Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Resmen saçmalık...

Neymiş Biz oyuncu ile de inter ile de anlaşmışız ama oyuncunun inter ile arasındaki 2 milyon euro alacağı yüzünden bize imza atamıyormuş..

İyi de kardeşim gel imzayı at bize zaten o hak ettiğin para ise avukatın aracılığıyla dava açar alırsın zaten ...

1 Şubat'a kadar bize imza atmaması bizim anlaşmayı 1 şubat itibari ile yapacak olmamız ve Sneijder'inde İnterden istediği 2 milyon euro nun Ocak ve Şubat aylarını kapsamış olması mı ki ?

Sözleşme feshinde tarafların birbirinden alacağı kalmamasına istinaden imza alınır..

Gec Renktas, hic sanmiyorum.... Liverpool olmus orta seker bir takim büyüklügü tarih de kalmis birakin Sneijderi, Sneijder kalitesinde 4 oyuncu daha alsalar anca biraz toparliyabilirler. Bunun yaninda Kulübün Sahibi bu tür yüklü transferlere izin de vermiyor Andy Carrol dan sonra.

anca çok para vermeleri lazım lfc'ye gitmesi için...

ne şampiyonluk nede cl'nin yanında geçemez lfc bu haliyle...

bu sene ilk 10 zor görünüyor o yüzden seneye de cl yok diye düşünebiliriz lfc için...

sneijder ingiltereden manu, man city, chealse ve arsenal... bence bu takımlardan teklif bekliyor...

alırsa manu alır, gerisi dönüp bakmaz bile...

proxy.jpg

Msj veriyor. Topun rengine bakın. Yersen:b5:

Arkadaşlar şu bilmem ne zamana kadar başka bir kulübe giderse inter galatasaraya 5 m euro tazminat ödeyecek anlaşması gerçek mi? bu bana pek mantıklı gelmiyor. inter neden böyle bir şartı kabul etsin ki? yani aynı parayı veren başka biri olursa pekala ona da satabilir. onların niyeti para kazanmak galatasaray olmuş başka takım olmuş çok mu önemli?

mesela siz bir mağazadan bir şey alacaksınız ama karar veremediniz o üründen de tek bir tane kalmış. elemana rica edersiniz o da kabul ederse ben akşama kadar bunu ayırayım ama gelmezseniz satarım der veya olmaz ayıramam başka isteyen olursa satarım der. ya da bir araba veya ev alacağınız zaman başkasına satılmaması için kapora ödersiniz. mal sahibinin bu işten bir çıkarı olmalı ki böyle bir şeyi kabul etsin.

şimdi durduk yerde interin böyle bir sözleşme imzalaması bana hiç mantıklı gelmiyor. böyle bir maddenin olduğuna ben ihtimal vermiyorum. ancak galatasaray interden öncelik sözü almış olabilir diye düşünüyorum resmi bir şekilde böyle bir şey olacağını sanmıyorum. atladığım bir nokta varsa beni bilgilendirin lütfen.

Arkadaşlar şu bilmem ne zamana kadar başka bir kulübe giderse inter galatasaraya 5 m euro tazminat ödeyecek anlaşması gerçek mi? bu bana pek mantıklı gelmiyor. inter neden böyle bir şartı kabul etsin ki? yani aynı parayı veren başka biri olursa pekala ona da satabilir. onların niyeti para kazanmak galatasaray olmuş başka takım olmuş çok mu önemli?

mesela siz bir mağazadan bir şey alacaksınız ama karar veremediniz o üründen de tek bir tane kalmış. elemana rica edersiniz o da kabul ederse ben akşama kadar bunu ayırayım ama gelmezseniz satarım der veya olmaz ayıramam başka isteyen olursa satarım der. ya da bir araba veya ev alacağınız zaman başkasına satılmaması için kapora ödersiniz. mal sahibinin bu işten bir çıkarı olmalı ki böyle bir şeyi kabul etsin.

şimdi durduk yerde interin böyle bir sözleşme imzalaması bana hiç mantıklı gelmiyor. böyle bir maddenin olduğuna ben ihtimal vermiyorum. ancak galatasaray interden öncelik sözü almış olabilir diye düşünüyorum resmi bir şekilde böyle bir şey olacağını sanmıyorum. atladığım bir nokta varsa beni bilgilendirin lütfen.

güzel yazmışsında,

Galatasaray yazarken G büyük yazarsan daha iyi olur...

Anlaşmanın olup olmadığını bilmiyorum, olduğunu zannetmiyorum ama eğer varsa da mantığı şudur. İnter kimsenin bu bedeli ödemeyeceğini düşünüp, Galatasaray şart koşmuşsa kabul etmiş olabilir.

liverpool ilgilenmiyoruz demisti. oraya giderse az paraya oynar, SL ini unutur, sampiyonlugu tamamen unutur.

Keşke Riise'yi alsak 1.5 sene oynar otobana çevirir sol tarafı, savunması da iyi

Karısının kirli işler dönüyor demesi, bana bizim teklifimizi kabul ettiği, ama İnter'e blörf yapmak için herkesten gizlediğini düşünüyorum. Tabiki büyük bir klüp devreye girerse işler değişebilir.

Herneyse benim heyecanım kalmadı en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt