- 25 Mayıs 2011
- 1.456
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
5 Şubat olayı ciddi mi?
5 Şubat olayı ciddi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoper Omer Toprak veya Serdar Tasci gerisi COP
5 Şubat olayı ciddi mi?
Şeref Bey hala buradaysanız size bir soru sormak istiyorum izninizle
Eğer Sorun gerçekten Sneijder ile Inter arasındaysa, bize imza attıktan sonra, parasını alma durumu var mı?
Yani Inter vermiyorum diyor ama bunun hukuki bir boyutu yok mu? Eğer bize imza atarsa parası yanacak mı?
Bir şey daha merak ediyorum, eğer bu transfer 31 ocağa kadar sürüncemede kalırsa, ligde 3-4 maça kadar bir kaybı olacak oyuncunun, hatta şampiyonlar ligi ilk maçında bile kendisinden medet umamayız. Fatih Terim hatta yönetim bundan pek memnun olmasa gerek, acaba aradaki farkında tarafımızdan ödenmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? gizlice, basına sızmadan halledilse?
teşekkür ediyorum.
5 Şubat olayı ciddi mi?
![]()
Biraz önce amazon.com müşteri hizmetlerinden bir arkadaşımla konuştum Sneijderin 2 hafta önce Türkiyeyi tanıtan bu iki kitabı sipariş etmiş, eline kitap 1 hafta önce ulaşmış görünüyor kayıtta dedi.

herkese iyi nöbetler gelişme var mı?
reis bişey diyecem..
yabancı olsa olmaz. çünkü mmaş ve bonservis demek.
gurbetçi desem yedek olmaya razı olurlarmı çoğu maçta ve bonservis yüksek
yurt içi desem fiyatları biliyoruz..
alt yapıdan veya genç birini alsak ?? yedeklesek orayı..
sol bek alıp sol tarafada çare bulunur belki??
Dany>Ömer Toprak
Serdar Taşçı:yenieek:
Bülent Tulun, Mehmet Arslan'a röpörtaj vermiş. Protokol varmış, 5 şubata kadar GS dışında bir takıma gidemiyormuş. 2 milyon euro alacağı varmış, onu almayı bekliyormuş.
herkese iyi nöbetler gelişme var mı?