Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube_share;Nigs6D9VxzA]https://youtu.be/Nigs6D9VxzA[/video]

Sneijder e gelsin

Yahu bu fbtvspor hergün yaptıkları haberleri son dakikaka olarak veriyor. Zaten inter başkanı bizle anlaştıklarını söylesi. Sanki yeni bir şey varmış gibiısıtıp ısıtıp getiriyorlar.

Valla hemen simdi "Sneijder´den vazgectik" diye aciklama yapsa yönetim, alkislarim ve elestirmem.

Yeter ya artik. Ayrica tek hedef Sneijder´mis gibi, en ufak gelisme yok diger bölgeler icin.

Artik bi hamle yapin. Yeter lan

Transfer Nöbeti

Belli ki Sneijder 31 ine kadar teklif bekleyecek ama bizim Sneijdere rest çekip kararını pazartesiye kadar ver dememiz lazım

Sneijder'e bu kadar zaman harcayana kadar şimdiye 30 defa sol bek almıştın

A2n7tIbCEAAnVNH.jpg:large

Senin gibisi hala gelmedi :sad007:

Ya bizim olacaksın ya da İnter'de kalıp daha az ücretle anlaşıp topunu oynayacaksın.

‎- nerdesin?

+ yoldayım baba, geliyorum.

-1 saat önce de geliyordun?

+....

- Şınayder mi oldun lan başımıza!?

Başkan Moratti, Sneijder transferiyle ilgili olarak, "Sneijder'in beklemeden, öğrenmeden resmi olarak bir şey söyleyemem. Galatasaray ile problem yok, her konuda anlaşmış durumdayız. Şu aşamadan sonra biz, Sneijder'in kararını bekliyoruz. Ne zaman karar verir bilemiyorum ama yakın zaman karar verecektir" ifadelerini kullandı.

Belli ki Sneijder 31 ine kadar teklif bekleyecek ama bizim Sneijdere rest çekip kararını pazartesiye kadar ver dememiz lazım

Biz son tercih olmayiz diyecekler ve görüsmeleri bitirecekler. Dogrusu budur. Onun kararina tükürürüm ben. Sensiz de ceyrek final oynariz biz hödük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt