Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

5 Şubat olayı ciddi mi?

seref seni uA forumundanda taniyorum hatirlarsin belki beni

neden ayrildin ordan kardesim?

face falan varsa eklede konusalim :)

Sneijder alınıp yerli stoper alınmazsa bu en çok Emre'nin işine yarar.

Şeref Bey hala buradaysanız size bir soru sormak istiyorum izninizle

Eğer Sorun gerçekten Sneijder ile Inter arasındaysa, bize imza attıktan sonra, parasını alma durumu var mı?

Yani Inter vermiyorum diyor ama bunun hukuki bir boyutu yok mu? Eğer bize imza atarsa parası yanacak mı?

Bir şey daha merak ediyorum, eğer bu transfer 31 ocağa kadar sürüncemede kalırsa, ligde 3-4 maça kadar bir kaybı olacak oyuncunun, hatta şampiyonlar ligi ilk maçında bile kendisinden medet umamayız. Fatih Terim hatta yönetim bundan pek memnun olmasa gerek, acaba aradaki farkında tarafımızdan ödenmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? gizlice, basına sızmadan halledilse?

teşekkür ediyorum.

ben tesekkur ederim.

aradaki para 2 milyon euro. yani az bir meblag degil. kaldi ki az bile olsa bu farki biz odemezdik diye dusunuyorum.

oyuncu alacaklarini tahsil etmeden bize transfer olsa dahi alacaklarini sonradan alma hakki var. yani parasi falan yanmaz. adam hak etmis zaten. ancak inter kac ay ya da yil sonra oder onu bilemem:) oyuncu da bunun bilincinde olsa gerek.

sV36Y.jpg

Biraz önce amazon.com müşteri hizmetlerinden bir arkadaşımla konuştum Sneijderin 2 hafta önce Türkiyeyi tanıtan bu iki kitabı sipariş etmiş, eline kitap 1 hafta önce ulaşmış görünüyor kayıtta dedi.

Bitirmiş olmalı artık kitapları. Karar anı demek.:asd:

resmen köle ticareti yapıyoruz adama ya hayrılsı olsun yolentenın dedıgı oyun çıktı beyler:)

benımde kızdııgım her yonetımde bır sekılde kulubun sırtından gecınen adamların olması .bızler her kurusla kulubumuze fayda saglamak ıcın cabalarken mac bıletı gs store dan alısverısler hattım sahsen gs mobıle gs bonus kart kullanırım kendı adım kulubume katkı verdıgımı dusunuyorum ...

ama polat donemınde yıgıt sardan adnan sezgın gıbı kendı cıkarlarını kulubun ustunde tutan bulundukları konumu kendı menfaatlerıne kullanan ınsanlar vardı bu sezgının bır cok transferı sırf komısyon alamadıgı ıcın engelledıgını bılmeyen yoktur sanırım.adam bıze transfer ettıgı topculardan bıle komısyon alıyordu aklınız alıyormu bu mustafa sarp serdar ozkan omer barıs ozbek serkan calık caglar bırıncı ferdı elmas ve daha nıcelerı nası bu takıma transfer edıldı.....

sımdıde faruk surenın kayıncosu ne ıs yaptıgı yada vasfı bellı olmayan fsuren sayesında baskanın danısmanı sıfatıyla kulubten catır catır maas alıyor sımdıde amator subenın basına gecmıs ama gıdıp transfer ısıne bakıyor o zaman sen nasıl profesyonel bır kulupsun yada anlayıssın denır??

sayın hocamız kulubun oz evladı ımparatoru fterımde bu adamın ne oldugunu gayet ıyı bıldıgı ıcın kulupten uzaklasıtrdıgı kadar uzak tutmak ıstıyor ozellıkle futbol takımından kı bılkdıklerını kendı cıkarı ıcın kullanacagından zerre suphe duymuyor hocamız (bknz apolat ve mektup olayı)

ayrıca f rıbery ının evıne kadar gıdıp beyzbol sopası ıle adamın camlarını kıranda bu adam dı ...

lafın ozu dogru seyler var kabul ama bu tıp adamlar benım mıdemı bulandırıyorr keske hepsı temızlense transfer kadar onemlı su adamların yoklugu

reis bişey diyecem..

yabancı olsa olmaz. çünkü mmaş ve bonservis demek.

gurbetçi desem yedek olmaya razı olurlarmı çoğu maçta ve bonservis yüksek

yurt içi desem fiyatları biliyoruz..

alt yapıdan veya genç birini alsak ?? yedeklesek orayı..

sol bek alıp sol tarafada çare bulunur belki??

su asamada altyapidan direkt 11'e adam koymazlar diye dusunuyorum. bence tecrubeli birini alacaklardir. umarim yetistirebilirler.

şeref abi hep berabaer, stress atalımm

portakal soyulurmu

tadına doyulurmu

fener sana bir koysam

burdan duyurlurmu???

:troll::troll::troll::troll:

halaya yarı mkalmıştııı, pınar başııı.. sen gittikten sonra halaya başssız-buralar olumsuz olmuştuu:D

Dany>Ömer Toprak

Serdar Taşçı:yenieek:

bizde ikisinden birini diyoruz iste, baska turk almasinlar cunku turk stoperlerin hic biri iyi degil hepsinde mental eksiklik var, bu 2 si haric, serdar tasci da benim favorim

Bülent Tulun, Mehmet Arslan'a röpörtaj vermiş. Protokol varmış, 5 şubata kadar GS dışında bir takıma gidemiyormuş. 2 milyon euro alacağı varmış, onu almayı bekliyormuş.

Nasıl GS'dan başka takıma gidemiyor bal gibi de gider sadece protokol gereği İnter bizden istediği bonservisi yükseltemez.

Eğer doğru ise Yolanthe'nin pis oyunlar oynanıyor lafı Moratti ve bizim için söylenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt