Mustafa Çelik
Tecrübeli Üye
- 8 Aralık 2008
- 5.142
- 316
- 1.848
Cevap: Transfer Nöbeti
2 hafta oldu herhalde Sneijder'in yolunu gözlediğimiz.
2 hafta oldu herhalde Sneijder'in yolunu gözlediğimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder olmazsa en fazla Ronaldinho olur
Bence de Sneijder ama adım gibi eminim 1 sezon çok iyi oynar sonrada gitmek için kırk tane numara yapar.
Sneijder olmazsa en fazla Ronaldinho olur
ergun babahan kim arkadaslar? bi ben mi tanimiyorum bu adami?
9gün oldu ne 3 haftası renkdaş
9gün oldu ne 3 haftası renkdaş
Fenerbahçeli topaçın teki... Genel yayın yönetmenliği falan yapan dönek insandır. Başlıca görevi karşısındakini konuşturmamaktır. Bunlar da gazeteci olabiliyor...
Bunu gelmeden bilemeyiz, aslında benimde aklıma gelmedi değil ama belkide burdak, atmosferden ve GS sevgisinden çok hoşlanacak. Ona yapılan sevgi gösterilerinden memnun kalıp belkide futbolu burda bırakmak isteyecektir
Önce bir gelsinde bunu sonra düşünür Serdar abi![]()
Galalsaray Iyi yolda. Yavas yavas geri dönyioruz...ama unutmamak gerek. 10 yildir yokduk nerdeyse Avrupada...türk futbolu dipdeydi..halen dipde...
L'pool , veya Tottenhama giderse, dogru berki bizde gibi 2,3 Cl maci yapmicak ama... Elazig, Kasimpasa ya karsi oyniyacana Chelsea, United, Arsenal, Newcastle..... gibi takimlara karsi oynicak..
Sneijder 3x24saat sonra kararini verir, bizde bi cvp aliriz![]()
Hocam iyi güzel diyosun da sanki bana her maç Chelsea ve United ile mi oynayacak, orda da ne Norwich'ler ne Wigan'lar, var yani emin ol senin bugün küçümsediğin Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.
Ha bide şu var; her maç Chelsea'ye United'a kaybedip zar zor ilk 7'ye girememek var, birde Elazığ'ı, Kasımpaşa'yı yenip şampiyonluklar yaşamak var..Bu arada yaşta gelmiş 28'e hani öyle ufakta değil..Şu saatten sonra Sneijder'in kariyer yapmaya da ihtiyacı yok,zaten kendini ispatlamış.Şu saatten sonra EPL onun için gelip geçici bi heves olur ancak,fazlası değil...
Hocam iyi güzel diyosun da sanki bana her maç Chelsea ve United ile mi oynayacak, orda da ne Norwich'ler ne Wigan'lar, var yani emin ol senin bugün küçümsediğin Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.
Ha bide şu var; her maç Chelsea'ye United'a kaybedip zar zor ilk 7'ye girememek var, birde Elazığ'ı, Kasımpaşa'yı yenip şampiyonluklar yaşamak var..Bu arada yaşta gelmiş 28'e hani öyle ufakta değil..Şu saatten sonra Sneijder'in kariyer yapmaya da ihtiyacı yok,zaten kendini ispatlamış.Şu saatten sonra EPL onun için gelip geçici bi heves olur ancak,fazlası değil...
Arif bizim yönetime niye kimse zamanında cevap vermiyor la