta önce ulaşmış görünüyor kayıtta dedi.

Şeref abi, Sneijder transferi olmazsa inşallah yine gelip sudan sebepler üretmezsin Podolski ve shaqirideki gibi. Vicdansızlık yapmıyorsundur inşallah.

stoper Omer Toprak veya Serdar Tasci gerisi COP

hangi kitaplari okudugunu bile bulduk

forumda cidden dedektiflere tas cikaran kardeslerimiz var :D

kulube neredeyse bastan asagi yeni bir anlayis geldi. polat zamaninda galatasaray sayginligini, vizyonunu neredeyse tamamen yitirmisti. ancak her sey unal aysal ve ekibiyle gerceklesti. bugun butun branslarda ataga kalktiysak bunun nedeni unal aysal ve onun liderci kisiligi sayesinde oldu. aslinda en buyuk transferimiz ne terim ne sneijder ne melo ne de burak. en buyuk transferimiz yillardan beri ozlemini cektigimiz unal aysal ve yonetimidir.

umarim degerini biliriz de eskisi gibi hak ettigimiz yere tekrardan geliriz :-)

Bize Adnan Polat gibi sivri dilli başkanlar yakışmıyor.Tabi ki Adnan Polat gibi kişilerin yönetimde olması gerek örneğin şu anda da Adnan Öztürk var.Ama asla başkan olmamalılar.GS kimliğine uyuşmuyor ve camia dağılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt