Arkadaşlar şu bilmem ne zamana kadar başka bir kulübe giderse inter galatasaraya 5 m euro tazminat ödeyecek anlaşması gerçek mi? bu bana pek mantıklı gelmiyor. inter neden böyle bir şartı kabul etsin ki? yani aynı parayı veren başka biri olursa pekala ona da satabilir. onların niyeti para kazanmak galatasaray olmuş başka takım olmuş çok mu önemli?
mesela siz bir mağazadan bir şey alacaksınız ama karar veremediniz o üründen de tek bir tane kalmış. elemana rica edersiniz o da kabul ederse ben akşama kadar bunu ayırayım ama gelmezseniz satarım der veya olmaz ayıramam başka isteyen olursa satarım der. ya da bir araba veya ev alacağınız zaman başkasına satılmaması için kapora ödersiniz. mal sahibinin bu işten bir çıkarı olmalı ki böyle bir şeyi kabul etsin.
şimdi durduk yerde interin böyle bir sözleşme imzalaması bana hiç mantıklı gelmiyor. böyle bir maddenin olduğuna ben ihtimal vermiyorum. ancak galatasaray interden öncelik sözü almış olabilir diye düşünüyorum resmi bir şekilde böyle bir şey olacağını sanmıyorum. atladığım bir nokta varsa beni bilgilendirin lütfen.