Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer Tottenham 4 milyon euro veriyorsa, van Gaal EPL'ye git diyorsa geçmiş olsun. Bu adam bize gelmez.

van Gaal'in dedikleri belirli bir agirligi olur buna itirazim yok, ama Totenham de top team degil sampiyonluga da oynamiyor buraya gitmesine sadece son secenek olarak degerlindirmek lazim. Bizim teklif bundan daha iyi oldugunu düsünüyorum.

Galatasaray: Sampiyonlar ligi + her yil Sampiyonluk icin oynamak + para + efsane olmak -kötü lig degeri -Avrupa piyasasindan uzaklasmak - Milli takim Antröneri demec vermis(bunu onaylatmam lazim bir)

Totenham: EPL + Avrupa piyasasinda kalmak + van Gaal'in tavsiyesi? (onay lazim) - Samipyonluga oynamiyorsun, Sampiyonlar ligi garanti degil - daha az para alacaksin

Ayrica kazanmak isteyen bir kisiligi var sayarsak Sneijderde ozaman tercih rahatlikla Galatasaray dir diyebiliriz.

Olü'nün arkasindan konusmak olmaz, allah rahmet eylesin,

Ancak bu adam iyi bir adam degil'di.

Gerek bu fotograf,

Gerekse,

Gamze Özçelik'in tecavüz edildiginde,

Zevk aldin mi diye bir soru soran adam'di..

Neyse yine de allah rahmet eylesin.

.Sneijder Sneijder yemin ederim baydım artık. Gelmezse gelmesin. Hollandalılar ister-istemez ayrı mevzu ancak yeter artık be.

bu dünyada insanlık bitmiş. böyle insanlarla aynı havayı soluduğuma utanıyorum.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

Başsağlığı mesajlarında mesajları silip bunu söylemiyorsunuz da bu mesajımı silip bunu söylüyorsunuz ?

Ben birsey silmedim. Mod degilim.

Ama poltik, dini konular vs... bu türlü seyleri yazmasak dahah iyi olur Forumda.

Tartisma Topici var... tabiki ücüzü bi Ölüm durumu, ve bunun icin de bi ayri topic var. Orda yazilirsa hic bi problem yok.

Konuların birbirinden ayrı tutulması ,ayrı başlıklar açılması, isteyen istediği başlıkta yazssın girmek istemediği konulara yazmasın, bulaşmasın , sizden ricam buna özen gösterin bu konuda transfer nöbeti tutulsun bilumum farklı konular başlıkları altında değerlendirilsin :yenieek:

van Gaal'in dedikleri belirli bir agirligi olur buna itirazim yok, ama Totenham de top team degil sampiyonluga da oynamiyor buraya gitmesine sadece son secenek olarak degerlindirmek lazim. Bizim teklif bundan daha iyi oldugunu düsünüyorum.

Galatasaray: Sampiyonlar ligi + her yil Sampiyonluk icin oynamak + para + efsane olmak -kötü lig degeri -Avrupa piyasasindan uzaklasmak - Milli takim Antröneri demec vermis(bunu onaylatmam lazim bir)

Totenham: EPL + Avrupa piyasasinda kalmak + van Gaal'in tavsiyesi? (onay lazim) - Samipyonluga oynamiyorsun, Sampiyonlar ligi garanti degil - daha az para alacaksin

Ayrica kazanmak isteyen bir kisiligi var sayarsak Sneijderde ozaman tercih rahatlikla Galatasaray dir diyebiliriz.

Ay sonuna kadar bekleyeceğim, acele etmeyeceğim diyen bir adam teklif bekliyor demektir. Almanya, Rusya falan çok önemli değil ama EPL'den gelen teklifler çok önemli. ManU, M.City, Chelsea, Arsenal pek ihtimal dahilinde değil. Geriye Liverpool ve Tottenham kalıyor, ki ikisinin ilgilendiği konuşuluyor.

Ben Sneijder'in göz önünde olmak istediğini düşünüyorum. İngiltere'de 3-4.'lüğe oynamak tatmin edebilir Sneijder'i. Adam haklı olarak bizim ligi beğenmiyor, burada üst düzey futbol oynayabileceğini düşünmüyor.

Bazı insanlarda harbi beyin yok neyse. Düşmez kalkmaz bir Allah bu ölüm herkese başkaları da sizin arkanızdan yapar.

Şu yazılanlara inanamıyorum.Gsc forumda daha önce bu kadar iğrençleşildiğini hiç görmemiştim.

Sneijder'i beklemek hadi neyse, cuma gününden sonra beklemeye alıştım o yüzden şimdi beklemek çokda sıkmıyor ama en azından sol beke birisini alıpta beklemeye geçseydik iyi olmazmıydı:confused:

SNEİJDERİ BEKLEMEKTEN SIYIRDIM YEMİNLE

lccpM.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt