Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne farkı var şu anki durumla işte.

Inter diyor ben Galatasaray ile anlaştım git onlar ile anlaş.

ben bu duruma birşey demiyorum zaten...

ama transfer sezonu bitene kadar başka bir takımla anlaşamazsın diye bir madde bence çok sıradışı...

kayseri mehmet topuza böyle bir şart koymamıştı ama?

ben fenerle anlaştım ona gideceksin ama bu tarihe kadar gitmezsen başka takıma seni satmam gibi birşey hatırlamıyorum ben...

Böyle bişey yok ki zaten. "Bu tarihe kadar başka takıma gidecek olursan onlardan isteyeceğimiz bonservis bedeli daha yüksek olur" var.

Bizim kadro lig icin yeterli. Sampiyonlar liginde ceyrek finalede gideriz.

Hocam bize konuşması kolay geliyo burdan yıllık 6m kazanıyo diye 2m yi çöpe atsa nolur diyoruz ama o işler o kadar kolay değil ... Oda belki kendi gelir düzeyine göre yükümlülüklerin altına girdi belki oda 10m euro ya gitti malikane aldı onun borcuna girdi gitti ferrari aldı porsche aldı ve bunların borcu var belki ... Herkesin kendi gelir düzeyine göre harcamaları planları vardır ...

Empati yapabilmek lazım biraz ..

benim demek istediğim aslında o değil. fifa diye bir kurum yok mu. beşiktaştaki ferrari fifa başvurup beşiktaştan parasını almadımı?. ribery bizden bu yüzden kaçmadı mı. git ver fifaya....

ykaxR.jpg

Milanoda aldığım son son bilgiyi paylaşayım, Sneijder şehirde yürüyüşe çıktı diye bilgi almıştım, dönmüş dolaşmış Milanonun merkezindeki Piazza del Duomo ya gelmiş. Meydanda dolaşırken her zaman gördüğü aslan heykeline daha bir dikkatli bakmış ve orada kararını verdiğini düşündüğünü söyledi bana anlatan konuştuğum arkadaşım. Aslana daha yakından bakmış bir süre sonra meydandan ayrılmış.

:asd::asd:

Sen bu lafı çevirip çarpıtma işini belliki huy edinmişsin. Söylemek istediğim başka birşey yok . Ha illa 6 ay maç yapmamış futbolcu örneği vermek istersen q7'yi kullanabilirsin.:yenieek:

5 maç lig, 3 maç avrupa ligi...

ayrıntısını versene şu 11 maçın?

benim demek istediğim aslında o değil. fifa diye bir kurum yok mu. beşiktaştaki ferrari fifa başvurup beşiktaştan parasını almadımı?. ribery bizden bu yüzden kaçmadı mı. git ver fifaya....

tabi haklısın ama o işler belki fazla uğraştırıcı olabiliyodur adam da hakkı olanı düzgün adam gibi almak varken uğraşmak istemiyo olabilir ...

ayrıca bi adamın hele de inter le cl kupası kaldırmış bi adamın klübüyle davalık olmasını etik olarak yanlış da görebiliyo olabilir bunların hepsi varsayım sonuçta dediğim gibi kesinlikle kolay bir süreçten geçmiyodur oda anlayışla karşılamak lazım ...

Transfer Nöbeti

Biz nekadar buyuk bi kulubuz.. f5 bile bizi bekliyo transfer yapmak icin.. farkimiz bu onlar bizle yarismaya calisir biz dunya devleriyle

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yahu biz kimleri kimleri bekledik son güne kadar gelecek diye, Sneijder'e bir hafta sabredemiyoruz :o

yani liverpool gelip 10 milyon € bonservis veriyorum diyebilir hemen şimdi?

Bildiğim kadarıyla Sneijder farklı bi kulübe gidecek olursa bize tazminat ödemek zorunda Inter. 5m€ deniyor... Yani en az bizden istediklerinden 5m€ fazlasını isterler heralde.

ayrıntısını versene şu 11 maçın?

Verdiğim linke tıklayan herkes ayrıtıyı görebilir. Ben 11 maç yaptığını belirtip altına kaynak koydum. Düzenli antremana çıkmış ve öyle yada böyle 11 maç oynamış . Kısacası senin verdiğin bilgi tamamen yanlış ve ben sadece bunu belirttim ki insanlarda senin gibi yanlış bilmesin diye.

ben bu duruma birşey demiyorum zaten...

ama transfer sezonu bitene kadar başka bir takımla anlaşamazsın diye bir madde bence çok sıradışı...

başka bir takımla anlaşamazsın demiyo ...

Başka bir takımla anlaş eyvallah ama ben o takıma seni sattığım zaman 5m euro GS ye vermem gerekir diyo o yüzden o takımdan 7.5 değil 12.5m bonservis talep eder bu kadar basit ki Sneijder için 12.5m bonserviste gayet normal bir rakam ...

Verdiğim linke tıklayan herkes ayrıtıyı görebilir. Ben 11 maç yaptığını belirtip altına kaynak koydum. Düzenli antremana çıkmış ve öyle yada böyle 11 maç oynamış . Kısacası senin verdiğin bilgi tamamen yanlış ve ben sadece bunu belirttim ki insanlarda senin gibi yanlış bilmesin diye.

başka maç oynamamış bu sezon...

bak bu da benim linkim;

Wesley Sneijder - SPORCU BİLGİLERİ - Futbol - Eurosport

epey doğru linkler vermişsin, helal olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt