Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bast Dost forvet olan Wolfsburg a gitti fena değil, İngiltereye giden Assaidi kanat oyuncusuydu o Liverpool'a gitti kadroya giremiyor çok

yok yok buydu dediğim;

Afonso Alves (d. 30 Ocak 1981), Brezilyalı futbolcu.

2002 yılında Brezilya'nın Atletico Mineiro kulübünden İsveç'in Örgryte IS kulübüne transfer olmuş burda oynadığı 39 maçta 23 gol atıp ordan Malmö FF kulübüne geçiş yapmıştır. 2 sezonda oynadığı 128 maçta 102 gol attıktan sonra Hollanda liginde SC Heerenveen kulübünün yolunu tutmuştur. Heerenven formasıyla çıktığı 39 maçta 45 gol atmıştır.Ve ligde oynanan Heracles ile oynanan ve 9-0 biten maçta tam 7 gol atmıştıMiddlesbrough FCtakımına transfer olmuştur.

yok yok buydu dediğim;

Afonso Alves (d. 30 Ocak 1981), Brezilyalı futbolcu.

2002 yılında Brezilya'nın Atletico Mineiro kulübünden İsveç'in Örgryte IS kulübüne transfer olmuş burda oynadığı 39 maçta 23 gol atıp ordan Malmö FF kulübüne geçiş yapmıştır. 2 sezonda oynadığı 128 maçta 102 gol attıktan sonra Hollanda liginde SC Heerenveen kulübünün yolunu tutmuştur. Heerenven formasıyla çıktığı 39 maçta 45 gol atmıştır.Ve ligde oynanan Heracles ile oynanan ve 9-0 biten maçta tam 7 gol atmıştıMiddlesbrough FCtakımına transfer olmuştur.

Hiç hatırlamıyorum bu ismi :o Normaldir 1000 tane adam yazıyorlar her sene

Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tabelle_grafik, width: 498"]

[TR="class: hell hei20, bgcolor: #F1F1F1 !important"]

[TD]Sözleşme sonu:[/TD]

[TD="class: vm"]30.06.2014[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

tamam iste.. 1.5 yil yani suan satmazlarsa yazin 3-4 anca verirler

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Sneijder son güne kadar süre istemiş bence vazgeçilsin artık bu transferden ,defans sıkıntılı sağ bek ,sol bek ,stoper transferleri şart zaman kaybı oluyo sneijder transferi

Ya arkadaş ne biçim bağladı hepimizi bu iş başka adam yokmuş gibi tamam bende çok istiyorum ama verirsin bir süre bu zamana kadar bildir kararını yoksa herkes kendi yoluna dersin geçersin ,biri diyorki bugün yarın,diğeri pazartesiye kadar yok efendim 5 şubat a kadar sıktı ama ,gerçekten sıkıldık millet iş güç yapamaz hale geldi resmen fb li arkadaşlar bile arayıp soruyor ,adamlarda bile siz yapın bu transferi bizde birilerini alalım diyenler var

Sneijder yarın açıklanacak bence :D Yine bi Cuma yine bi transfer.

Hiç zannetmiyorum adam oyaladıkca oyalıyo son güne kadar bekleyecektir , ingiltereden bi teklif gelicek tak diye oraya gidicek bizde kalıcaz ortada

Bekleyelim bakalım, nasıl olsa bekliyoruz hep :ayatollah:

arkadaşlar tulun: sneijderin 2 mio alacağı var 5 şubata kadar bizden başka bir yere gidimez dedi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt