Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Snejder Gelmicek Yönetim Özelikle Gündemde Tutuyor Basına Yem Olsun Diye Hiç Umulmadık Transferler Olucak Gibi Geliyor Büyük İhtimalde 2 Transfer Yapıcaz

M'Bengue kimdir takip edeni var mı?

Sneijder aynı küçükken mahallede maç yaparken maçın bitimine son 1 gol kala topunu alıp "ben eve gidcemmm" diye mızır mızır gözünde bi damla yaşla suratını ekşiden bebeler gibi.

Inter: Fiyat düşür yoksa kadro dışı kalırsın Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Inter: Fiyat düşür yoksa satarım Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Inter: GS'ye git Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Inter: Gitmiyorsan yok de Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Zaten tipi sütoğlan gibi. Benim gözümde iyice uyuz çocuk gibi oldu şuan

Football Manager'da bile bazı adamlarla devre arası transfer döneminin tamamında ilgilenip anca alabiliyordum :asd: Gerçeğini düşünmek lazım bi de. :yenieek: Tabi FM simulasyon olduğu için devre arası transfer dönemini 1 günde bitirmek mümkün olduğundan kısa geliyor insana.

Re: Transfer Nöbeti

Türk basının ne kadar yalan dolan, kendi çıkarları, şov, tiraj ve reyting için nasılda bilgi kirliliğine yaptığı bir kez daha belli olmuştur.

[h=5]Sneijder’e cumartesiye kadar süre veren G.Saray, Hollandalı’dan olumsuz yanıt gelirse rotasını Hollanda’ya çevirecek. Heerenveen’in 20 yaşındaki oyuncusu Filip Djuricic listenin ilk sırasında. (AMK)[/h]

Şu sol bek ve/veya stoper transferini halletselerdi, herkes Sneijder'i daha rahat beklerdi.

Demek ki öyle bi istek yok, ya da hoca isimleri verdi bunlar olursa olsun olmazsa almayın kimseyi içerde çözeriz dedi. 1001 türlü nedeni olabilir. Sizce zevk mi alıyorlar transfer yapmamaktan?

5 maç lig, 3 maç avrupa ligi...

başka maç oynamamış bu sezon...

bak bu da benim linkim;

Wesley Sneijder - SPORCU BİLGİLERİ - Futbol - Eurosport

epey doğru linkler vermişsin, helal olsun...

Senin linkin hazırlık maçıyla Milli maçları eklememiş. Yalan yanlış bilgi veriyorsun insanlara hala neyin çabasındasın?. Beş mesaj önce "6ay top oynamamış" dediğin adama şimdi bilgin yanlışta olsa 8 maç yaptırdın:o.

Sneijder aynı küçükken mahallede maç yaparken maçın bitimine son 1 gol kala topunu alıp "ben eve gidcemmm" diye mızır mızır gözünde bi damla yaşla suratını ekşiden bebeler gibi.

Inter: Fiyat düşür yoksa kadro dışı kalırsın Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Inter: Fiyat düşür yoksa satarım Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Inter: GS'ye git Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Inter: Gitmiyorsan yok de Snijder: Bana ne Bana ne Bana ne!

Zaten tipi sütoğlan gibi. Benim gözümde iyice uyuz çocuk gibi oldu şuan

Hakettiğini isteyen ve bu konuda dirayetli olan insanlar genelde sevilmez zaten.

Senin linkin hazırlık maçıyla Milli maçları eklememiş. Yalan yanlış bilgi veriyorsun insanlara hala neyin çabasındasın?. Beş mesaj önce "6ay top oynamamış" dediğin adama şimdi bilgin yanlışta olsa 8 maç yaptırdın:o.

Wesley Sneijder - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

evet burda hazırlık ve ön eleme maçlarını da katmışlar, yani dediği gibi 11 maç...

bu arada uslubun çok rahatsız edici...

6 ay top oynamamış adam diye Baros'a denir, Quaresma'ya denir, geçen seneki Krasic'e denir.

Bugün Sabri'ye, Ceyhun'a 6 ay oynamamış adam denir mi? Denmez.

İkisini karıştırmayın arkadaşlar. Sneijder milli takımında vs. oynayan bir adam.

Sneijder’e cumartesiye kadar süre veren G.Saray, Hollandalı’dan olumsuz yanıt gelirse rotasını Hollanda’ya çevirecek. Heerenveen’in 20 yaşındaki oyuncusu Filip Djuricic listenin ilk sırasında. (AMK)

bu haber yeni mi cikti? bundan 2 gün önce bir yerde "duyum" olarak okumustum.. twitterde sanirim...

eger dogruysa iyi transfer olur

Transfer Nöbeti

[h=5]Sneijder’e cumartesiye kadar süre veren G.Saray, Hollandalı’dan olumsuz yanıt gelirse rotasını Hollanda’ya çevirecek. Heerenveen’in 20 yaşındaki oyuncusu Filip Djuricic listenin ilk sırasında. (AMK)[/h]

Djuricic fena hem cok daha az maliyetli bide ilerde yuksek fiyata satabiliriz.. Sneijder olsada olmasada alinmali!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt