Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 hafta oldu herhalde Sneijder'in yolunu gözlediğimiz.

Bence de Sneijder ama adım gibi eminim 1 sezon çok iyi oynar sonrada gitmek için kırk tane numara yapar.

Bunu gelmeden bilemeyiz, aslında benimde aklıma gelmedi değil ama belkide burdak, atmosferden ve GS sevgisinden çok hoşlanacak. Ona yapılan sevgi gösterilerinden memnun kalıp belkide futbolu burda bırakmak isteyecektir:)

Önce bir gelsinde bunu sonra düşünür Serdar abi:)

ergun babahan kim arkadaslar? bi ben mi tanimiyorum bu adami?

Fenerbahçeli topaçın teki... Genel yayın yönetmenliği falan yapan dönek insandır. Başlıca görevi karşısındakini konuşturmamaktır. Bunlar da gazeteci olabiliyor...

Sneijder 3x24saat sonra kararini verir, bizde bi cvp aliriz :D

ben bizim yönetimin yerine olsam giderim bi sol bek bi de Türk Stoper alırım ondan sonra da çıkar derim ki : "TRANSFERİ KAPATTIK."

Ondan sonra Wesley beyefendi ister 1 subatta versin cevabını ister 219402 şubatta versin..

He derse gelir yok derse kendi bilir...

Takım zaten tamamlanmış olur...

Bunu gelmeden bilemeyiz, aslında benimde aklıma gelmedi değil ama belkide burdak, atmosferden ve GS sevgisinden çok hoşlanacak. Ona yapılan sevgi gösterilerinden memnun kalıp belkide futbolu burda bırakmak isteyecektir:)

Önce bir gelsinde bunu sonra düşünür Serdar abi:)

gelsin tabi şu adamı bir izleyelim gönül gözüyle

Galalsaray Iyi yolda. Yavas yavas geri dönyioruz...ama unutmamak gerek. 10 yildir yokduk nerdeyse Avrupada...türk futbolu dipdeydi..halen dipde...

L'pool , veya Tottenhama giderse, dogru berki bizde gibi 2,3 Cl maci yapmicak ama... Elazig, Kasimpasa ya karsi oyniyacana Chelsea, United, Arsenal, Newcastle..... gibi takimlara karsi oynicak..

Hocam iyi güzel diyosun da sanki bana her maç Chelsea ve United ile mi oynayacak, orda da ne Norwich'ler ne Wigan'lar, var yani emin ol senin bugün küçümsediğin Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.

Ha bide şu var; her maç Chelsea'ye United'a kaybedip zar zor ilk 7'ye girememek var, birde Elazığ'ı, Kasımpaşa'yı yenip şampiyonluklar yaşamak var..Bu arada yaşta gelmiş 28'e hani öyle ufakta değil..Şu saatten sonra Sneijder'in kariyer yapmaya da ihtiyacı yok,zaten kendini ispatlamış.Şu saatten sonra EPL onun için gelip geçici bi heves olur ancak,fazlası değil...

İyi senaryo : sneijder ve kaliteli sol bek ve stoper gelir ligde şampiyon CL de en kötü çeyrek final görürüz

Kötü senaryo : sneijder transferi son güne kadar kovalanır olmaz gelen stoper iyi olmaz ve sol bek transferide yapılmaz rieraya güvenilir ve eboue afrika kupasında felan derken puan farkı ligde kapanır cl den eleniriz

Hocam iyi güzel diyosun da sanki bana her maç Chelsea ve United ile mi oynayacak, orda da ne Norwich'ler ne Wigan'lar, var yani emin ol senin bugün küçümsediğin Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.

Ha bide şu var; her maç Chelsea'ye United'a kaybedip zar zor ilk 7'ye girememek var, birde Elazığ'ı, Kasımpaşa'yı yenip şampiyonluklar yaşamak var..Bu arada yaşta gelmiş 28'e hani öyle ufakta değil..Şu saatten sonra Sneijder'in kariyer yapmaya da ihtiyacı yok,zaten kendini ispatlamış.Şu saatten sonra EPL onun için gelip geçici bi heves olur ancak,fazlası değil...

:o yapma hocam...

Excuse-me-while-I-jump-out-this-window.gif

Bir filmin özeti 10 dakika yada 15 dakika olur 1 saat nedir ya

Bu yorum efsane olur...

Sneijder'e trip atmamızı isteyenler var.

Dostlar tamam belli bir süre verilse fena olmaz ama bu adam gelirse Galatasaray adına cok büyük bir adım olacak.

İnter'e de 1 ay da gelmiş sanırım,biraz daha sabırlı olursak meyvesini toplayacağız.

Arif bizim yönetime niye kimse zamanında cevap vermiyor la

Sneijder bu.. bide baska alternatif pek yok. Bütün transfer calismasi Sneijder üstüne yapildi... ondan bekliyorlar..iyi bi alternatif olsa ellerde, cikarlar..,,Sneijder 2 gün karar zamani veriyorz...evet ve hayir" ...

-> Star Sneijder...beklenir bi nevi..Hamit bile hemen gelmedi

-> Alternatif yok elde

-> GS bi Real Madrid, veya United degil daha...Zorluklar olacakdir, transfer piyasada...

İnşallah hayırlısı be hocam :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt