Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben sana bir şey demiyorum ki.

ben başkanın ağzından bire bir duymadığımız seyin kim söylerse söylesin doğru olduğunu nerden bilebiliriz diyorum sadece.

Orası tabi öyle ama arkadaş tweet'i cımbızla aradan seçince dipnot geçtim :)

şu sneijder i bekleyeceğine yönetim stoper ve solbek transfer etse artık. lig başladı daha tek transfer yok

Abi ne eziyeti Allah aşkına :D transfer yahu bu, sanki Fatih Hoca yerine taraftar yönetecek takımı.

yönetim neyi bekliyor anlamıyorum. bu adam zaten 6 aydır top oynamıyor. yarına kadar ver süreni gelmezse teklifini çek geri. bu nedir ya

sırf inat olsun diye LFC'ye gidebilir bu adam...

ykaxR.jpg

Milanoda aldığım son son bilgiyi paylaşayım, Sneijder şehirde yürüyüşe çıktı diye bilgi almıştım, dönmüş dolaşmış Milanonun merkezindeki Piazza del Duomo ya gelmiş. Meydanda dolaşırken her zaman gördüğü aslan heykeline daha bir dikkatli bakmış ve orada kararını verdiğini düşündüğünü söyledi bana anlatan konuştuğum arkadaşım. Aslana daha yakından bakmış bir süre sonra meydandan ayrılmış.

bu sneijder 1 şubatta gelecek ve 6 ay oynamamış adam nasıl form tutup schalke maçında oynayacak. gelecekse şimdi gelsin bikaç hafta takımla çalışsın, gelmiyorsa da yolumuza bakalım zamanımızı boşa harcamış olmayalım

protokol varsa inter ile bizim aramızda denildiği gibi ya bizim olacak ya da interde 6 ay daha yatacak

emrah sana mantıklı geliyor mu bu şekilde bir protokol?

yani inter gelecek 6 ayını ipotek etmiş sneijderin... sadece ve sadece en geç 5 şubata kadar Galatasaray'a gitmediği taktirde...

emrah sana mantıklı geliyor mu bu şekilde bir protokol?

yani inter gelecek 6 ayını ipotek etmiş sneijderin... sadece ve sadece en geç 5 şubata kadar Galatasaray'a gitmediği taktirde...

elinde böyle bir yetki var interin.

M.Topuz un fenere satılması gibi bir olay.

yönetim kime isterse ona verir bonservisini. herkesin teklifini kabul etme zorunluluğu yok

34cimbom34 ‏@34cimbom34

BÜYÜK iddaa ediyorum: sneijder kararını vermiş ve gs ile anlaşmış durumda tek engelin inter'den alacağı ücret

uvvvvv idda buyuk gardaşlar:)

sakin olun

burda sadece tahmin etmişler...

gerisi hikaye...

Ünal başka 7,5 milyon diye fiyat vererek çok büyük bir hata yaptı bence. Bu liverpool haberlerinin hepsi bu yüzden çıktı milletin ağzı sulandı. Yanlız bu iş uzarsa ingiltere de 7,5 m gibi bi fiyata sneijderin alınabileceği kamuoyu oluşursa o zaman yandık işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt