Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam iyi güzel diyosun da sanki bana her maç Chelsea ve United ile mi oynayacak, orda da ne Norwich'ler ne Wigan'lar, var yani emin ol senin bugün küçümsediğin Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.

Ha bide şu var; her maç Chelsea'ye United'a kaybedip zar zor ilk 7'ye girememek var, birde Elazığ'ı, Kasımpaşa'yı yenip şampiyonluklar yaşamak var..Bu arada yaşta gelmiş 28'e hani öyle ufakta değil..Şu saatten sonra Sneijder'in kariyer yapmaya da ihtiyacı yok,zaten kendini ispatlamış.Şu saatten sonra EPL onun için gelip geçici bi heves olur ancak,fazlası değil...

Bugün Karabük o bahsettiğin takımlardan bitmiş 2 tane adam aldı Türkiye ligi ayağa kalktı

Hocam iyi güzel diyosun da sanki bana her maç Chelsea ve United ile mi oynayacak, orda da ne Norwich'ler ne Wigan'lar, var yani emin ol senin bugün küçümsediğin Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.

Ha bide şu var; her maç Chelsea'ye United'a kaybedip zar zor ilk 7'ye girememek var, birde Elazığ'ı, Kasımpaşa'yı yenip şampiyonluklar yaşamak var..Bu arada yaşta gelmiş 28'e hani öyle ufakta değil..Şu saatten sonra Sneijder'in kariyer yapmaya da ihtiyacı yok,zaten kendini ispatlamış.Şu saatten sonra EPL onun için gelip geçici bi heves olur ancak,fazlası değil...

Keşke yenebilir felan deseydin kalite demişin olmadı.

Bence Sneijder ay sonuna kadar beklenebilir ama bir an önce stoper ve/veya sol bek transferini yapmamız lazım. Bu transferleri bir halletsek hem taraftar rahatlayacak hem de teknik ekip.

Şu takıma Carlinhos ve Serdar Taşçı alınsaydı ve bu iki oyuncu kamp dönemine yetişip yarın ki maçta sahaya çıksalarda ne güzel olurdu dimi:confused:

İlk önce eksiklerimizi giderip de şu bekleme olayına geçseydik ne güzel olurdu.

aykütün acaklmalarına çok güldüm ,bı ınsan ancak bu kadar acız olabılır ,çekemez olabılır

bırı koysun o senıjder e sikebahce deyıncekı halının vıdeosunu

2014 GSC Oscar Ödüleri "Efsane Yorum" Adayi :asd:

Kasımpaşa şu an Premier Lig'de ki bazı takımlardan daha bile kalitelidir.

Bu yorum efsane olur...

Üstad bazılarından dedik sizde abartmayın :D Sana şimdi desem ki bana Wigan'dan 3 tane oyuncu say diye sayamazsın veya Norwich'den...Yani bizim ligde ne kadar vasat altı takım varsa Premier'de de bir o kadar vasat altı takım var,gözünüzde bu kadar büyütmeyin eskisi kadar forsu kalmadı EPL'nin...

Hic bir oyuncu bu Dünyada yasi 30+ olmadigi takdirde ve Futbolda kendisini kanitlamak istiyorsa Türkiyeyi secmez hangi takim olursa olsun.

Ingiltere , Ispanya , Almanya , Franza ve Italya bunlar basda. Bu Liglerde orta takimlari bile Türkiyenin kuvvetli takimlarin önünde gorürler cunkü orda butün Dünya izliyor bunlari.

Biz Türkler malesef gercekci degiliz ve kendi Futbolumuzu ve Takimlarimizi cok buyutüyoruz fazla Taraftar Gözüyle bakiyoruz.

Avrupada kimse Gala - Fener derbisini bile takmiyor. Ertesi gün bi Teletext 1 satir yazi ile gecer okadar.

Ha topcu yanliz paraya bakiyorsa ozaman Türkiye , Katar ilk siraya gelir amma cogu oyuncu basda Kariyere bakip sonra Parayi dusünüyor.

Bugün Sneijder uçakta,İstanbul'da,Galatasaray'da diye tweet atan olmadı mı :)

FC Rading ->
46.825.000 €

Kasimpasa->
40.800.000 €

[TABLE="class: standard_tabelle, width: 518"]

[TR="class: lhg dunkel"]

[TD="class: ac wid10, align: center"][/TD]

[TD]FC Fulham[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]25[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]29,0[/TD]

[TD="class: ar s10"]83.250.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]3.330.000 €[/TD]

[/TR]

[TR="class: lhg hell"]

[TD]West Bromwich Albion[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]26[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]27,3[/TD]

[TD="class: ar s10"]81.250.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]3.125.000 €[/TD]

[/TR]

[TD]Wigan Athletic[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]27,4[/TD]

[TD="class: ar s10"]76.600.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]3.064.000 €[/TD]

[/TR]

[TD]Swansea City[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]27,0[/TD]

[TD="class: ar s10"]76.500.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]3.060.000 €[/TD]

[/TR]

[TD]FC Southampton[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]24[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]26,0[/TD]

[TD="class: ar s10"]69.500.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]2.895.833 €[/TD]

[/TR]

[TD]Norwich City[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]26[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]26,4[/TD]

[TD="class: ar s10"]61.750.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]2.375.000 €[/TD]

[/TR]

[TD]FC Reading[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]29[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]27,6[/TD]

[TD="class: ar s10"]46.825.000 €[/TD]

[TD="class: ar s10"]1.614.655 €[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Üstad bazılarından dedik sizde abartmayın :D Sana şimdi desem ki bana Wigan'dan 3 tane oyuncu say diye sayamazsın veya Norwich'den...Yani bizim ligde ne kadar vasat altı takım varsa Premier'de de bir o kadar vasat altı takım var,gözünüzde bu kadar büyütmeyin eskisi kadar forsu kalmadı EPL'nin...

ya qpr ki sanırım sonuncu remy i aldı:)

İnşallah hayırlısı be hocam :b5:

Valla helal olsun tek cümleyi ne de güzel cımbızla çektiniz çıkardınız :D Tamam hocam şampiyon sizsiniz en büyük Wigan en büyük Southampton en büyük Norwich tamam mı oldu mu?

Son 12 saatin haberleri tekrar

Wnzsu.jpg

Öğlenleyin Sneijderin amcasıyla konuştum, forumda ümitler çok yükselmesin diye paylaşmak istemedim. Amcası küçük kardeşimden yani Sneijderin babasından aldığım bilgiye göre Sneijder Galatasarayla bir hafta içinde anlaşacağını söylemiş dedi. Beklemesinin nedenide Galatasaray'ın onu ne kadar istediğinden emin olmak istiyormuş.

8XWlT.jpg

Sneijderin son ulaşabildiğim fotoğrafı bu. Bugün sabah 11:24 gibi çekilmiş. Yağmurlu ve kapalı bir havada tek başına yürüyor. Tahminim dün akşam ailesiyle konuştu, şimdi şehrin arka semtlerinde yanlız dolaşıp son kararını vermeye çalışıyor.

ykaxR.jpg

Milanodan aldığım son bilgiyi paylaşayım, Sneijder şehirde yürüyüşe çıktı diye bilgi almıştım, dönmüş dolaşmış Milanonun merkezindeki Piazza del Duomo ya gelmiş. Meydanda dolaşırken her zaman gördüğü aslan heykeline daha bir dikkatli bakmış ve orada kararını verdiğini düşündüğünü söyledi bana anlatan konuştuğum arkadaşım. Aslana daha yakından bakmış bir süre sonra meydandan ayrılmış.

Kasimpasa Ibricic almis..biz bi ara ilgilenmedim mi bununla? :D

Aykut Krasic'ten ağzım yandı ondan almadım Sneijder'i diyor.

Şu açıklamayı yapmadan önce Kiğılı'yı dinleseydin bari be Aykut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt