Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler ScoutGs'nin hala duyum konusunda güvenilirliği var mıdır?

Eğer trollemiyorsa site yöneticilerinden biri az önce şöyle yazmış:

Ali Erdogan ‏@malierdogan

Bu sefer gol derler.

sonrasındaki diyaloglarda da Sneijder işinin bir ara yatma riskiyle karşı karşıya olduğunu ancak şimdi nihayet bittiğini yazıyorlar.

Duyum duyumdur beyler, paylaşayım.

bu site bize ledesma ile rosicky'yi getiren site değil miydi?

Beyler ScoutGs'nin hala duyum konusunda güvenilirliği var mıdır?

Eğer trollemiyorsa site yöneticilerinden biri az önce şöyle yazmış:

Ali Erdogan ‏@malierdogan

Bu sefer gol derler.

sonrasındaki diyaloglarda da Sneijder işinin bir ara yatma riskiyle karşı karşıya olduğunu ancak şimdi nihayet bittiğini yazıyorlar.

Duyum duyumdur beyler, paylaşayım.

işte bu sağlam damdır beyler hadi inşallah ya

Galatasaray linked with out of favor Fulham defender Jon Arne Riise ... Galatasaray are looking to add depth ahead of the Champions League and domestic ...

bundan bir 5 sene önce heyecanla izlediğim bir sol bek oyuncusuydu havuç kafa.

gelirse tek olumlu yanı istikrar+tecrübe.

Medyadan bir farkin yok bu halin ile. Bir yorum yapiyorsun haberin iceriligi ile hic bir baglantisi yok. bilgi kirligi diye sözler geciyor, forum zaten gergin bu yorumlarin ne üyelere faydasi var ne GSC'ye katkisi var.

peki, kaale almiyalim

niye sadece sen gerildin o zaman???

uzatma hadi...

gevşe...

Burda en çok anlamadığımda Liverpool'a .ok atılması ...

Ya az mantıklı olun rica ediyorum adamlar bu sene çok kötü olabilirler belki son bikaç senedir kötü olabilirler ama bu onların büyüklüğünden bişey kaybettirmez ...

Adamların 5 şampiyonlar ligi kupası

3 UEFA kupası

3 Süper kupası var

Biz 2000 yılındaki UEFA kupamızı konuşup duruyoruz ama Avrupa'lılar onu çoktan unuttular bile ... Liverpool'un ise kupaları gördüğünüz gibi bizden bir hayli fazla ve son Avrupa kupaları da 2005 yılında bizimkinden 5 yıl daha yakın ... Biz nasılki Faith Terim gelene kadar ki son 2-3 senede rezilleri oynadıysak şuanda buna benzer bir dönemi Liverpool yaşıyo ama arkalarında bu denli bir taraftar topluluğu ve isimleri olduğu sürece her zaman toparlanma imkanları vardır aynı bizim gibi ... Yani Liverpool artık bitmiş diyip Sneijder'in LFC yi seçmesini saçmalık olarak görenler bence sadece kendilerini kandırıyolar ... He ama bence böyle bir ihtimal yok Sneijder bize gelicek bence rahat olun :cool:

niye sadece sen gerildin o zaman???

uzatma hadi...

gevşe...

uzatma niyeti yok big brother, millet gergin, sonra kavgalar olusuyor sonra nöbet okunur hali kalmiyor bundan dolayi yorum yaptim. ne sana karsi ne diger üyelere karsi asla saygisiz yorum yapma niyetim yoktur.

:yenieek:

Ya su sneijder isi olumlu yada olmsuz bitsin artik vallahi. kapda olumu bilgi gelirse ama daha cok sevinirim tabikide ve oynamalara baslariz forumca

[video]https://inciswf.com/1285552920.swf[/video]

Burda en çok anlamadığımda Liverpool'a .ok atılması ...

Ya az mantıklı olun rica ediyorum adamlar bu sene çok kötü olabilirler belki son bikaç senedir kötü olabilirler ama bu onların büyüklüğünden bişey kaybettirmez ...

Adamların 5 şampiyonlar ligi kupası

3 UEFA kupası

3 Süper kupası var

Biz 2000 yılındaki UEFA kupamızı konuşup duruyoruz ama Avrupa'lılar onu çoktan unuttular bile ... Liverpool'un ise kupaları gördüğünüz gibi bizden bir hayli fazla ve son Avrupa kupaları da 2005 yılında bizimkinden 5 yıl daha yakın ... Biz nasılki Faith Terim gelene kadar ki son 2-3 senede rezilleri oynadıysak şuanda buna benzer bir dönemi Liverpool yaşıyo ama arkalarında bu denli bir taraftar topluluğu ve isimleri olduğu sürece her zaman toparlanma imkanları vardır aynı bizim gibi ... Yani Liverpool artık bitmiş diyip Sneijder'in LFC yi seçmesini saçmalık olarak görenler bence sadece kendilerini kandırıyolar ... He ama bence böyle bir ihtimal yok Sneijder bize gelicek bence rahat olun :cool:

üstad

kimse LFC'ye .ok atmıyor

sadece sneijder transfer sezonu başında ne şeklinde bir açıklama yapmıştı hatırlarsan;

şampiyonlar liginde oynayan, kendi liginde her sene şampiyonluk iddiası bulunan ve heyecan verecek bir takıma gitmek istiyorum demişti...

LFC'de şu an için bunların hiçbirisi yok...

kimse LFC karizmasına laf atamaz orası ayrı bir konu...

bu site bize ledesma ile rosicky'yi getiren site değil miydi?

Öncesinde Pino'da, Cana'da bildiler, rosicky Ledesma'da patladılar, Misimovic'i bildiler. Hem de bildiklerini gündeme bile düşmeden biliyorlardı.

Kulübe yakın oldukları kesin, sallamıyorlar yani. Tabii Ledesma'da patlayan burada da patlayabilir ama günlerdir beklenen netliğin sonuna geldiğini söylüyorlar, onu aktardım.

uzatma niyeti yok big brother, millet gergin, sonra kavgalar olusuyor sonra nöbet okunur hali kalmiyor bundan dolayi yorum yaptim. ne sana karsi ne diger üyelere karsi asla saygisiz yorum yapma niyetim yoktur.

:yenieek:

bende aksini düşünmemiştim zaten...

:rolleyes:

üstad

kimse LFC'ye .ok atmıyor

sadece sneijder transfer sezonu başında ne şeklinde bir açıklama yapmıştı hatırlarsan;

şampiyonlar liginde oynayan, kendi liginde her sene şampiyonluk iddiası bulunan ve heyecan verecek bir takıma gitmek istiyorum demişti...

LFC'de şu an için bunların hiçbirisi yok...

kimse LFC karizmasına laf atamaz orası ayrı bir konu...

Hocam sen atmıyo olabilirsin ama atan da bir hayli adam var LFC kimmiş artık eski büyüklüğü kalmadı diyenler gayet de var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt