Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

acayip bir para istemişlerdi 15 milyon € mu neydi...

bu forumda vardır kesin başlığı hatırlıyorum az çok...

Afonso Alves :) Bir aralar ben dahil herkesin rüyalarındaydı o adam. 2008 yazında gitmişti sanırım Middlesbrough'a, Tuncay'la falan oynamışlardı.

Bir ara Ricardo Oliveira'ya tapıyorduk, çıldırıyorduk. Arouna Kone vardı mesela. Hatta Angelos Basinas'ı bile istemiştik. :)

Şimdi ise Sneijder'e burun kıvıranlar var. :)

42403032557688421994315.jpg

ps mi bilmiyorum.

Alıntıdır.

Afonso Alves :) Bir aralar ben dahil herkesin rüyalarındaydı o adam. 2008 yazında gitmişti sanırım Middlesbrough'a, Tuncay'la falan oynamışlardı.

Bir ara Ricardo Oliveira'ya tapıyorduk, çıldırıyorduk. Arouna Kone vardı mesela. Hatta Angelos Basinas'ı bile istemiştik. :)

Şimdi ise Sneijder'e burun kıvıranlar var. :)

hatta Kone akşam saatlerinde Adnan polat'a eveet demiş ama sabah gelip karım istanbula gelmek istemedi kusura bakmayın gibisinden kıvırmıştı...

Ya bu 5 subat'ta yenimi cikti hani cuma günü'ne kadar belli olacakti offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Ciddi bu adam bizi oyalıyo arkadaşlar , yarında bu iş olmazsa son güne kadar bekleyecektir . İngiltereden bi takım çıkıcak pat diye oraya gidicek bizde boşa zaman harcamamızla kalıcaz . Defans transferi ne alemde hiç duyum yok mu o konuda ??

5- Futbolcu MESUT YILMAZ'ın, sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesaptan bir kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASIile cezalandırılmasına,Karar verilmiştir.PFDK Başkanı

Halit Fahri GÜLTEKİN

5 Şubat'a kadar sürmez. Hatta 1 haftadan fazla sürmez, o sadece politik bir konuşma.

Tahmin ediyorum hafta sonu biter bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt